Woningverkoop

Uw woning verkopen? Wij helpen in 6 stappen...

Hypotheekrente

Bekijk het overzicht en vergelijk alle rentes

Aankooptraject

Een huis gevonden? maar wat moet ik regelen...

Rijnstraat 39, Veghel | Koop, Huur, Nieuwbouw, Buitenland, Recreatie
Zoekresultaat: Veghel | Vorige Pagina

Rijnstraat 39 - Veghel

Gegevens

Vraagprijs: € 189.000 k.k.
Waardebepaling van deze woning

 Bereken Maandlasten
 
Vergelijk Hypotheekadvies kosten

Soort object: Tussenwoning

Meer informatie over deze woning

Kenmerken

Bouwjaar:  1968
Bouwkundige gebreken? Laat een bouwkundige keuring uitvoeren

Aantal kamers:  6

Woonoppervlak:  142 m2

Perceeloppervlak:  151 m2

Inhoud:  410 m3

Aanvaarding:  in Overleg

Woning omschrijving

Dit is het soort starters woning in Veghel waaraan je misschien nog niet gedacht hebt.

Vlak tegen het heerlijke buiten gebied het Aa-dal van Veghel staan een aantal superaantrekkelijk geprijsde starters woningen te koop. Behalve dat ze betaalbaar zijn, bieden ze ook nog eens heel erg veel ruimte en mogelijkheden. Nergens in Veghel koop je zoveel ruimte voor deze prijs.

Natuurlijk kun je ook in een nieuwbouwwijk als t Ven een kleiner en duurder huis vlak naast een lawaaierige, fijn stof producerende snelweg kopen. Maar een slimme koper die iets verder kijkt en de mogelijkheden ziet kan hier nu zijn slag slaan.

De huizen zijn eind jaren zestig gebouwd als zgn. drive-in woningen met op de begane grond een garage een toilet en achter een tuin/hobby kamer. Omdat de woningen bestaan uit drie lagen van 10,5 x 4,5 meter met plat dak hebben we het over een totaal oppervlak van maar liefst 142 vierkante meter leefruimte!

Van dit huis op de Rijnstraat 39 is in 2004 de begane grond grondig verbouwd. De garage is vervangen door twee extra kamers. De voorkamer kan uitstekend kunnen worden gebruikt als extra slaapkamer, atelier of bijvoorbeeld kantoor / praktijk ruimte bij beroep aan huis. In de tweede extra kamer is een soort bijkeuken gecreeerd die perfect als was ruimte / garderobe dienst doet.

Vanuit de voordeur sta je binnen een minuut in het Aa-dal. Heerlijk om te wandelen, rennen, fietsen, spelen enz. Voor hondenbezitters ideaal! Geen stinkend uitlaat veldje maar fantastisch losloop gebied. Jumbo supermarkt ’t Boekt op 5 minuten lopen en in 10 minuten wandel je ook naar het centrum van Veghel.

Dit huis is echt het bekijken waard! Heel veel woning voor relatief weinig geld. Dit zijn de huizen die het eerst weg zijn als de woningmarkt straks aantrekt. Geen “gedoe” via een makelaar maar gewoon even bellen of mailen en een afspraak maken om geheel vrijblijvend een keer rond te kijken.

Kijk snel op: huis-te-koop-veghel.n voor meer informatie!

Inhoud: ca. 410m3

Begane grond:
Ruime entree met meterkast, toilet, lichte voorkamer met wastafelmeubel, ruime strijk-kamer met aansluitingen voor wasmachine en droger, ruime tuinkamer.

Eerste verdieping:
Overloop, grote woonkamer (ca. 30 m2) met plavuizen vloer en werkende schouw. Atag hoog rendement combi ketel (2004). Royale keuken met luxe inbouw apparatuur en handige opbergkast.

Tweede verdieping:
Drie slaapkamers en een badkamer met extra toilet, ligbad en wastafel . De badkamer is functioneel maar gedateerd en zou best een opfris beurt je kunnen gebruiken. Dankzij capaciteit van de HR combi ketel geeft de douche heerlijk veel lekker warm water.

Buiten:
Eigen parkeergelegenheid voor het huis. Onderhoudsvriendelijke tuin met achterom. Ruime schuur/hobby ruimte opgetrokken uit spouwmuren voorzien van elektriciteit.


Inrichting

Nieuwe keuken nodig?
Keuken nodig? Keukenaanbieder
 
Laminaat, parket, houten vloer