Woningverkoop

Uw woning verkopen? Wij helpen in 6 stappen...

Hypotheekrente

Bekijk het overzicht en vergelijk alle rentes

Aankooptraject

Een huis gevonden? maar wat moet ik regelen...

Roserije 8C, Maastricht | Koop, Huur, Nieuwbouw, Buitenland, Recreatie
Zoekresultaat: Maastricht | Vorige Pagina

Roserije 8C - Maastricht

Gegevens

Vraagprijs: € 117.500 k.k.
Waardebepaling van deze woning

 Bereken Maandlasten
 
Vergelijk Hypotheekadvies kosten

Soort object: Appartement

Meer informatie over deze woning

Kenmerken

Bouwjaar:  1980
Bouwkundige gebreken? Laat een bouwkundige keuring uitvoeren

Aantal kamers:  3

Woonoppervlak:  70 m2

Perceeloppervlak:  70 m2

Inhoud:  205 m3

Aanvaarding:  

Woning omschrijving

Comfortabel en gezellig 2-slaapkamerappartement (66 m²) gelegen op de 2e etage met ruim balkon (8.25 m²) met uitzicht op een fraai park, nabij winkelcentrum "Roserije"met alle voorzieningen om de hoek. De ingang van het appartementencomplex bevindt zich aan de Cuylenborg waar parkeergelegenheid is voor bewoners. Een algemene fietsenberging en een eigen afgesloten berging is gelegen in het souterrain van het naastgelegen complex.

Deze woning is bij uitstek geschikt voor starters en alleenstaanden die graag een leuk instapklaar appartement zoeken met een rustige ligging. Het feit dat het appartement aan de buitenrand van het complex met winkelcentrum ligt doet je vergeten dat de winkels in feite om de hoek liggen.

INDELING:
Souterrain:
- Gezamenlijke fietsenberging, afsluitbare privéberging (6 m²).

Parterre:
- Centrale entree met bellentableau. De verdiepingen zijn bereikbaar via het trappenhuis.

2e Verdieping:
Gehele appartement voorzien van fraaie laminaatvloer, behoudens keuken en badkamer/toilet.
- Hal met garderobe,
- Heldere woonkamer met open keuken (resp. 21.20 m² en 5.47 m²) voorzien van een keurige keukenopstelling met witte boven en onderkastjes, een 4-pits gasfornuis, enkele spoelbak, vrijstaande koelkast en vrijstaande vrieskast. De keuken is voorzien van een linoleumvloer.
- Ruim balkon 2.50 x 3.30 m op westen, (8.25 m²) met uitzicht op park, toegankelijk via de woonkamer.
- Tussenhal geeft toegang tot alle afzonderlijke ruimtes. Kloksgewijs als volgt:
- Slaapkamer 1 1.80 x 4.79 m (8.62 m²).
- Slaapkamer 2 3.30 x 4.79 m (15.81 m²).
Beide slaapkamers zijn voorzien van veluxramen met dubbel beglazing en een laminaatvloer.
- Praktische ruime berging van 5 m² met witgoedaansluiting. De berging is zowel via de tussenhal en buitenzijde van het appartement te bereken. Deze ruimte is voorzien van een linoleumvloer en enkel glas.
- Badkamer (3 m²) voorzien van ligbad, wastafel met hangkastje en radiator. De badkamer is voorzien van een linoleumvloer.
- Toiletruimte met staand toilet en fonteintje. De toiletruimte is voorzien van een linoleumvloer.
Overname van de meubels is bespreekbaar.

Bijzonderheden:

De bijdrage voor de VVE bestaat onder andere uit: WA-, opstal- en glasverzekering, algemeen waterverbruik, algemeen elektraverbruik algemene ruimten en klachtenonderhoud. Deze bijdrage bedraagt € 97,78 per maand
Bouwjaar 1980, rustig gelegen.
Oppervlakte 66 m², Inhoud 188m³
Op 2e verdieping, met balkon op het westen.
2 Slaapkamers, 15.81m² en 8.62m²
Nabij winkelcentrum 'De Roserije' en uitvalswegen.
Vrij parkeren, mogelijkheid tot huren parkeerplaats in beveiligde parking.


Aanvaarding:
- In overleg.

OMGEVING
De Heeg is een ruim opgezette wijk met gevarieerd woningaanbod ten zuidoosten van de gemeente Maastricht. De woonwijk is ruim opgezet met veel groen en is mede daardoor populair. De Heeg grenst in het westen aan de A2 en de wijk Randwyck met onder meer het AZM, in het noorden aan de wijk Heer, in het noordoosten aan de nieuwbouwwijk Vroendaal, in het oosten aan het buitengebied van Maastricht en in het zuiden aan de gemeente Eijsden. De wijk is gebouwd aan het eind van de '70 en het begin van de jaren '80 van de vorige eeuw. Het winkelcentrum De Roserije biedt een compleet winkelaanbod, een ondergelegen parkeergarage met openbare parkeerplaatsen en een buurtcentrum genaamd De Boeckel.

Voetnoot:
ONDERHOUD
De staat van onderhoud en beoordeling van de bouwkundige staat geldt op basis van visuele waarnemingen, gerelateerd aan de ouderdom van het object. Een uitgebreide bouwkundige opname valt nadrukkelijk buiten het kader van deze brochure. Dit behoort eventueel tot de onderzoeksplicht van de kandidaatkoper(s).

AANSPRAKELIJKHEID
Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van uitgegaan worden dat deze brochure slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen etc.) zijn onder andere verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn.

KOOPAKTE
De koopovereenkomst wordt opgesteld volgens model VBO/NVM. Verkoper stelt uitdrukkelijk dat een koop alleen tot stand komt als over alle hoofdzaken (zoals koopsom) en over de details (zoals oplevering) overeenstemming is bereikt, kopers kunnen (laten) aantonen dat zij onderzoek hebben verricht naar de financiële haalbaarheid van hun aankoop en de overeenstemming schriftelijk is vastgelegd in een koopovereenkomst die door koper en verkoper ondertekend is.

ONTBINDING
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (b.v. financiering) is in de regel circa 3 tot 4 weken na het ondertekenen van de koopovereenkomst.

ZEKERHEIDSSTELLING
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 4 weken na de wilsovereenkomst bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Kom kijken en overtuig u zelf, want pas tijdens een bezichtiging ervaart u de woning en kunt u voelen of de woning bij u past.
Hartelijk dank voor uw belangstelling en graag tot ziens.

Inrichting

Nieuwe keuken nodig?
Keuken nodig? Keukenaanbieder
 
Laminaat, parket, houten vloer