Woningverkoop

Uw woning verkopen? Wij helpen in 6 stappen...

Hypotheekrente

Bekijk het overzicht en vergelijk alle rentes

Aankooptraject

Een huis gevonden? maar wat moet ik regelen...

Vloeiweg 92, Oisterwijk | Koop, Huur, Nieuwbouw, Buitenland, Recreatie
Zoekresultaat: Oisterwijk | Vorige Pagina

Vloeiweg 92 - Oisterwijk

Gegevens

Vraagprijs: € 587.500 k.k.
Waardebepaling van deze woning

 Bereken Maandlasten
 
Vergelijk Hypotheekadvies kosten

Soort object: Appartement

Meer informatie over deze woning

Kenmerken

Bouwjaar:  1990
Bouwkundige gebreken? Laat een bouwkundige keuring uitvoeren

Aantal kamers:  5

Woonoppervlak:  ca. 175 m2

Perceeloppervlak:  nvt m2

Inhoud:  ca. 450 m3

Aanvaarding:  per direct

Woning omschrijving

Appartementencomplex 't Hoogh Heem: In het centrum van Oisterwijk gelegen hoekappartement bestaande uit twee woonlagen met overdekt balkon op het zuiden en een ruime prive garage / berging in de parkeerkelder onder het complex. Het vijfkamer appartement is gelegen op de derde en vierde woonlaag van het appartementencomplex met een centrale entree voorzien van lift en video-intercom.

Het appartement ligt op een ideale locatie op loopafstand van de schitterende dorpskern van Oisterwijk met het NS-station en de ‘De Lind’ en haar gezellige terrasjes. Naast deze uitstekende ligging ten opzichte van het centrum van Oisterwijk ligt het appartement tevens zeer gunstig ten opzichte van de uitvalswegen richting de Tilburg, ’s-Hertogenbosch en Eindhoven.

BEGANE GROND
Centrale hal met videofoon, postbussen en liftinstallatie (naar parkeerkelder en het appartement).

INDELING
Entree met centrale hal welke toegang geeft tot de ruime en lichte living, een slaapkamer van ca. 9 m² en een tweede grote slaapkamer van ca. 16,5 m² met een royale badkamer voorzien van ligbad, separate douche, wandcloset en dubbele wastafel met toiletkast. Verder geeft de hal toegang tot de toiletruimte, een CV-/wasruimte en de trapopgang naar de tweede woonlaag.

Living
De ruime living van ca. 50 m² ligt over de volle breedte van het appartement aan de voorzijde. Het eetkamergedeelte van de living grenst aan de (inloop) keuken. Middels een schuifpui heeft u toegang tot een geheel overdekte balkon voorzien van zonwering en een praktische ruime bergkast.

Keuken
Deze eenvoudige keuken is voorzien van anderhalve spoelbak, koelkast met vriesvak, gaskookplaat met oven en nieuwe afzuigkap(2009).

BOVENVERDIEPING
Naast de twee slaapkamers op de eerste woonlaag beschikt het appartement over een extra verdieping die bereikbaar is vanuit de hal middels een vaste trap. Deze tweede woonlaag is opgedeeld in grote een slaap/gastenkamer met vaste wastafel en een grote werk-/praktijkruimte. Beide kamers hebben een Velux dakraam. Het is vrij eenvoudig om op deze verdieping een extra badkamer met douchegelegenheid te creëren. Ook bevindt zich hier een separate bergzolder.

BIJZONDERHEDEN
• Er zijn rolluiken aangebracht aan de galerijzijde.
• Het appartement is voorzien van een videofoon installatie.
• In 2005 is een HR-combiketel geplaatst.
• De servicekosten bedragen € 200,- per maand.

Kijk ook eens op de website: http://www.te-koop-oisterwijk.nl


Inrichting

Nieuwe keuken nodig?
Keuken nodig? Keukenaanbieder
 
Laminaat, parket, houten vloer