Woningverkoop

Uw woning verkopen? Wij helpen in 6 stappen...

Hypotheekrente

Bekijk het overzicht en vergelijk alle rentes

Aankooptraject

Een huis gevonden? maar wat moet ik regelen...

Florastraat 1, Bergen op Zoom | Koop, Huur, Nieuwbouw, Buitenland, Recreatie
Zoekresultaat: Bergen op Zoom | Vorige Pagina

Florastraat 1 - Bergen op Zoom

Gegevens

Vraagprijs: € 287.000 k.k.
Waardebepaling van deze woning

 Bereken Maandlasten
 
Vergelijk Hypotheekadvies kosten

Soort object: Appartement

Meer informatie over deze woning

Kenmerken

Bouwjaar:  1982
Bouwkundige gebreken? Laat een bouwkundige keuring uitvoeren

Aantal kamers:  3

Woonoppervlak:  130 m2

Perceeloppervlak:  397 m2

Inhoud:  440 m3

Aanvaarding:  in overleg

Woning omschrijving

Dit pand heeft een unieke locatie in West-Brabant! Dicht bij het historisch centrum van Bergen op Zoom (ongeveer 600 meter), dichtbij de drie voorgezet onderwijsscholen van Bergen op Zoom, in een kindvriendelijke wijk met onder andere een voetbalveldje en dichtbij het openbaar vervoer.

Om een goede indruk te krijgen dient dit appartement beslist bezichtigd te worden!! Neem contact op!

De woning is een verrassend ruim uitgebouwd 3-kamer hoekappartement met 2 slaapkamers. Er is een voor-, zij- en achtertuin en tevens een aaneengesloten dubbele inpandig bereikbare garage. Ook beschikt dit pand over een balkon en een tuingerichte serre, bordes en terras met vijver.

De woning is uitermate geschikt voor wonen en werken aan huis.

Woonoppervlakte: 130 m²
Gebouwgebonden ruimten: 37 m² en 3,9 m²
Tuin oppervlakte: 267 m²
Bouwjaar: 1982
Inhoud: 440 m³
Servicekosten € 105,- per maand, vereniging van eigenaren.


Indeling
Bij binnenkomst door voordeur komt u in de hal met toiletruimte, meterkast en cv-ruimte (met combiketel uit 2008). Vanuit deze hal kunt u naar de woonkamer, de grootste slaapkamer en de badkamer. De hal is ingericht met laminaatvloer en gestuukte wanden.

De woonkamer is voorzien van laminaatvloer en smeedijzeren gaskachel en bezit een kunststof schuifpui (april 2009) en een dubbele draai/kanteldeur naar de tuin. In de woonkamer bevind zich een zeer mooi afgewerkte open keuken met lichtkoepel. Het keukenblad is L-vormig met daarboven een vlakke afzuigkap. Er is een gaskookplaat, combimagnetron, oven, vaatwasser, koelkast en vrieskast aanwezig. De keuken heeft een fijn gestuukt plafond, een laminaatvloer en tevens plintverwarming. Via de woonkamer kan men naar de voormalige bijkeuken en naar een van de slaapkamers.

Naast de keuken was voorheen een bijkeuken. Deze bijkeuken is omgebouwd en is nu ingedeeld met een stoom-douchecabine, sauna en vaste wastafel. Via deze bijkeuken is het tevens mogelijk om in de garage te komen.

De eerste slaapkamer is een royale slaapkamer, voorzien van een laminaatvloer en gestuukte wanden. Tevens is het mogelijk om via deze slaapkamer naar de binnenplaats te gaan middels een terrasdeur.

De binnenplaats heeft een ruime berging en biedt toegang tot de garage.

De tweede slaapkamer, ook in te richten als werkkamer, is voorzien van een laminaatvloer en gestuukte wanden. Via deze slaapkamer kan men, middels een schuifpui, naar het balkon.

De badkamer is voorzien van een douche cabine, ligbad en wastafelmeubel.

De garage is voorzien van dubbele segmentdeuren, betonvloer en een afdak. Tevens is er naast deze garage een voorziening getroffen met een aanrechtblok (stromend water).

Er zijn in deze schitterende woning meerdere aansluitmogelijkheden voor wasmachine en/of droger. Het is mogelijk uw wasmachine en/of droger aan te sluiten in de voormalige bijkeuken, in de badkamer en/of in de garage.

Inrichting

Nieuwe keuken nodig?
Keuken nodig? Keukenaanbieder
 
Laminaat, parket, houten vloer