Woningverkoop

Uw woning verkopen? Wij helpen in 6 stappen...

Hypotheekrente

Bekijk het overzicht en vergelijk alle rentes

Aankooptraject

Een huis gevonden? maar wat moet ik regelen...

Aakplein 13, Utrecht | Koop, Huur, Nieuwbouw, Buitenland, Recreatie
Zoekresultaat: Utrecht | Vorige Pagina

Aakplein 13 - Utrecht

Gegevens

Vraagprijs: € 274.500 k.k.
Waardebepaling van deze woning

 Bereken Maandlasten
 
Vergelijk Hypotheekadvies kosten

Soort object: eengezinswoning

Meer informatie over deze woning

Kenmerken

Bouwjaar:  1947
Bouwkundige gebreken? Laat een bouwkundige keuring uitvoeren

Aantal kamers:  6

Woonoppervlak:  120 m2

Perceeloppervlak:  119 m2

Inhoud:  350 m3

Aanvaarding:  in overleg

Woning omschrijving

Gelegen aan fraai plein met veel speelvoorzieningen, is deze royale zeskamer tussenwoning gelegen in de gezellige en kinderrijke “Schepenbuurt”! Woning is, naast gezellige en oorspronkelijke details, voorzien van uitbouw op de begane grond en twee royale dakkapellen op de tweede verdieping. Woning is centraal gelegen nabij winkelvoorzieningen, scholen, openbaar vervoer, uitvalswegen en het Utrechtse stadscentrum. Woning is uitstekend onderhouden en onder andere voorzien van luxe keuken, fraaie badkamer, nieuwe electra en dubbelglas. Woning wordt verwarmd door middel van CV-combiketel.

INDELING:
BEGANE GROND: Entree met meterkast, toiletruimte en trapopgang. Royale woonkamer van ca. 26 m² verdeeld in voor- en achterkamer door middel van glas-in-lood deuren. Woonkamer is voorzien van houtkachel (optioneel) en door middel van uitbouw met openslaande deuren toegang tot tuin. In uitbouw gesitueerde L-vormige keukenopstelling voorzien van diverse inbouwapparatuur. Zonnige tuin gesitueerd op het westen voorzien van sprinklerinstallatie, achterom (geschikt voor motor) en vrijstaande stenen berging.
1e VERDIEPING: Overloop met toegang tot twee slaapkamers van respectievelijk ca 9,5 m² en 15 m² waarvan de ouderslaapkamer (voorheen twee slaapkamers) voorzien van vaste kast, toegang geeft tot balkon. Luxe badkamer voorzien van vloerverwarming, vaste wastafel, ligbad, separate douchecabine, zwevend toilet en designradiator.
2e VERDIEPING: Door middel van vaste trap toegang tot ruime overloop voorzien van cv-opstelling en vaste wastafel. Door middel van knieschotten fraai weggewerkte wasmachine- en drogeropstelling. Tot slot toegang tot drie slaapkamers van respectievelijk ca. 10 m², 10 m² en 5 m² voorzien van twee dakkapellen (inclusief electrische rolluiken) waarvan twee met vaste kasten.

AFMETINGEN:
Voorkamer: 2,96 x 3,15 m.
Achterkamer: 4,90 x 3,45 m.
Halfopen keuken: 1,96 x 2,26 m.
Slaapkamer 1: 3,00 x 3,15 m.
Slaapkamer 2: 3,00 x 3,40 en 1,90 x 2,40 m.
Slaapkamer 3: 3,00 x 3,30 m.
Slaapkamer 4: 3,00 x 3,30 m.
Slaapkamer 5: 1,90 x 2,50 m.
Badkamer: 2,10 x 1,80 en 0,87 x 0,95 m.
Aan maten kunnen geen rechten worden ontleend.

BIJZONDERHEDEN:
* Gelegen in de “Schepenbuurt” aan plein met diverse speelvoorzieningen, is deze zeskamer tussenwoning met tuin op het zonnige westen en achterom!
* Woning is uitstekend onderhouden en voorzien van nieuwe electra (met dimmergroepen op begane grond), volledig dubbelglas, uitbouw op de begane grond en twee kunststof dakkapellen (voorzien van electrische rolluiken) op tweede verdieping.
* Woning is voorzien van luxe keuken voorzien van keramische kookplaat, oven, magnetron, vaatwasser, koelkast en afzuigkap.
* Woning is voorzien van luxe badkamer voorzien van vloerverwarming, ligbad, zwevend toilet, designradiator, vaste wastafel en douchecabine.
* Verkoper beschikt niet over een energieprestatiecertificaat dan wel een gelijkwaardig document als bedoeld in het Besluit energieprestatie gebouwen en verkoper zal deze documenten ook niet aanvragen.
* CV ketel is jaarlijks onderhouden

Inrichting

Nieuwe keuken nodig?
Keuken nodig? Keukenaanbieder
 
Laminaat, parket, houten vloer