Woningverkoop

Uw woning verkopen? Wij helpen in 6 stappen...

Hypotheekrente

Bekijk het overzicht en vergelijk alle rentes

Aankooptraject

Een huis gevonden? maar wat moet ik regelen...

Luxe woningen Side Kalemler, 0, Turkije | Koop, Huur, Nieuwbouw, Buitenland, Recreatie
Zoekresultaat: 0, Turkije | Vorige Pagina

Luxe woningen Side Kalemler - 0, Turkije

Gegevens

Vraagprijs: € 234.000 k.k.
Waardebepaling van deze woning

 Bereken Maandlasten
 
Vergelijk Hypotheekadvies kosten

Soort object: Villa

Meer informatie over deze woning

Kenmerken

Bouwjaar:  2010
Bouwkundige gebreken? Laat een bouwkundige keuring uitvoeren

Aantal kamers:  4

Woonoppervlak:  245 m2

Perceeloppervlak:  650 m2

Inhoud:   m3

Aanvaarding:  in overleg

Woning omschrijving

Villa te koop Side. Vijftien werkelijk unieke villa's zullen ontwikkeld worden in het charmante dorpje Kalemler, gelegen in de buitenwijken van het populaire toeristische resort Side; Antalya aan de Turkse Riviera. Het licht heuvelende perceel is gelegen in het verlengde van het schilderachtige Taurus Gebergte en biedt open zicht op het groene landschap met hier en daar ver zeezicht.

Het landschap in de omgeving bestaat uit olijf-, citroen en sinaasappelbomen en rustieke pijnboombossen. Op het preceel zelf staan ook een aantal volgroeide olijfbomen welke allen behouden zullen worden ter verrijking van het landelijke concept. Onder de bomen in de tuinen van het domein zullen lavendel bloemen gepland worden zodat het complex behalve aantrekkelijk voor het oog; ook de andere zintuigen zal prikkelen.

Het nieuw gebouwde strandpark met zijn mooi ontworpen wandelpromenade, bars en diverse watersportactiviteiten zal een gratis busverbinding bieden en ligt op slechts 6,5 kilometer afstand van het project.

Het ontwerp van het project bevat elementen uit de traditionele Turkse architectuur met modern landelijke Mediterrane invloeden. Het project met zijn unieke concept beoogt een exclusieve omgeving te creeren met smaakvolle Turkse woningen in plaats van louter een complex van villa's. Zodoende bieden de verhoogde scheidingswanden tussen de villa's - die elke over een stijlvol ontworpen tuin en prive zwembad beschikken - een zeer hoge mate van privacy hetgeen ontbreekt bij de meeste villa's die tegenwoordig op de markt worden aangeboden.
U hebt keuze uit 3 verschillende villa ontwerpen met 3 of 4 slaapkamers en 3 badkamers. De woonkamer en veranda's zijn zeer ruim ontworpen en voorzien van speciale decoraties. Wat betreft interieur zullen een aantal van de natuurstenen muren ook zichtbaar zijn aan de binnenzijde van de villa's waardoor een smaakvol landelijk effect wordt gecreerd.

Meer villa's te koop in Side? Villas Side

Meer informatie over Turkije vindt u in onze Turkije informatiegids




Inrichting

Nieuwe keuken nodig?
Keuken nodig? Keukenaanbieder
 
Laminaat, parket, houten vloer