Woningverkoop

Uw woning verkopen? Wij helpen in 6 stappen...

Hypotheekrente

Bekijk het overzicht en vergelijk alle rentes

Aankooptraject

Een huis gevonden? maar wat moet ik regelen...

Ypelaar 39, Veghel | Koop, Huur, Nieuwbouw, Buitenland, Recreatie
Zoekresultaat: Veghel | Vorige Pagina

Ypelaar 39 - Veghel

Gegevens

Vraagprijs: € 349.000 k.k.
Waardebepaling van deze woning

 Bereken Maandlasten
 
Vergelijk Hypotheekadvies kosten

Soort object: Twee onder één kap

Meer informatie over deze woning

Kenmerken

Bouwjaar:  1983
Bouwkundige gebreken? Laat een bouwkundige keuring uitvoeren

Aantal kamers:  

Woonoppervlak:  170 m2

Perceeloppervlak:  290 m2

Inhoud:  550 m3

Aanvaarding:  In overleg

Woning omschrijving

In de populaire wijk ‘De Bunders’ gelegen, twee-onder-één kapwoning met een fraai uitzicht over een plantsoen met vijver. De woning is prachtig uitgebouwd met een serre, telt vier slaapkamers, een moderne badkamer en keurige keuken. De tuin is op het zonnige zuidwesten georiënteerd en mooi aangelegd. De inpandige garage en oprit bieden de mogelijkheid om meerdere auto’s te parkeren.

Kavelgrootte: Ca. 290 m2
Inhoud: Ca. 550 m3
Aanvaarding: In overleg
Vraagprijs: € 349.000,-- k.k.

Algemene entree:
Via het gemeentelijk trottoir betreedt u de bestraatte oprit van de woning naar de overdekte entree van de woning. De flinke hal met meterkast en geheel betegeld toilet met fontein geeft toegang tot de trapopgang naar de eerste verdieping en de woonkamer.

Woonkamer:
De woonkamer met parketvloer is van gigantisch formaat, mede door de uitbouw aan de achterzijde van de woning. Deze grote oppervlakte zorgt ervoor dat de kamer op vele verschillende manieren in te richten is. De kamer staat in open verbinding met de serre en er is een afzonderlijke doorgang naar de keuken.

Serre:
Deze serre is voorzien van een lichte tegelvloer, twee lichtkoepels en convectorput . Middels een deur is de achtertuin te betreden. Niet onnodig te vermelden dat het dak in 2008 geheel is vervangen. In deze serre kunt u tot in de late uurtjes heerlijk genieten van uw achtertuin. Vanuit de serre is de keuken te betreden.

Keuken:
In hoekopstelling geplaatste keuken met plavuizen vloer, kunststof werkblad en half betegelde achterwand. U heeft de beschikking over diverse apparatuur zoals een 5-pits gaskookplaat met RVS afzuigkap, koelkast, vaatwasser, RVS spoelbak, draaicarrousel en combioven. Er is ruimte voor het plaatsen van een eethoek of een buffetkast. Het raam met uitzicht op de achtertuin zorgt voor natuurlijke lichtinval en ventilatie.

Bijkeuken:
Hier treft u de witgoedaansluitingen en er is meer dan voldoende ruimte voor het plaatsen van een vriezer. De lichtkoepel zorgt voor een aangename hoeveelheid lichtinval. Vanuit de bijkeuken heeft u middels een afsluitbare deur toegang tot de garage.

Slaapkamers:
Aan de met tapijt bedekte overloop grenzen drie slaapkamers en de badkamer. De ouderslaapkamer is tevens voorzien van tapijt, heeft een houten schroten plafond en is van flink formaat. De overige twee slaapkamers beschikken over een laminaatvloer en spuitwerk plafond. Alle kamers hebben behangwanden, de kamers aan de achterzijde van de woning zijn uitgerust met een elektrische zonneluifel.

Badkamer:
Moderne (2004) en uiterst complete badkamer met een ligbad, douche, dubbele wastafel in meubel, designradiator, vrijhangend toilet en mechanische ventilatie. De badkamer is geheel betegeld en het plafond is voorzien van sfeervolle inbouwspots. Een extra luxe zijn de thermostaatkranen, verder zorgt het raam voor extra ventilatie.

Zolder:
Middels een vaste trap te bereiken zolder. Riante zolderkamer, met Velux dakraam en bergruimte achter de knieschotten, die als volwaardige slaapkamer gezien mag worden. Op de voorzolder is een aparte ruimte waarin de CV-ketel en een aansluiting voor een wasdroger aanwezig zijn.

Tuin/Garage:
Keurig onderhouden achtertuin met gazon, borders, terras en zonneluifel. De tuin is zeer privacybiedend en heeft een achterom. Inpandig te bereiken garage met stalen kanteldeur en bergzolder met lichtstraat.

Bijzonderheden:
Bouwjaar: Circa 1983
Kadastraal bekend: Veghel K 2272
Isolatie: Dak-, muurisolatie en gedeeltelijk dubbelglas
Verwarming/water: Nefit Ecomline HR 2003
Overige : Nabij scholen en winkelcentrum

Algemeen:
Veghel telt bijna 37.000 inwoners en zo’n 26.000 arbeidsplaatsen en is daarmee één van de grotere gemeenten in het noordoosten van Noord Brabant. De gemeente bestaat uit een hoofdkern, Veghel en zes kerkdorpen – Boerdonk, Eerde, Erp, Keldonk, Mariaheide en Zijtaart – ieder met een geheel eigen karakter. De landelijke, veelzijdige omgeving met vennen, kronkelige beekjes en beekdalen, vormt een afwisselend geheel met de woongebieden: dit maakt Veghel tot een uniek gebied voor wonen, werken en recreëren.
De gemeente heeft zich de laatste decennia ontwikkeld tot een zeer sterk werkgelegenheidscentrum in de regio en beschikt over een ruim voorzieningenniveau op het gebied van onderwijs, gezondheidszorg, sport, recreatie en detailhandel. Veghel speelt bovendien een belangrijke rol in de provinciale en landelijke industrie: er zijn diverse bekende bedrijven gehuisvest en de industrie biedt talloze mogelijkheden op het gebied van werkgelegenheid.

Bezichtiging:
Een woning kopen is meer dan alleen de woning op zich, daarom is het voor u als aspirant koper van groot belang dat u een goede indruk krijgt van de woonomgeving van deze woning. Verstandig is het dan ook om vooraf de directe woonomgeving te bekijken alvorens u een afspraak voor een bezichtiging maakt. Ook voor een verkoper is een bezichtiging een spannend moment en daarom verzoeken wij u binnen enkele dagen na een bezichtiging uw reactie aan ons door te geven zodat wij de verkoper kunnen informeren over het resultaat van uw bezichtiging. Natuurlijk kan dit met een kort telefoontje of e-mail naar ons.

Onderzoeksplicht koper:
De verkoper van een woning heeft een zogenaamde meldingsplicht, terwijl de koper een onderzoeksplicht heeft. Wij gaan ervan uit dat u als aspirant koper, voor dat u een bod uitbrengt, onderzoek heeft gedaan naar alle aspecten, die in het algemeen en voor u in het bijzonder, van belang zijn bij het nemen van de aankoopbeslissing. Wij adviseren onder andere het bestuderen van de door ons aangeboden informatie, het navragen van informatie bij gemeente en/of andere instellingen. Om u daarbij te ondersteunen hebben wij voor u de volgende bescheiden ter inzage: kadastraal uittreksel en de woning vragenlijst ingevuld door de verkoper.

Financiering:
Uiteraard is ook een onderzoek naar uw eigen financiële mogelijkheden erg belangrijk. Graag brengen wij u in contact met specialisten die uw financiële mogelijkheden samen met u op een rijtje zetten.

Bedenktijd:
In het kader van de “wet koop onroerende zaken†wordt de koper beschermd door de bedenktijd van 3 dagen waarvan minimaal 2 werkdagen. Deze bedenktijd gaat in nadat de koper de door beide partijen ondertekende koopovereenkomst heeft ontvangen. Wij streven ernaar om binnen 5 werkdagen nadat de mondelinge overeenstemming is bereikt, de overeenkomst door beide partijen te laten ondertekenen.

Waarborgsom / Bankgarantie:
Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de kopende partij, binnen vier weken na het bereiken van de mondelinge overeenkomst, een waarborgsom van 10% van de koopsom te storten in handen van de notaris. Het is de kopende partij ook toegestaan een bankgarantie te stellen ter grootte van dit bedrag. Indien de ontbindende voorwaarde financiering wordt overeengekomen, dan zal deze voor een periode van 3 weken na de mondelinge overeenkomst worden opgenomen.


Inrichting

Nieuwe keuken nodig?
Keuken nodig? Keukenaanbieder
 
Laminaat, parket, houten vloer