Woningverkoop

Uw woning verkopen? Wij helpen in 6 stappen...

Hypotheekrente

Bekijk het overzicht en vergelijk alle rentes

Aankooptraject

Een huis gevonden? maar wat moet ik regelen...

Nagocs, Nagocs, Hongarije | Koop, Huur, Nieuwbouw, Buitenland, Recreatie

Nagocs - Nagocs, Hongarije

Gegevens

Vraagprijs: € 28.500 k.k.
Waardebepaling van deze woning

 Bereken Maandlasten
 
Vergelijk Hypotheekadvies kosten

Soort object: Vrijstaand

Meer informatie over deze woning

Kenmerken

Bouwjaar:  1960
Bouwkundige gebreken? Laat een bouwkundige keuring uitvoeren

Aantal kamers:  3

Woonoppervlak:  92 m2

Perceeloppervlak:  10.000m2 m2

Inhoud:   m3

Aanvaarding:  in overleg

Woning omschrijving

Deze woning is werkelijk uniek gelegen, binnen de dorpsgrenzen waardoor een goede sociale controle aanwezig is, maar wat tevens toch een ongekende privacy biedend. Een geweldige kans als deze doet zich voor buitenlanders, die in Hongarije een dergelijk groot grondstuk willen kopen, maar zelden voor. Feitelijk betreft het twee grondstukken in één koop, maar die wel afzonderlijk op naam dienen te worden gesteld. Samen zijn de grondstukken bijna 10.000 m2!!!

De woning op grondstuk 1 is met name aan de binnenkant al gemoderniseerd en o.a. voorzien van een comfortabele badkamer met ligbad, douche, toilet en dubbele wastafel. Er zijn twee kamers die beiden voorzien zijn van een nieuwe tegelvloer. De keuken is ook voorzien van een nieuwe tegelvloer en is uitgerust met een Bruynzeel inbouwkeuken compleet met Atag inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, magnetron en koelkast. In de woning werden de elektra en de bedrading helemaal vervangen. Tevens is er een 'bijkeuken' waar op betrekkelijk eenvoudige wijze een extra (slaap)kamer van gemaakt kan worden.
Op het direct naast gelegen tweede grondstuk staat, tussen een aantal fraaie en hoge bomen, een sloopwoning welke bijna als vanzelf door de natuur wordt teruggenomen, slechts wat brandhout blijft over om u desgewenst weer een warme avond te bezorgen. Het verkrijgen van een bouwvergunning om er een nieuwe woning en/of schuur op te zetten is geen probleem en de kosten daarvan zijn, vooral naar Nederlandse maatstaven, minimaal.

Op beide grondstukken staan veel verschillende (fruit)bomen en diverse druivenranken terwijl het achterste deel, ca. 5000 m2 thans door een plaatselijke boer wordt bebouwd en onderhouden. Met de boer is de afspraak gemaakt dat hij het land schoon oplevert in 2011, maar desgewenst kan hij het ook blijven verzorgen. Op die manier heeft u wel de controle over uw omgeving maar niet de onderhoudsplicht.

In het dorp zijn diverse voorzieningen als winkeltjes die u kunnen voorzien van de dagelijkse levensbehoeften, een postkantoor, een tweetal cafés, een huisarts en een apotheek. Ook zijn er zowel een kleuterschool als een basisschool in het dorp aanwezig. Voor de Tesco, een megasupermarkt, hoeft u slechts ca. 20 minuten te rijden en in de directe nabijheid van de Tesco bevindt zich ook een grote Obi bouwmarkt.

De omgeving van het dorp wordt omringd door weidse, glooiende landschappen met vele groen en niet zelden zult u er bijvoorbeeld hele groepen reëen tegenkomen. Hierdoor leent de omgeving zich bijzonder voor lange wandel- of fietstochten om in alle rust helemaal tot uzelf te komen.

Bij deze woning is er de mogelijkheid voor een huurkoop overeenkomst. De aanbetaling bedraagt 25% en vervolgens maandelijkse betalingen van € 500. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Inrichting

Nieuwe keuken nodig?
Keuken nodig? Keukenaanbieder
 
Laminaat, parket, houten vloer