Woningverkoop

Uw woning verkopen? Wij helpen in 6 stappen...

Hypotheekrente

Bekijk het overzicht en vergelijk alle rentes

Aankooptraject

Een huis gevonden? maar wat moet ik regelen...

Tweelingen 5, Schijndel | Koop, Huur, Nieuwbouw, Buitenland, Recreatie
Zoekresultaat: Schijndel | Vorige Pagina

Tweelingen 5 - Schijndel

Gegevens

Vraagprijs: € 375.000 k.k.
Waardebepaling van deze woning

 Bereken Maandlasten
 
Vergelijk Hypotheekadvies kosten

Soort object: Twee onder één kap

Meer informatie over deze woning

Kenmerken

Bouwjaar:  2000
Bouwkundige gebreken? Laat een bouwkundige keuring uitvoeren

Aantal kamers:  5

Woonoppervlak:  170 m2

Perceeloppervlak:  298 m2

Inhoud:  585 m3

Aanvaarding:  per direct

Woning omschrijving

Deze moderne twee-onder-een-kapwoning met aanpandige garage, carport en eigen oprit is over de volledige breedte uitgebouwd. Hierdoor is een riante woonkeuken ontstaan waar u heerlijk kunt genieten van uw maaltijden. Verder beschikt de woning over 4 slaapkamers en een moderne badkamer. De woning is rustig gelegen in de kindvriendelijke woonwijk “Hulzebraak” met diverse winkels, een basisschool en een kinderdagverblijf in de directe omgeving.

KENMERKEN:
* Bouwjaar: 2000
* Perceeloppervlakte: 298 m2
* Inhoud: circa 585 m3
* Moderne uitgebouwde tweekapper
* Garage met ruime oprit voor 2 auto’s
* Royale woonkamer
* Riante woonkeuken met duurzaam Bulthaup keukenmeubel
* Maar liefst 4 slaapkamers
* In kindvriendelijke woonwijk
* Aanvaarding per direct

LIGGING:
De woning is gelegen aan een ruim opgezette laan met de nodige groenvoorzieningen in de nieuwbouw woonwijk “Hulzebraak” in Schijndel. Op korte afstand treft u diverse winkels aan voor uw dagelijkse boodschappen, een basisschool, een kinderdagverblijf en sportfaciliteiten. Op slechts vijf autominuten afstand is het gezellige centrum van Schijndel gelegen met diverse winkels en verschillende horecagelegenheden. De uitvalswegen richting o.a.
’s-Hertogenbosch en Eindhoven zijn eenvoudig te bereiken via de nabijgelegen Structuurweg.

TUIN EN GARAGE:
De achtertuin beschikt over een eigen achterom en is gesitueerd op het noordwesten. De tuin is zeer fraai aangelegd met sierbestrating, 2 vijverpartijen, een zonneterras en borders met diverse bomen en struiken die voor het nodige groen zorgen.
De aanpandige garage is vanuit de oprit bereikbaar middels openslaande deuren.

INDELING:
Begane grond: via de entree/hal met de meterkast (Hager, 7 groepen en een 2 aardlekschakelaars) en de moderne toiletruimte met wandcloset en fonteintje komt u in de sfeervolle woonkamer. In deze ruime woonkamer zorgen grote raampartijen voor veel lichtinval. Doordat de woning over de volledige breedte is uitgebouwd, is een royale woonkeuken ontstaan. In deze half-open keuken treft u een duurzaam Bulthaup keukenmeubel aan. Dit luxe meubel beschikt over veel opbergruimte en diverse apparatuur: een gaskookplaat, RVS afzuigkap, combi-oven, koelkast en vaatwasser. Vanuit de keuken heeft u toegang tot de praktische bijkeuken en bereikt u middels openslaande deuren de achtertuin.
Eerste verdieping: via de overloop heeft u toegang tot drie slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers zijn ruim en netjes afgewerkt. De ouderslaapkamer is gesitueerd over de volledige breedte van de woning. In de moderne badkamer heeft u de beschikking over een ligbad, een douchecabine, een wastafel en een toilet.
Tweede verdieping: via een vaste trap bereikt u de voorzolder met de opstelling van de cv-combi-ketel (Vaillant VR 2000) en de aansluitingen voor uw wasapparatuur. Verder treft u hier de vierde slaapkamer aan en heeft u toegang tot een ruim zonneterras aan de achterzijde van de woning. Hier kunt u heerlijk tot rust komen na een dag hard werken.




Inrichting

Nieuwe keuken nodig?
Keuken nodig? Keukenaanbieder
 
Laminaat, parket, houten vloer