Woningverkoop

Uw woning verkopen? Wij helpen in 6 stappen...

Hypotheekrente

Bekijk het overzicht en vergelijk alle rentes

Aankooptraject

Een huis gevonden? maar wat moet ik regelen...

Kortenhorststraat 1, Zwolle | Koop, Huur, Nieuwbouw, Buitenland, Recreatie
Zoekresultaat: Zwolle | Vorige Pagina

Kortenhorststraat 1 - Zwolle

Gegevens

Vraagprijs: € 298.000 k.k.
Waardebepaling van deze woning

 Bereken Maandlasten
 
Vergelijk Hypotheekadvies kosten

Soort object: Twee onder één kap

Meer informatie over deze woning

Kenmerken

Bouwjaar:  1993
Bouwkundige gebreken? Laat een bouwkundige keuring uitvoeren

Aantal kamers:  4

Woonoppervlak:  125 m2

Perceeloppervlak:  210 m2

Inhoud:  340 m3

Aanvaarding:  in overleg

Woning omschrijving

Rustig wonen aan de rand van Zwolle Zuid...

Dit robuuste HERENHUIS type HELFT VAN DUBBEL met vrijstaande stenen GARAGE is gelegen op een fantastische locatie. De woning bevindt zich op een hoek in een doodlopend stuk van de Klompéstraat, met de entree aan de Kortenhorststraat. Dit gedeelte kenmerkt zich door veel rust, weinig verkeer en de zeer groene omgeving. Aan de voorzijde heeft u vanuit de woning vrij uitzicht.

De afgelopen jaren is de woning op verschillende fronten verbouwd en gemoderniseerd. Zo is in 2006 de tuin opnieuw aangelegd en is in 2008 het toilet op de begane grond vernieuwd en het schilderwerk buiten gedaan. In 2010 is er bovendien een nieuwe badkamer geplaatst. De gehele benedenverdieping beschikt over dubbel glas.

De wijk Ittersumerbroek is gelegen aan de rand van Zwolle Zuid en ligt zeer gunstig ten opzichte van uitvalswegen, scholen en voorzieningen. Zo zijn het nieuwe winkelcentrum van Zwolle Zuid, sportfaciliteiten, speelvoorzieningen en het bos van landgoed "Zandhove" op korte afstand gelegen.

De royale tuin is fraai aangelegd met gazon, sierbestrating en borders. Achter in de tuin vindt u de garage met overkapping.

Indeling begane grond:
Entree met trapopgang en modern toilet. Op de vloer vindt u plavuizen. De tuingerichte woonkamer beschikt over een schuifpui en is voorzien van eiken-houten vloerdelen. De keuken is aan de voorzijde gelegen en van alle gemakken voorzien. De U-opstelling beschikt over een gaskookplaat, RVS-schouw, combi-oven, koelkast en vaatwasser.

1e verdieping:
Via de overloop bereikt u twee slaapkamers en een luxe badkamer. De slaapkamer aan de achterzijde is zeer ruim, oorspronkelijk waren dit twee kamers. De badkamer is voorzien van een douche met designkraan, wastafelmeubel met dubbele wastafel en tweede toilet met zwevend sanitair.

2e verdieping:
Op de voorzolder bevinden zich de wasmachineaansluiting en opstelling voor de CV-ketel (Vaillant 2008). Verder vindt u op de tweede verdieping een derde slaapkamer met mooi uitzicht over het groen en de sportvelden en bergruimte achter de knieschotten.

Algemeen:
* Bouwjaar 1993;
* Goed onderhouden;
* Gelegen op prachtige locatie.

Inrichting

Nieuwe keuken nodig?
Keuken nodig? Keukenaanbieder
 
Laminaat, parket, houten vloer