Woningverkoop

Uw woning verkopen? Wij helpen in 6 stappen...

Hypotheekrente

Bekijk het overzicht en vergelijk alle rentes

Aankooptraject

Een huis gevonden? maar wat moet ik regelen...

Kempenhof 20, Helmond | Koop, Huur, Nieuwbouw, Buitenland, Recreatie
Zoekresultaat: Helmond | Vorige Pagina

Kempenhof 20 - Helmond

Gegevens

Vraagprijs: € 162.000 k.k.
Waardebepaling van deze woning

 Bereken Maandlasten
 
Vergelijk Hypotheekadvies kosten

Soort object: Tussenwoning

Meer informatie over deze woning

Kenmerken

Bouwjaar:  1982
Bouwkundige gebreken? Laat een bouwkundige keuring uitvoeren

Aantal kamers:  4

Woonoppervlak:  75 m2

Perceeloppervlak:  163 m2

Inhoud:  275 m3

Aanvaarding:  in overleg

Woning omschrijving

STARTERS EN SENIOREN OPGELET!
Goed onderhouden, instapklare tussenwoning in rustige woonwijk


Korte objectomschrijving: In kindvriendelijke woonwijk ‘Rijpelberg’, aan rustig woonerf gelegen, goed onderhouden semi-bungalow met slaap- en badkamer op de begane grond alsmede een royale en zonnige achtertuin.
De woning is gelegen op loopafstand van winkels, scholen, sportvelden en diverse overige voorzieningen. Tevens is er voldoende parkeergelegenheid in de nabije omgeving. Ideaal voor zowel starters als senioren!

Begane grond:

Ontvangst: Hal met ruime bergkast waarin de unit van de stadsverwarming is geplaatst, meterkast, trapopgang en voorraadkast. De hal biedt toegang tot de toilet, badkamer en woonkamer.



Toiletruimte: Gedeeltelijk betegelde toiletruimte met closet en fonteintje.

Woonkamer: Aan de voorzijde van het woonhuis gelegen lichte woonkamer met dakvenster dat zorgt voor nog meer lichtinval. De woonkamer staat in open verbinding met de aan de achterzijde gelegen keuken. Tevens is vanuit de woonkamer de ruime slaapkamer bereikbaar.

De woonkamer beschikt aan de voorzijde over dubbele beglazing in combinatie met een ventilatieschuif. De woonkamer is voorzien van een houten vloer (2008). In de woonkamer is een kleine inbouwkast aanwezig.


Keuken: De keuken staat in open verbinding met de woonkamer. De inrichting bestaat uit een moderne keukenopstelling in lichte kleurstelling met inbouw-combi-oven, keramische kookplaat, diverse onder- en bovenkastjes en houtkleurig werkblad. Keuken geplaatst in 2009. De vloer is betegeld met lichte, moderne tegels (2009). Deur naar achtertuin.

Slaapkamer 1: Vanuit de woonkamer toegang tot de ruime slaapkamer. De slaapkamer is voorzien van vloerbedekking in een lichte kleur en heeft een oppervlakte van ca. 13 m2 met uitzicht over de achtertuin. Deur naar badkamer.

Badkamer: Gemoderniseerde (2009), geheel betegelde badkamer in lichte kleurstelling. Voorzien van ligbad met douchescherm en ruime onderkast met waskom. Verwarming middels een designradiator. Het geheel heeft een luxe uitstraling.

Eerste verdieping:

Via de trapopgang in de hal is de eerste verdieping bereikbaar. Via een tussenportaal te bereiken voorzolder en royale 2e slaapkamer.

Voorzolder: Ruime voorzolder met voldoende bergruimte. Tevens is hier de aansluiting voor wasapparatuur.



Slaapkamer 2: Ruime tweede slaapkamer met een oppervlakte van ca. 13 m2. Voorzien van laminaat in lichte kleur. Ook hier veel bergruimte door middel van schuifwand.

Buiten:

Tuin: De royale achtertuin is gelegen op het noorden, is 12,5 m diep en ca. 5 m breed. De gedeeltelijk betegelde tuin beschikt over een houten erfafscheiding, hardhouten terras, borders met beplanting en een achterom.


Berging: Het huis beschikt over 2 afsluitbare bergingen: een stenen berging achter aan de woning aangebouwd, en een houten berging tegen de stenen berging aangebouwd. Hierdoor is er meer dan voldoende ruimte voor het stallen van fietsen, scooters of uw waardevolle gereedschappen.


Inrichting

Nieuwe keuken nodig?
Keuken nodig? Keukenaanbieder
 
Laminaat, parket, houten vloer