Woningverkoop

Uw woning verkopen? Wij helpen in 6 stappen...

Hypotheekrente

Bekijk het overzicht en vergelijk alle rentes

Aankooptraject

Een huis gevonden? maar wat moet ik regelen...

dresselhuysstraat 5a, Rotterdam | Koop, Huur, Nieuwbouw, Buitenland, Recreatie
Zoekresultaat: Rotterdam | Vorige Pagina

dresselhuysstraat 5a - Rotterdam

Gegevens

Vraagprijs: € 150.000 k.k.
Waardebepaling van deze woning

 Bereken Maandlasten
 
Vergelijk Hypotheekadvies kosten

Soort object: Appartement

Meer informatie over deze woning

Kenmerken

Bouwjaar:  1937
Bouwkundige gebreken? Laat een bouwkundige keuring uitvoeren

Aantal kamers:  3

Woonoppervlak:  70 m2

Perceeloppervlak:   m2

Inhoud:  185 m3

Aanvaarding:  per direct mogelijk

Woning omschrijving

Aan brede straat gelegen jaren ‘30 3-kamer appartement in Blijdorp op de 3e (top)verdieping met berging in de onderbouw. U zult zich snel thuis voelen in deze woning door de sfeervolle jaren 30 kenmerken en de opvallend vele lichtinval. De woning is namelijk voorzien van ramen over de gehele lengte van de woonkamer (ca 7m) en heeft een ruim uitzicht. Doordat alle kamers op dezelfde verdieping liggen, kent het appartement een efficiënt gebruik van de ruimte. Allerhande winkels, Vroesenpark en openbaar vervoer (o.a.: station Blijdorp en CS) bevinden zich op loopafstand.

3e verdieping:
Woningentree. Hal met toegang tot alle vertrekken. De ruime, lichte woonkamer (ca. 7.05 x 5.08 / 3.81m) heeft vaste kasten en originele ensuite schuifdeuren met glas in lood naar de achtergelegen slaapkamer. De ruime slaapkamer (ca. 5.16 x 3.29m) is tevens via de hal te bereiken en beschikt over een diepe inbouwkast. Eveneens aan de achterzijde is de keuken (ca. 2.32 x 1.59m) gelegen. Deze keurige keuken is voorzien van: keramische kookplaat, afzuigkap, oven, inbouw koelkast en wasmachineaansluiting. Vanuit de keuken is het balkon bereikbaar. Het balkon is op het westen gelegen en geeft uitzicht op de bomenrijke binnenplaats. De tweede slaap/studeerkamer (ca. 3.27 x 2.13m) ligt eveneens aan de achterzijde van de woning. De inpandige douche/toiletcombinatie (ca. 2.01 x 1.30m) is netjes betegeld en voorzien van een douchegedeelte met schuifwand, vaste wastafel en mechanische ventilatie. De woning heeft een open portiek en een eigen afgesloten kelder/fietsenberging.

Bijzonderheden:
Het appartement is voorzien van dubbele beglazing. Actieve Vereniging van Eigenaren (bijdrage EUR 66 p/m), waardoor de staat van onderhoud goed is. Zo is het dak in 2000 vervangen en geïsoleerd en zijn in 2009 de balkons en achtergevel gerenoveerd. Electra: 6 groepen+ALS. De woning is een rijksmonument.


Inrichting

Nieuwe keuken nodig?
Keuken nodig? Keukenaanbieder
 
Laminaat, parket, houten vloer