Woningverkoop

Uw woning verkopen? Wij helpen in 6 stappen...

Hypotheekrente

Bekijk het overzicht en vergelijk alle rentes

Aankooptraject

Een huis gevonden? maar wat moet ik regelen...

evekinkweg 48, Wekerom | Koop, Huur, Nieuwbouw, Buitenland, Recreatie
Zoekresultaat: Wekerom | Vorige Pagina

evekinkweg 48 - Wekerom

Gegevens

Vraagprijs: € 279.000 k.k.
Waardebepaling van deze woning

 Bereken Maandlasten
 
Vergelijk Hypotheekadvies kosten

Soort object: Hoekwoning

Meer informatie over deze woning

Kenmerken

Bouwjaar:  1965
Bouwkundige gebreken? Laat een bouwkundige keuring uitvoeren

Aantal kamers:  6

Woonoppervlak:  140 m2

Perceeloppervlak:  255 m2

Inhoud:  360 m3

Aanvaarding:  in overleg

Woning omschrijving

Aan de oostkant van Wekerom gelegen goed onderhouden en zeer ruime hoekwoning met grote stenen berging en parkeergelegenheid op eigen terrein. Deze ruime hoekwoning kan door de uitzonderlijke dakopbouw als uniek gekwalificeerd worden en is daardoor zeer geschikt voor een groot gezin. De realisatie van een garage met toerit is mogelijk.
De zonnige tuin is gelegen op het noord-westen en is aan de achterzijde vrij gelegen tegen de volkstuintjes waardoor de tuin veel privacy biedt. Het perceeloppervlak bedraagt 255 m2.

Indeling: Entree, hal met plavuizen vloer, meterkast, geheel betegeld toilet, kelderkast en trapopgang naar de 1e etage. Sfeervolle afgewerkte woonkamer met mooie hardhouten vloer, strak gestuukt plafond en deur naar de tuin. Aansluitend is de half open keuken met plavuizenvloer en L-vormige opstelling voorzien van gaskomfoor, afzuigkap, combimagnetron en koelkast en afwasmachine. De keuken beschikt over een deur naar de tuin.

1e etage: De overloop biedt toegang tot drie slaapkamers en de doucheruimte met wastafel en aansluiting ten behoeve van de wasapparatuur. Alle slaapkamers beschikken over vaste- of inbouwkasten.

2e etage: Overloop met cv ruimte en 2 slaapkamers waarvan 1 zeer ruim welke goed gesplitst kan worden zodat er 3 slaapkamers ontstaan op de 2e etage.

3e etage: Vlizotrap naar zolderberging.

Tuininfo: De tuin is geheel besloten door middel van een houten schutting en is aan de achterzijde vrij gelegen tegen de volkstuintjes. De tuin is gelegen op het noord-westen. Tevens bevindt zich hier een grote stenen berging en een poort welke toegang biedt naar de voorzijde.

Bij koop van deze woning is het mogelijk de huidige hypotheek van de huidige eigenaar over te nemen tegen een zeer gunstige rente met een looptijd tot 2016. Uiteraard na goedkeuring van de geldverstrekker.


Inrichting

Nieuwe keuken nodig?
Keuken nodig? Keukenaanbieder
 
Laminaat, parket, houten vloer