Woningverkoop

Uw woning verkopen? Wij helpen in 6 stappen...

Hypotheekrente

Bekijk het overzicht en vergelijk alle rentes

Aankooptraject

Een huis gevonden? maar wat moet ik regelen...

buizerdlaan 96, 's-Gravenhage | Koop, Huur, Nieuwbouw, Buitenland, Recreatie
Zoekresultaat: 's-Gravenhage | Vorige Pagina

buizerdlaan 96 - 's-Gravenhage

Gegevens

Vraagprijs: € 264.500 k.k.
Waardebepaling van deze woning

 Bereken Maandlasten
 
Vergelijk Hypotheekadvies kosten

Soort object: Bungalow

Meer informatie over deze woning

Kenmerken

Bouwjaar:  2000
Bouwkundige gebreken? Laat een bouwkundige keuring uitvoeren

Aantal kamers:  4

Woonoppervlak:  110 m2

Perceeloppervlak:  113 m2

Inhoud:  300 m3

Aanvaarding:  in overleg

Woning omschrijving

BEZICHTIG en LAAT U VERRASSEN door deze HALF VRIJSTAANDE...

MODERNE, UNIEK VORMGEGEVEN en goed onderhouden PATIO BUNGALOW van 110 m2 in Den Haag Ypenburg. Van dit type woning zijn er slechts vier in Ypenburg gebouwd. De woning is gelegen in de populaire Morgenweide, is fraai gelegen aan een AUTOVRIJE STRAAT en heeft een VOORTUIN van ca. 15m2 en een ruim ZONNIG DAKTERRAS (zuid/west ligging) van 25m², inclusief vergunning om het terras uit te breiden tot ruim 50m2. De bungalow is hoogwaardig gebouwd met optimale isolatievoorzieningen.


DE WONING
Begane grond: voortuin/patio MET OCHTENDZON, entree, hal met meterkast, garderobe, toiletruimte met fontein, badkamer welke modern is betegeld en voorzien van een vaste wastafel, LIGBAD, aparte LUXE DOUCHEcabine inclusief regendouche en massagestralen. Tuingerichte woonkamer (ca. 8.00 x 5.00) met toegang tot de voortuin/patio middels SCHUIFPUI. Luxe OPEN KEUKEN in een hoekopstelling en voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een koelkast, vriezer, oven, keramische kookplaat, afzuigkap (RVS) en een vaatwasser. Bijkeuken voorzien van wasmachine aansluiting en installatie van de mechanische ventilatie, achteruitgang. De begane grond is in 2009 voorzien van een nieuwe laminaatvloer. GELIJKVLOERS met EXTRA BREDE DEUREN en GEEN DREMPELS.

1e etage: overloop, achterzijkamer (ca. 2.30 x 3.30), riante zijkamer (ca. 3.00 x 4.00) met FRANS BALKON, riant DAKTERRAS met de ZON IN DE MIDDAG EN AVOND (incl. mogelijkheid tot uitbreiden van 25m2 naar 50m2) aan achterzijde. De slaapkamers zijn voorzien van een nieuwe laminaatvloer.

De woning is ZONDER OPKNAPPEN te betrekken.


VOOR U interessant?
De kans is groot dat deze woning iets voor u is. De woning is gezien de ligging aan een autovrije straat en de kindervriendelijke buurt uitermate geschikt VOOR EEN GEZIN MET KIND(eren). Doordat woon-, slaap- en badkamer gelijkvloers zijn en de woning voorzien is van extra brede deuren en geen drempels heeft, is deze woning ook zeer geschikt als SENIORENwoning en/of voor MINDER VALIDEN. De vrije ligging van de woning, de unieke bouw en de aanwezigheid van openbaar vervoer (trein (NS en Randstadrail), bus en tram op loopafstand) maakt deze woning ook uitermate geschikt voor JONGEREN die nabij het centrum van Den Haag willen wonen.


OMGEVING
Kenmerkend aan de omgeving is de veelzijdigheid. Zo is er openbaar vervoer op loopafstand. Den Haag centraal is met openbaar vervoer in 8 minuten te bereiken. Ook Delft en Zoetermeer zijn binnen 20 minuten met het openbaar vervoer te bereiken. Daarnaast ligt de woning dicht bij diverse UITVALSWEGEN (A4, A12 en A13). De wijk is te karakteriseren als rustig en KINDVRIENDELIJK. De woning ligt aan een AUTOVRIJE STRAAT, er is voldoende parkeergelegenheid en u kunt met de fiets of auto naar het recreatiegebied de Dobbeplas of gaan WINKELEN in het winkelcentrum van Ypenburg, Nootdorp op Leidschenveen. Op loopafstand bevindt zich het GEZONGHEIDSCENTRUM De Reef, KINDEROPVANG, basisONDERWIJS en middelbaar onderwijs. Kortom een unieke locatie volop mogelijkheden. Zeker een bezichtiging waard.

(tip!) De vraagprijs van deze woning ligt onder de grens van de Nationale HypotheekGarantie (NHG) en daarom behoort een rentekorting op uw hypotheek tot de mogelijkheden.


OVERIGE WETENSWAARDIGHEDEN
- Eigen grond
- GIW garantie
- Buitenkraan
- Inpandige berging
- Achterom
- Stadsverwarming
- Wanden zijn voorzien van stucwerk
- Mechanische ventilatie
- Volledig geïsoleerd


Inrichting

Nieuwe keuken nodig?
Keuken nodig? Keukenaanbieder
 
Laminaat, parket, houten vloer