Woningverkoop

Uw woning verkopen? Wij helpen in 6 stappen...

Hypotheekrente

Bekijk het overzicht en vergelijk alle rentes

Aankooptraject

Een huis gevonden? maar wat moet ik regelen...

Looiwinkelstraat 63, 's Gravenmoer | Koop, Huur, Nieuwbouw, Buitenland, Recreatie
Zoekresultaat: 's Gravenmoer | Vorige Pagina

Looiwinkelstraat 63 - 's Gravenmoer

Gegevens

Vraagprijs: € 249.000 k.k.
Waardebepaling van deze woning

 Bereken Maandlasten
 
Vergelijk Hypotheekadvies kosten

Soort object: Twee onder één kap

Meer informatie over deze woning

Kenmerken

Bouwjaar:  1967
Bouwkundige gebreken? Laat een bouwkundige keuring uitvoeren

Aantal kamers:  3

Woonoppervlak:  135 m2

Perceeloppervlak:  287 m2

Inhoud:  600 m3

Aanvaarding:  in overleg

Woning omschrijving

Looiwinkelstraat 63 te Spaubeek

Aan de rand van Spaubeek gelegen zeer ruim halfvrijstaand woonhuis met aanbouw en carport. Deze woning biedt u o.a. een woonkamer met parketvloer en haardpartij, moderne en luxe compleet uitgevoerde eet/leefkeuken, drie slaapkamers en moderne badkamer op de eerste verdieping. Mooie, volledig beklinkerde, omsloten tuin en terras met optimale privacy.

Algemeen:

Dit object is in 1967 op een traditionele wijze gebouw, opgebouwd met een betonnen verdiepingsvloer (2de verdiepingsvloer is van hout), geheel hardhouten kozijnen voorzien van dubbele beglazing.
De woning is voorzien van een alarminstallatie en gedeeltelijk van rolluiken (1ste verdieping geheel en voorzijde woonkamer / allen elektrisch bedienbaar).

Het dak van de hoofdbouw is met pannen gedekt.
De aanbouw, bijkeuken en praktijk ruimte zijn voorzien van een bitumineuze dagbedekking met dakisolatie.

Dit object is op goede stand gelegen, nabij de belangrijke uitvalswegen en de A2 en A76.

Indeling & Uitvoering:

Parterre:

Entree/hal welke voorzien is van een plavuizenvloer, garderobenis met toegang naar de kruipruimte, meterkast met automatische zekeringenkast (10 groepen, dag- en nachttarief en dubbel aardlek beveiligd). Modern, volledig betegeld, toilet (zwevend) met plavuizen vloer en houten panelen plafond.
De woonkamer met optimale lichtinval is voorzien van een eiken parketvloer, een haardpartij (allesbrander) en stucwerk aan de wanden.
Via een royale schuifpui aan de achterzijde van de woonkamer bereikt men het overkapte terras. Dit terras is ook via de keuken te bereiken.

De halfopen keuken (bouwjaar 2002 / ca. 12m²) is voorzien van een moderne en luxe uitgevoerde aanbouwkeuken met inbouwapparatuur van Miele: 5-pits keramische kookplaat, RVS afzuigschouw, hetelucht-oven, combi-magnetron, koelkast en een vaatwasser. Een granieten werkblad en achterwand maken het geheel compleet!
De keuken is tevens voorzien van inbouwspots.
Vanuit de keuken heeft men toegang tot de volledige omsloten, geheel beklinkerde (2005), tuin met tuinberging, waarvan het hoger gelegen gedeelte van het terras overkapt is.

Vanuit de tuin bereikt men de garage welke voorzien is van een plavuizenvloer, de aansluitingen voor de wasmachine en wasdroger. Eveneens bereikt men vanuit de tuin de multifunctionele praktijkruimte, ca. 22m², welke nu dienst doet als schoonheidssalon en voorzien is van cv, elektrische boiler, wastafel en douche.

1ste Verdieping:

Middels een trap vanuit de hal bereikt men de overloop op de eerste verdieping via welke men toegang heeft tot drie slaapkamers en de badkamer.
De drie slaapkamers zijn respectievelijk 13m², 12m² en 7m² groot en allen voorzien van laminaat vloeren (2009).
De grootste slaapkamer is voorzien van een vaste kastenwand.
De moderne en volledig betegelde badkamer is voorzien van een wastafel met ombouwmeubel, een ligbad met whirlpool en douchegelegenheid, 2de toilet (zwevend) en een design radiator. De plavuizenvloer is voorzien van vloerverwarming.

2de Verdieping:

Middels een vlizotrap bereikt men de bergzolder (houten vloer) alwaar de standplaats van de CV-installatie, merk HR Combi Nefit Ecomline met 120 liter warmwaterboiler (huurtoestel).


Inrichting

Nieuwe keuken nodig?
Keuken nodig? Keukenaanbieder
 
Laminaat, parket, houten vloer