Woningverkoop

Uw woning verkopen? Wij helpen in 6 stappen...

Hypotheekrente

Bekijk het overzicht en vergelijk alle rentes

Aankooptraject

Een huis gevonden? maar wat moet ik regelen...

Calle de murillo, Torrevieja, Spanje | Koop, Huur, Nieuwbouw, Buitenland, Recreatie

Calle de murillo - Torrevieja, Spanje

Gegevens

Vraagprijs: € 72.000 k.k.
Waardebepaling van deze woning

 Bereken Maandlasten
 
Vergelijk Hypotheekadvies kosten

Soort object: eengezinswoning

Meer informatie over deze woning

Kenmerken

Bouwjaar:  1986
Bouwkundige gebreken? Laat een bouwkundige keuring uitvoeren

Aantal kamers:  2

Woonoppervlak:  65 m2

Perceeloppervlak:   m2

Inhoud:   m3

Aanvaarding:  

Woning omschrijving

Deze duplex Woning heeft 2 slaapkamers en 1 badkamer. De woning is voorzien van een zonneterras en een gemeenschappelijk zwembad. Volledig gemeubileerd.
De woning ligt in een rustige wijk, El Chaparal , dichtbij een commercieel centrum. De woning ligt op 7 km van het strand en het centrum van Torrevieja. Het natuurpark met de salinas van La Mata ligt achter de hoek.
Dit is een ideale plaats om uw nazomer door te brengen, met lekker weer en een mooi strand. Ook de streek en nabij gelegen plaatsen zoals Guardamar en La Mata zijn de moeite waard om te bezoeken.
De verkoopprijs van dit huis is €72.000,-
http://www.z-yachting.com/index.php?option=com_hotproperty&task=view&id=49&Itemid=45
Voor andere interessante woningen aan de Costa Blanca neem een kijkje op www.z-yachting.com
U kunt ons bereiken op telefoonnummer: 0034 630764350 of per email: sales@z-yachting.com

De tijd om te investeren in Spanje.
Op dit moment zijn er vakantiehuizen in Spanje te koop tegen spectaculaire prijzen, vaak van 20 tot 40% onder de originele vraagprijs. Duizenden gepensioneerde Britten kunnen de kosten niet langer dragen, nu hun pensioenpremie en fondsen zijn verlaagd met bijna 30%.
Toen deze Britten hun huizen kochten in het zonnige Spanje, was de pond nog steeds €1,40 waard. Nu is de wisselkoers van de pond bijna gelijk aan de euro.
Voor degene die altijd al hebben gedroomd over een tweede huis in het zonnige Spanje, dit is de kans van uw leven. De prijzen van huizen zijn enorm toegenomen de laatste 8 jaar, het komt zelfs voor dat de prijzen twee keer zo hoog zijn vergeleken met de prijzen van huizen in de vorige eeuw.
Prijzen zijn nu zo veel gedaald, dat er nu kansen zijn gecreëerd voor de mensen die gespaard hebben, of nu een pensioen in euro´s hebben. Natuurlijk vergt een dergelijke aankoop veel overwegingen. Ervaring, kennis en vertrouwen zijn erg belangrijke aspecten binnen de huizenmarkt. Ondanks dat, heeft niet iedereen de kwaliteit om een goede deal te sluiten. Z-Yachting heeft haar eigen normen voor haar professionele manier van zakendoen, en kunnen u helpen met zowel de juridische als praktische afwikkeling van uw aankoop.


Inrichting

Nieuwe keuken nodig?
Keuken nodig? Keukenaanbieder
 
Laminaat, parket, houten vloer