Woningverkoop

Uw woning verkopen? Wij helpen in 6 stappen...

Hypotheekrente

Bekijk het overzicht en vergelijk alle rentes

Aankooptraject

Een huis gevonden? maar wat moet ik regelen...

West-Varkenoordseweg 103b, Rotterdam | Koop, Huur, Nieuwbouw, Buitenland, Recreatie
Zoekresultaat: Rotterdam | Vorige Pagina

West-Varkenoordseweg 103b - Rotterdam

Gegevens

Vraagprijs: € 795 k.k.
Waardebepaling van deze woning

 Bereken Maandlasten
 
Vergelijk Hypotheekadvies kosten

Soort object: Appartement

Meer informatie over deze woning

Kenmerken

Bouwjaar:  1935
Bouwkundige gebreken? Laat een bouwkundige keuring uitvoeren

Aantal kamers:  4

Woonoppervlak:  130 m2

Perceeloppervlak:  130 m2

Inhoud:   m3

Aanvaarding:  per direct

Woning omschrijving

Schitterende spiksplinternieuwe, u bent de eerste bewoner, ruime 4-kamer maisonnette woning met zonnige tuin en vrij uitzicht gelegen op de begane grond en 1e verdieping van een in zijn geheel op vakkundige wijze gerenoveerd nostalgisch jaren '30 (HOEK)pand. De indeling van deze woning met tuin is volledig aangepast aan de woonwensen van deze tijd. De woning is uiterst gunstig en centraal gelegen nabij uitvalswegen, winkels (winkel boulevard Zuid) en openbaar vervoer. Let op! het is voor de deur nog GRATIS parkeren.

Deze mooie dubbele benedenwoning verdient het hoogst haalbare energielabel en voldoet daarom aan de zeer hoge isolatie eisen en is o.a. voorzien van Isolatieglas, CV met warmwatervoorziening, geluidsisolatie en nieuwe elektra installatie overeenkomstig NEN 1010 norm. Unieke en perfecte ventilatie die meer dan voldoet aan de wettelijke eisen inzake ventilatie.

Bijzonderheden: de woning heeft twee ruime slaapkamers en een kleinere slaapkamer en is daarom ook geschikt voor bijvoorbeeld drie studenten. Indien ouders garant staan bestaat hiertegen geen enkel bezwaar.

Waarborgsom: 1 maand huur

Bemiddelingskosten: 1 maand huur excl. BTW

Beschikbaar: per direct


Indeling
Indeling bg.: entree, gang met het toilet en de meter/bergkast. Ruime lichte tuingerichte woonkamer met open trap naar de 1e verdieping en de toegang tot de zonnige tuin. Moderne vierkante keuken aan de voorzijde met 4-pits gascomfort en afzuigkap.

Indeling 1e verd.: overloop. Slaapkamer aan de voorzijde en twee slaapkamers aan de achterzijde waarvan een met toegang tot het balkon. Mooie ruime badkamer met vaste wastafel, ligbad, separate douche(cabine), 2e toilet en de opstelplaats voor de wasmachine en droger.

Voor afmetingen etc. verwijzen wij u naar de plattegrond van de woning.


Inrichting

Nieuwe keuken nodig?
Keuken nodig? Keukenaanbieder
 
Laminaat, parket, houten vloer