Woningverkoop

Uw woning verkopen? Wij helpen in 6 stappen...

Hypotheekrente

Bekijk het overzicht en vergelijk alle rentes

Aankooptraject

Een huis gevonden? maar wat moet ik regelen...

Toteveny, Jaszbereny Hongarije, Hongarije | Koop, Huur, Nieuwbouw, Buitenland, Recreatie

Toteveny - Jaszbereny Hongarije, Hongarije

Gegevens

Vraagprijs: € 200.000 k.k.
Waardebepaling van deze woning

 Bereken Maandlasten
 
Vergelijk Hypotheekadvies kosten

Soort object: Villa

Meer informatie over deze woning

Kenmerken

Bouwjaar:  2005
Bouwkundige gebreken? Laat een bouwkundige keuring uitvoeren

Aantal kamers:  4

Woonoppervlak:  240 m2

Perceeloppervlak:  3000 m2

Inhoud:   m3

Aanvaarding:  september

Woning omschrijving

Algemene informatie

- Provincie: Jász-Nagykun-Szolnok
- Aantal kamers: 4
- Type: Boerderij
- Perceel oppervlakte: 2881 m2
- Huis oppervlakte: 90+150 m2
- Ligging van het huis: Vrijstaand

Huis

- Bouwjaar: 2005
- Onderhoudsniveau: Uitstekend
- Woonlagen :
· Begane grond : 90 m2
· Zolderruimte : 150 m2
- De zolder is te bebouwen
Indeling
· Keuken
· Badkamer
· WC : 2
· Slaapkamer
· Overdekte terras
· Woonkamer
· Eetkamer
· Galerij
· Voorraadkamer
· Hal
Uitrusting
· Elektra : 220 - 380
· Water : Waterput
· Riolering : Septic tank
· Gas : Tank 3000 liter
· Verwarming : Centrale met gas
· Warmwater voorziening : Cirkó
· Telefoon : Mogelijkheid om aan te sluiten
· TV : Sateliet
· Internet : Mogelijkheid om aan te sluiten
Omschrijving van het huis

Deze boerderij ligt in een prachtige bosrijke en rustige omgeving ca. 10 km van Jászberény tussen andere verspreide boerderijen. Het object kan vanaf de geasfalteerde weg worden bereikt via een 3,5 km lange landweg, die in goede staat verkeert. De naaste buren wonen ca. 300 m verderop. Het 2881 m2 perceel, dat gedeeltelijk als een park is aangelegd, is volledig omheind. Het woonhuis staat aan de linkerkant van het erf. Dit is een ruim (90 + 150 m2) nieuw boerenhuis, met veel originele details, die uit het oude huis zijn overgebracht. Door de creativiteit van de eigenaar zijn de traditionele vormen en constructies bewaard gebleven en vormen een harmonische eenheid met het moderne deel van het huis. De sfeer van het huis wordt bepaald door de 60 m2 grote, overdekte, gewelfde galerij, die in een T-vorm loopt voor het hele huis. Vanaf lente tot herfst kan men hier heerlijk relaxen of samen eten.
Op het erf, voor het terras werd een groot zwembad aangelegd en verderop een barbecueplaats.
De tuin is zo ontworpen, dat men daar het dagelijkse leven comfortabel kan genieten.
De entree is in het midden van de galerij. Men betreedt in de hal annex eetkamer. Naar links is de slaapkamer met een heel gezellige tegelkachel. Uit de hal naar links is de ruime, 34 m2 grote woonkamer met open keuken. Achter de keuken is een klein opslagruimte, waar de ketel en de wasmachine zijn geplaatst. Verder lopend naar het achter gedeelte van het huis bevinden zich een aparte toilet en een zeer mooi bekleed en ingerichte badkamer met ligbad, douche en wastafel. Ook in dit deel bevindt zich een klein kamertje.
Boven de hele oppervlakte van het huis - inclusief het terras - staat een 150 m2 grote zolderruimte, waar 5-6 kamer kan worden ontwikkeld.


Bouwkundige kenmerken

Dit in 2005 gebouwd huis verkeert in een bijzonder uitstekende staat, inbegrepen het dak, de muren, het pleisterwerk en de dubbele beglazing van de houten ramen en deuren.
In de eerste kamer en de hal- eetkamer is de rustieke balkenplafond bewaard gebleven. De muren hier zijn nog uit leem, maar verder zijn overal uit baksteen. De badkamer voldoet aan alle eisen. In de slaapkamer ligt plankenvloer, in het klein kamertje tapijt. In de verdere ruimtes - inclusief het terras - ligt plavuizenvloer. Er is centrale verwarming op gas, van eigen gastank gecompleteerd met de tegelkachel in de slaapkamer en een openhaard in de woonkamer. Watervoorziening gebeurt met een geboorde waterput. Er is elektra van 220 en 380 V. Het huis bezit een alarminstallatie die aangesloten is bij een bewakingsdienst. Het huis is voldoet aan alle eisen i.v.m. inbraak ondermeer door alarminstallatie buitenlichten en zeer robuuste deuren en ramen.
Dit is een ruim, luxe object met veel uitbouw mogelijkheden. Dit is een uitstekende keuze voor mensen, die in de mooie en rustige omgeving willen wonen maar ook als investering! Het ruime, 2880 m2 grote kavel draagt bij de waarde van het object. Het grote zwembad biedt aangename afkoeling in de warme zomerdagen.
Dit is een zeer waardevol object. Als u hier wil wonen, u kunt zo intrekken en genieten de smaakvolle inrichting en het omringende natuurschoon. Wilt u als een investering, dan bezit u een prachtige object, waarvan de waarde altijd zal toenemen. U moet dit huis beslist zien!

Omgeving

70 km van Boedapest. 35 Km van de nationale luchthaven met dagelijkse vluchten naar Amsterdam en 5 vluchten per week naar Eindhoven (Wizz Air).10 km van Jaszbereny waar u alles vindt winkels, thermaal bad, supermarkt en ziekenhuis. 40 km van Matra het Hongaarse skicentrum. Uiteraard een pracht omgeving om te wandelen of paard te rijden (de buren hebben een manege) Dit huis leent zich uitstekend voor permanente bewoning. Op de eerste verdieping ( 150 meter ) kunnen nog div. kamers gerealiseerd worden zodat het zeer geschikt als Bed and Breakfast of mini camping. INFO +36204411697Inrichting

Nieuwe keuken nodig?
Keuken nodig? Keukenaanbieder
 
Laminaat, parket, houten vloer