Woningverkoop

Uw woning verkopen? Wij helpen in 6 stappen...

Hypotheekrente

Bekijk het overzicht en vergelijk alle rentes

Aankooptraject

Een huis gevonden? maar wat moet ik regelen...

De Sluis 40, Driebergen-Rijsenburg | Koop, Huur, Nieuwbouw, Buitenland, Recreatie

De Sluis 40 - Driebergen-Rijsenburg

Gegevens

Vraagprijs: € 182.500 k.k.
Waardebepaling van deze woning

 Bereken Maandlasten
 
Vergelijk Hypotheekadvies kosten

Soort object: Appartement

Meer informatie over deze woning

Kenmerken

Bouwjaar:  1972
Bouwkundige gebreken? Laat een bouwkundige keuring uitvoeren

Aantal kamers:  4

Woonoppervlak:  90 m2

Perceeloppervlak:   m2

Inhoud:  250 m3

Aanvaarding:  in overleg

Woning omschrijving

Het 4-kamerappartement is gelegen op de 1e etage. In de gang is er een meterkast en ruime gangkast. Aan de voorzijde van het 4-kamerappartement bevindt zich een moderne en praktische dichte keuken met diverse luxe inbouwapparatuur. Tevens is er een vaatwasser aanwezig (AEG) en een aansluiting voor eenn wasmachine. Eveneens aan de voorzijde bevindt zich een grote slaapkamer met een warme sfeer. De slaapkamer is voorzien van makkelijk te verwijderen vloerbedekking en is door het vierkante karakter goed naar smaak in te richten. De slaapkamer grenst aan een ruime hal, waar tevens de ingangen van de andere ruimtes aan grenzen. Aan de hal is een separaat toilet te vinden (met fonteintje) en daarnaast de sfeervolle badkamer. De badkamer is half betegeld (bovenste helft stucwerk) en voorzien van een huurboiler (huur is verwerkt in de servicekosten). In de badkamer is een aparte wasbak met badmeubeltje voor handdoeken en een badkamerkastje.

De 2e slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van het 4-kamereen ruime slaapkamer met een openslaande deur naar het balkon. De lichte kamer is momenteel ingericht als kinderkamer en bevat een (in 2009 gelegde) laminaten vloer en een (afwasbaar) behang met hartjesmotief. Eveneens aan de achterzijde bevindt zich een derde slaapkamer. Deze kleinere slaapkamer is vanwege de goede lichtinval ook zeer geschikt als werkkamer. Ook hier ligt een laminaten vloer.

De zeer royale woonkamer bevindt zich aan de achterzijde van het huis. Over de volle breedte en hoogte van de woonkamer bevindt zich een raampartij, waardoor de woonkamer een mooie lichte en ruime sfeer heeft. De laminaten vloer is in 2009 gelegd. De woonkamer bevat tevens een deur naar het balkon.


Inrichting

Nieuwe keuken nodig?
Keuken nodig? Keukenaanbieder
 
Laminaat, parket, houten vloer