Woningverkoop

Uw woning verkopen? Wij helpen in 6 stappen...

Hypotheekrente

Bekijk het overzicht en vergelijk alle rentes

Aankooptraject

Een huis gevonden? maar wat moet ik regelen...

Hickendorfdreef 17, Westmalle, België | Koop, Huur, Nieuwbouw, Buitenland, Recreatie

Hickendorfdreef 17 - Westmalle, België

Gegevens

Vraagprijs: € 870.000 k.k.
Waardebepaling van deze woning

 Bereken Maandlasten
 
Vergelijk Hypotheekadvies kosten

Soort object: Villa

Meer informatie over deze woning

Kenmerken

Bouwjaar:  2007
Bouwkundige gebreken? Laat een bouwkundige keuring uitvoeren

Aantal kamers:  5 Slaapkamers

Woonoppervlak:  410 m2

Perceeloppervlak:  1125 m2

Inhoud:   m3

Aanvaarding:  

Woning omschrijving

Zeer gunstig gelegen luxe villa op een boogscheut van het Algemeen Ziekenhuis Sint Jozef van Sint Antonius. Alhoewel gelegen op het grondgebied van Westmalle leunt deze woning meer aan bij Sint Antoinus en Schilde.


Indeling: Ruime inkomhal op grote vloertegel. Gastentoilet en aparte handenwasser. Zeer ruime woonkamer (8m op 5,4m), het geheel op massieve eikenplanken vloer. Hoge plafonds, veel lichtinval en een sfeervolle open haard maken het geheel compleet. Aansluitend de eetkamer van 20 m². Mooie leefkeuken voorzien van genoegzaam kastruimte en al de nodige ingebouwde toestellen. Een kookeiland geeft het geheel een extra touch. Naast de keuken een handige wasplaats. Inpandige garage voor 2 wagens (5,8 m breed en 6 m diep), voorzien van extra buitendeur.


We bereiken de eerste verdieping via een statige kwart verdreven houten trap. Op dit niveau vinden we een ruime overloop die alle kamers bedient. Slaapkamer van de ouders met aparte dressing en natuurlijk een luxe badkamer (inloop douche, ligbad, toilet en dubbele wastafel). Voorts 4 slaapkamers en de 2de luxe badkamer. Ook deze is voorzien van een ruim bemeten douche, een ligbad en 2 wastafels. Het toilet is bereikbaar via de nachthal.


Een rechte houten steektrap brengt ons naar de 2de verdieping. Hier treffen we 1 hele grote ruimte aan die vandaag als logeerkamer met aansluitend grote speelruimte fungeert.


De gehele tuin is aangelegd, omheind en aan de achterzijde van de villa voorzien van een mooi terras alsook een verwarmd buitenzwembad. Omheen dit zwembad een prachtige houten poolhouse met een zee aan ruimte.
Een ruime aangelegde en verharde oprit is voorzien van een houten geautomatiseerde schuifpoort die het geheel van de straat afschermd. 100 % privacy.


Deze woning is instapklaar, voorzien van degelijke tijdloze materialen en vele extra's zoals vloerverwarming, ingebouwde spots, alarmsysteem, domotica, hoge plafonds, ...

Inrichting

Nieuwe keuken nodig?
Keuken nodig? Keukenaanbieder
 
Laminaat, parket, houten vloer