Woningverkoop

Uw woning verkopen? Wij helpen in 6 stappen...

Hypotheekrente

Bekijk het overzicht en vergelijk alle rentes

Aankooptraject

Een huis gevonden? maar wat moet ik regelen...

La Bohemeplantsoen 52, Nieuw-Vennep | Koop, Huur, Nieuwbouw, Buitenland, Recreatie
Zoekresultaat: Nieuw-Vennep | Vorige Pagina

La Bohemeplantsoen 52 - Nieuw-Vennep

Gegevens

Vraagprijs: € 379.000 k.k.
Waardebepaling van deze woning

 Bereken Maandlasten
 
Vergelijk Hypotheekadvies kosten

Soort object: Hoekwoning

Meer informatie over deze woning

Kenmerken

Bouwjaar:  2002
Bouwkundige gebreken? Laat een bouwkundige keuring uitvoeren

Aantal kamers:  5

Woonoppervlak:  160 m2

Perceeloppervlak:  178 m2

Inhoud:  435 m3

Aanvaarding:  In overleg

Woning omschrijving

Gelegen in de populaire woonwijk ‘Getsewoud-Noord’, goed onderhouden doorzon hoekwoning op 178 m² eigen grond. Deze prachtige woning ligt in een autoluwe straat met ruime parkeergelegenheid direct voor de deur, op loopafstand bevinden zich winkels, sportvoorzieningen, zwembad, scholen en de Zuidtangent. Uitvalswegen A4/A44 zijn snel en goed bereikbaar. De woning is voorzien van een massief grenen vloer en beschikt over een schuifpui over de volledige breedte aan de uitgebouwde achterzijde naar de zonnige achtertuin gelegen op het zuiden.

Begane grond:
Entree, hal met meterkast, toiletruimte en trap naar 1e verdieping. Royale doorzon woonkamer (60m²) met speelse erker aan de voorzijde, open keuken, provisiekast en schuifpui over gehele breedte aan de achterzijde naar de zonnige onderhoudsvriendelijke achtertuin. De woning is voorzien van een ge-oliede massief grenen vloer en in 2008 geplaatste strak vormgegeven openhaard. De moderne keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur, waaronder een 4-pits gaskookplaat, heteluchtoven, magnetron, koel-vries combinatie, vaatwasser en afzuigkap. De woning is aan de achterzijde uitgebouwd en geeft daardoor prachtig de ruimte voor een gezellige grote eettafel.

Eerste verdieping:
Overloop, grote (ouder)slaapkamer (16m²) aan de achterzijde met elektrische rolluiken, 2e en 3e slaapkamer (12m² en 9m²) aan de voorzijde, in 2008 geheel vernieuwde, tot het plafond betegelde badkamer met ligbad, inloop douchecabine met stortdouche, wastafel en design radiator. Tevens bevindt zich op de 1e verdieping een separaat toilet en de vaste trap naar de zolderverdieping.

Tweede verdieping:
Zeer ruime naar eigen inzicht in te delen zolderverdieping met 2 extra grote Velux dakramen (vergunning voor eventueel te plaatsen dakkapel aanwezig). De zolder is zeer licht en voorzien van aansluitingen voor wasmachine en droger, opstelplaats voor de HR combiketel en het centrale afzuigsysteem. Het geheel is perfect afgetimmerd en voorzien van ruime opbergmogelijkheden achter de knieschotten.

Tuin:
De prachtige onderhoudsvrije achtertuin op het zuiden is geheel bestraat, voorzien van groene borders, heeft in de zomer de gehele dag zon en beschikt over sfeerverlichting, een vrijstaande houten schuur, een buitenkraan en electrapunt. De tuin is tevens via een poort aan de zijkant van het huis te bereiken. Ook de voortuin beschikt over een electrapunt onder de erker.

Bijzonderheden:
Kindvriendelijke woonomgeving. De woning is zeer luxe afgewerkt en is zo te betrekken. Oplevering in overleg.


Inrichting

Nieuwe keuken nodig?
Keuken nodig? Keukenaanbieder
 
Laminaat, parket, houten vloer