Woningverkoop

Uw woning verkopen? Wij helpen in 6 stappen...

Hypotheekrente

Bekijk het overzicht en vergelijk alle rentes

Aankooptraject

Een huis gevonden? maar wat moet ik regelen...

Beneluxlaan 70-09, Tilburg | Koop, Huur, Nieuwbouw, Buitenland, Recreatie
Zoekresultaat: Tilburg | Vorige Pagina

Beneluxlaan 70-09 - Tilburg

Gegevens

Vraagprijs: € 190.000 k.k.
Waardebepaling van deze woning

 Bereken Maandlasten
 
Vergelijk Hypotheekadvies kosten

Soort object: Appartement

Meer informatie over deze woning

Kenmerken

Bouwjaar:  2008
Bouwkundige gebreken? Laat een bouwkundige keuring uitvoeren

Aantal kamers:  3

Woonoppervlak:  70 m2

Perceeloppervlak:  82 m2

Inhoud:  220 m3

Aanvaarding:  in overleg

Woning omschrijving

www.beneluxlaan70-09.tk

In een recent nieuwbouwcomplex bieden wij op de begane grond gelegen een royaal en luxe afgewerkt 3-kamer-appartement met balkon aan. Het balkon bevindt zich aan de westelijke kant van het gebouw waardoor deze tot laat in de avond in de zon staat. Dit appartement wordt in combinatie aangeboden met een dubbele parkeerplaats in de beveiligde parkeergarage onder het gebouw.

Het complex:
Het complex heeft een keurige centrale entree met videofoon, trapopgang, lift en brievenbussen. In de halfverdiepte kelder bevinden zich de parkeergarage en fietsenberging. Het complex is in carreopstelling gebouwd, waardoor er een gezellige binnenruimte is ontstaan (de patio) waar je heerlijk kunt ontspannen.

Appartement:
Het appartement is volledig voorzien van een sterke houten vloer met een lichte whitewash. De plafondnaden zijn dichtgemaakt en net als de muren met glad stucwerk afgewerkt. De hal van het appartement verschaft toegang tot alle ruimtes. Vanuit de hal zijn de meterkast (voorzien van 5 groepen, 2 aardlekschakelaars en de elektra-, gas en watermeter) en de stookruimte (opstelling HR CV-ketel) te bereiken.

Woonkamer:
De woonkamer met videofoon, kloktermostaat en open keuken is royaal (34 m2) heeft een riante lichtinval vanwege de grote raampartijen en openslaande deuren. Deze bieden direct toegang tot het balkon, dat zich uitstrekt over de gehele breedte van het appartement.

Keuken:
De luxe greeploze keuken heeft een rechte opstelling en is voorzien van de volgende inbouwapparatuur: Bosch koelkast, Bosch 4 pits gaskookplaat met wokbrander, Bosch afzuigkap, een combi-magnetron en een Bosch vaatwasser. In de keuken is tevens een ruime voorraadkast aanwezig.

Slaapkamers:
Het appartement beschikt over 2 slaapkamers van 13 en 6 m2 aan de patiozijde. Het hoogwaardige laminaat is doorgetrokken naar beide slaapkamers en zijn dan ook goed schoon te houden. In de grote slaapkamer is tevens een tv- en telefoonaansluiting.

Sanitair:
De badkamer is geheel betegeld in een lichte kleurstelling en voorzien van fraai sanitair, te weten: een inloopdouche met douchescherm, een thermostaatkraan met krachtige stortdouche van Grohe, een wastafel en een radiator. Eveneens is hier de aansluiting ten behoeve van de wasapparatuur. Tegenover de badkamer bevindt zich de separate toiletruimte voorzien van een vrijhangend closet en fonteintje.

Voor meer info: www.beneluxlaan70-09.tk

Inrichting

Nieuwe keuken nodig?
Keuken nodig? Keukenaanbieder
 
Laminaat, parket, houten vloer