Woningverkoop

Uw woning verkopen? Wij helpen in 6 stappen...

Hypotheekrente

Bekijk het overzicht en vergelijk alle rentes

Aankooptraject

Een huis gevonden? maar wat moet ik regelen...

Tichelkamp 22, Karken, Duitsland | Koop, Huur, Nieuwbouw, Buitenland, Recreatie

Tichelkamp 22 - Karken, Duitsland

Gegevens

Vraagprijs: € 146.500 k.k.
Waardebepaling van deze woning

 Bereken Maandlasten
 
Vergelijk Hypotheekadvies kosten

Soort object: Vrijstaand

Meer informatie over deze woning

Kenmerken

Bouwjaar:  1950
Bouwkundige gebreken? Laat een bouwkundige keuring uitvoeren

Aantal kamers:  5

Woonoppervlak:  110 m2

Perceeloppervlak:  1280 m2

Inhoud:   m3

Aanvaarding:  in overleg

Woning omschrijving

Op een zeer royaal perceel aan Tichelkamp 22 te Karken gelegen (ca. 1280 m2) vrijstaande woning met garage. Geheel onderkelderd en voorzien van een gemoderniseerde, complete keuken en de mogelijkheid voor een 2e moderne badkamer (1 moderne badkamer reeds aanwezig). Nabij de kern van Karken gelegen met diverse voorzieningen in de buurt, in een groene omgeving op een steenworp afstand van de Nederlandse grens en zo’n 20 minuten van Roermond!

Indeling:

Souterrain:

Toegankelijk via 2 ingangen (vanuit buiten en binnen)!! De royale kelderverdieping welke is gesplitst in meerdere ruimtes. De kelder is voorzien van 2 ruime bergkamers en een cv-ruimte met de opstelling van de eigen cv-installatie. Tevens bevindt zich hier de wasruimte met aansluiting voor de wasmachine.

Begane grond:

De riante, uitnodigende hal/entree met fraaie glas-in-lood raampartij, moderne meterkast, biedt toegang tot de zitkamer welke is voorzien van een laminaatvloer en met fraaie ornamentlijsten afgewerkt. Deze kamer is eventueel in te richten als gelijkvloerse slaapkamer of studeer/hobbykamer. De gesloten woonkeuken met muurkast is voorzien van een moderne, royale combinatie (2007) in hoekopstelling met diverse apparatuur (keramische kookplaat, afzuigkap, oven, vaatwasser en koelkast) Er is voldoende ruimte om een eettafel te kunnen plaatsen. Vervolgens is er een eetkamer toegankelijk welke na een verbouwing eventueel aanzienlijk vergroot zou kunnen worden. Tevens is via de hal de 1e badkamer toegankelijk. Deze is nog in te richten en af te werken, echter voorzieningen en materialen zijn reeds aanwezig.

1e verdieping:

Overloop, 2 slaapkamers, waarvan 1 is voorzien van een inloopkast/hobbyruimte. Tevens is er een moderne (2e) badkamer uit 2007 met douchecabine, toilet, wastafel en designradiator.

2e verdieping:

Via een mangat toegankelijk; deels beplankte bergzolder.

Bijzonderheden:

De schitterende, diepe tuin met fraai groen uitzicht is voorzien van een verhoogd, deels overdekt terras, gazon en een vrije achterom. Tevens is er nog een eenvoudige opslagmogelijkheid en is het souterrain via de achterzijde aan de buitenkant toegankelijk.
De woning is recent grotendeels gemoderniseerd en voorzien van een luxe keuken en badkamer. Daarnaast is het stucwerk gedeeltelijk vernieuwd. Ook is de woning voorzien van aluminium kozijnen met dubbele beglazing en deels rolluiken.
De woning is fraai gelegen nabij de kern van Karken, op een mooie groene locatie. De woning is gunstig gelegen ten opzichte van de Nederlandse grens, op nog geen 5 minuten!

Bouwjaar ca. 1950,

Perceel ca. 1280 m2,

Kortom:
Op een royaal perceel van ca. 1280 m2 gelegen vrijstaande, gemoderniseerde woning, welke is onderkelderd, voorzien van moderne keuken en mogelijkheid 2e badkamer, nabij de kern van Karken!

Inrichting

Nieuwe keuken nodig?
Keuken nodig? Keukenaanbieder
 
Laminaat, parket, houten vloer