Woningverkoop

Uw woning verkopen? Wij helpen in 6 stappen...

Hypotheekrente

Bekijk het overzicht en vergelijk alle rentes

Aankooptraject

Een huis gevonden? maar wat moet ik regelen...

Albert van Dalsumlaan 209, Utrecht | Koop, Huur, Nieuwbouw, Buitenland, Recreatie
Zoekresultaat: Utrecht | Vorige Pagina

Albert van Dalsumlaan 209 - Utrecht

Gegevens

Vraagprijs: € 224.000 k.k.
Waardebepaling van deze woning

 Bereken Maandlasten
 
Vergelijk Hypotheekadvies kosten

Soort object: Maisonnettes

Meer informatie over deze woning

Kenmerken

Bouwjaar:  1978
Bouwkundige gebreken? Laat een bouwkundige keuring uitvoeren

Aantal kamers:  3

Woonoppervlak:  100 m2

Perceeloppervlak:   m2

Inhoud:  250 m3

Aanvaarding:  in overleg

Woning omschrijving

Beschrijving
Wonen op slechts enkele fietsminuten van het gezellige centrum van Utrecht en toch in een groene omgeving? Dat kan! Te koop aangeboden in de mooie wijk Rijnsweerd, een goed onderhouden 3 kamer maisonnette van 2 woonlagen met berging in de onderbouw, royaal balkon op het zuidoosten en gezamenlijk groot terras te gebruiken door de bewoners van het portiek. De woning is eveneens zeer gunstig gelegen t.a.v. uitvalswegen A12, A27 en A28, de Uithof, het UMC, natuurgebied Amelisweerd, sportvelden, zwembad Krommerijn en het fraaie Wilhelminapark. Diverse busverbindingen lijn 4, 11 en 12 op loopafstand aanwezig. De foto’s spreken voor zich, komt u gerust eens een kijkje nemen. Ook op de zaterdag en in de avond op afspraak bezichtigen mogelijk.

Indeling
1e woonlaag: Entree, hal met trap naar 2e woonlaag, toilet, lichte woonkamer met toegang naar balkon v.v. knikarmscherm, opbergkast onder de trap, open keuken met Siematic keukenopstelling waarin diverse inbouwapparatuur. 2e woonlaag: overloop, een tweetal slaapkamers en een nieuwe, luxe badkamer met ligbad, separate douchecabine, wastafelmeubel en tweede vrijhangend toilet. Door handig gebruik te maken van schuifdeuren is op de overloop onder een dakraam een zeer praktische werkplek ingericht. Via losse trap te bereiken bergvliering. Extra: separate meterkast naast de voordeur.

Kadaster
Gemeente Utrecht

Bijzonderheden:
Gehele woning is v.v. dubbel glas HR kwaliteit, verwarming en warm watervoorziening d.m.v. stadsverwarming. Actieve V.V.E. Afgesloten portiek met intercomsysteem. Servicekosten 119,00 euro per maand.

Erfpacht afgekocht tot 1 juli 2037





Inrichting

Nieuwe keuken nodig?
Keuken nodig? Keukenaanbieder
 
Laminaat, parket, houten vloer