Woningverkoop

Uw woning verkopen? Wij helpen in 6 stappen...

Hypotheekrente

Bekijk het overzicht en vergelijk alle rentes

Aankooptraject

Een huis gevonden? maar wat moet ik regelen...

karveel 5124, Lelystad | Koop, Huur, Nieuwbouw, Buitenland, Recreatie
Zoekresultaat: Lelystad | Vorige Pagina

karveel 5124 - Lelystad

Gegevens

Vraagprijs: € 189.500 k.k.
Waardebepaling van deze woning

 Bereken Maandlasten
 
Vergelijk Hypotheekadvies kosten

Soort object: Hoekwoning

Meer informatie over deze woning

Kenmerken

Bouwjaar:  1976
Bouwkundige gebreken? Laat een bouwkundige keuring uitvoeren

Aantal kamers:  5

Woonoppervlak:  118m2 m2

Perceeloppervlak:  238m2 m2

Inhoud:  310m2 m3

Aanvaarding:  In overleg

Woning omschrijving

In een fantastische groene wijk, naast het Zuigerplasbos, op loopafstand van winkels, openbaar vervoer, scholen en Bataviastad staat deze verrassend royale hoekwoning met speelse vide en vrij gelegen tuin op het zuiden.
Door een grondige verbouwing van de begane grond en een aanbouw aan de zijkant van de woning is de woonkamer vergroot, een riante woonkeuken met bijkeuken gecreëerd en zijn een nieuwe slaapkamer en eet/werkkamer gemaakt. Een woning welke uitermate functioneel is doordat deze een slaapkamer/werkkamer heeft op de begane grond.

Indeling

Begane grond:
Recentelijk vernieuwde voortuin, entree, lichte hal, toilet (2004), van binnen alsmede van buitenaf bereikbare berging. De hal geeft toegang tot de tuingerichte royale woonkamer met mozaïek hardhouten parketvloer, lichtkoepel, openhaard en openslaande deuren naar de tuin. De ruime hoogglans witte keuken (2004) in hoekopstelling is voorzien van een koel/vriescombinatie, 4 pitsgasfornuis, elektrische oven, afzuiger en vaatwasser. De keuken geeft toegang tot de bijkeuken met wasmachine-/wasdrogeraansluiting.
De woonkamer geeft toegang tot de aanbouw aan de zijkant van de woning. Hier is een eet-/werkkamer gesitueerd alsmede een grote slaapkamer. Beide ruimtes zijn voorzien van hardhouten lamellenparket en geven toegang tot de tuin.

De tuin, met groot terras, draagt met recht een parkachtig karakter. Omzoomt door openbaar groen met een perfecte zonligging op het zuiden is privacy gegarandeerd. Diverse bloemen- en plantenborders en tuinverlichting maken het geheel compleet.

1e verdieping:
De open trap geeft toegang tot een riante vide met mogelijkheid voor kantoor- of hobbyruimte. De vide heeft een lichtkoepel wat zorgt voor een fraaie licht inval, zicht op de woonkamer en geeft toegang tot de 2e grote slaapkamer met laminaatvloer. Een gang leidt naar een kleinere 3e slaapkamer eveneens voorzien van laminaatvloer, een bergkast met CV-installatie , de badkamer (2004) met ligbad, badkamermeubel met dubbele wastafel, een zwevend toilet en design radiator. De badkamer is volledig betegeld.

Bijzonderheden:
-Bouwjaar 1976, oppervlakte ca 238m²
-Een woning met sfeer en karakter
-Een imposante woonkamer door haar vide
-Ideale tuinligging op het zuiden
-Mogelijkheid tot gelijkvloers wonen door slaapkamer op begane grond
-Schilderwerk buitenkant 2008
-Voor- en achterkant vrij uitzicht
-Houten tuinhuis naast de woning
-Ideale ligging aan bosrand
-Oplevering in overleg

Informatie: www.abwonen.nl

Inrichting

Nieuwe keuken nodig?
Keuken nodig? Keukenaanbieder
 
Laminaat, parket, houten vloer