Woningverkoop

Uw woning verkopen? Wij helpen in 6 stappen...

Hypotheekrente

Bekijk het overzicht en vergelijk alle rentes

Aankooptraject

Een huis gevonden? maar wat moet ik regelen...

El Grecostraat 70, Almere-Stad | Koop, Huur, Nieuwbouw, Buitenland, Recreatie
Zoekresultaat: Almere-Stad | Vorige Pagina

El Grecostraat 70 - Almere-Stad

Gegevens

Vraagprijs: € 0 k.k.
Waardebepaling van deze woning

 Bereken Maandlasten
 
Vergelijk Hypotheekadvies kosten

Soort object: Woonhuis

Meer informatie over deze woning

Kenmerken

Bouwjaar:  2004
Bouwkundige gebreken? Laat een bouwkundige keuring uitvoeren

Aantal kamers:  5 (3 slaapkamers)

Woonoppervlak:  112 m² m2

Perceeloppervlak:  131 m² m2

Inhoud:  330 m³ m3

Aanvaarding:  in overleg

Woning omschrijving

Geen zin of tijd om te klussen, of misschien helemaal niet handig? Deze compleet afgewerkte woning in Tussen de Vaarten-Zuid (Almere-Stad), met oa een grote 2e verdieping, dakterras en blijvend vrij uitzicht aan de voorkant, is dan iets voor u. De vraagprijs is extra aantrekkelijk omdat wij ons huis verkopen via Makelaarsland en daarmee besparen op de courtagekosten. Nieuwsgierig geworden? Wij geven u graag zelf een uitgebreide bezichtiging met genoeg ruimte voor al uw vragen.

De woning (bouwjaar 2003) ligt aan een rustige weg en heeft aan de voorkant een vrij uitzicht over een grote stadsvijver met fontein en aangelegd plantsoen met wandelpaden. Voorzieningen, zoals supermarkt, gezondheidscentrum, kinderdagverblijf en scholen liggen op korte loopafstand. Ook uitvalswegen naar de A6 en A27 zijn snel te bereiken.


Begane grond:
Hal met toegang tot geheel betegeld toilet. Vanuit de hal komt u in de lichte woonkamer. Deze is vanuit de nieuwbouw met een meter uitgebouwd. Op de begane grond is een trapkast aanwezig. De woonkamer is tuingericht (zuidwesten) en voorzien van een grote schuifpui en convectorput. Vanuit de woonkamer toegang tot de moderne designkeuken welke is voorzien van alle apparatuur. Deze is oa door de speelse plaatsing, het schitterende marmeren blad en stijlvol vormgegeven afzuigkap een echte blikvanger. Vanuit de keuken een vrij uitzicht over de stadsvijver. De gehele benedenverdieping is voorzien van een zwevend gelegde Kempas houten vloer. De muren zijn behandeld met spuitwerk. Bekabeling van de luidsprekers en verlichting zijn weggewerkt in de muur.

Eerste verdieping:
Hier bevinden zich twee slaapkamers met mooie raampartijen, gelegen over de hele breedte van de woning. De gehele 1e verdieping is voorzien van een doorgelegde lichte laminaatvloer zonder drempels. De zeer luxe badkamer is geheel betegeld en voorzien van oa: hangend toilet, aparte doucheruimte, Jetstream hoekbad en sfeerverlichting. Op de overloop is een apart washok met 2 elektrische groepen aanwezig.

Tweede verdieping:
Ruime opbouw, vanuit de nieuwsbouw gerealiseerd. Hier bevinden zich een 3e slaapkamer, twee grote bergruimtes en een werkkamer van bijna 12m2 welke voor meerdere doeleinden te gebruiken is. Ook deze verdieping is geheel voorzien van een lichte neutrale laminaatvloer. Vanuit de werkkamer heeft u toegang tot het ruime dakterras met buitenkraan en een mooi uitzicht.

Bijzonderheden:

- Elektrisch zonnenscherm met afstandsbediening.
- Veel opbergruimte.
- Voldoende parkeergelegenheid
- Buitenschilderwerk 2009, binnenschilderwerk 2010.
- Ruim opgezette tuin op het zuidwesten,
- Berging voorzien van elektra en extra rolluik.
- Woning met veel extra's en een hoog afwerkingsniveau.


















Inrichting

Nieuwe keuken nodig?
Keuken nodig? Keukenaanbieder
 
Laminaat, parket, houten vloer