Woningverkoop

Uw woning verkopen? Wij helpen in 6 stappen...

Hypotheekrente

Bekijk het overzicht en vergelijk alle rentes

Aankooptraject

Een huis gevonden? maar wat moet ik regelen...

It Fintsje 20, Raerd | Koop, Huur, Nieuwbouw, Buitenland, Recreatie
Zoekresultaat: Raerd | Vorige Pagina

It Fintsje 20 - Raerd

Gegevens

Vraagprijs: € 215.000 k.k.
Waardebepaling van deze woning

 Bereken Maandlasten
 
Vergelijk Hypotheekadvies kosten

Soort object: Twee onder één kap

Meer informatie over deze woning

Kenmerken

Bouwjaar:  1977
Bouwkundige gebreken? Laat een bouwkundige keuring uitvoeren

Aantal kamers:  4

Woonoppervlak:  0 m2

Perceeloppervlak:  299 m2

Inhoud:   m3

Aanvaarding:  in overleg

Woning omschrijving

OPEN HUIS ZATERDAG 28 MAART VAN 11.00 TOT 15.00 UUR
Keurige 2 onder 1 kap woning gelegen in een kindvriendelijke woonomgeving. Het geheel is netjes onderhouden en beschikt over een beschutte, diepe en zonnige achtertuin.
Object omschrijving
Omschrijving: Keurige 2 onder 1 kap woning gelegen in een kindvriendelijke woonomgeving. Het geheel is netjes onderhouden en beschikt over een beschutte, diepe en zonnige achtertuin.

Indeling:
Begane grond:
Entree met hal waarin de trapopgang naar de 1e verdieping, het toilet (met fonteintje) en de meterkast (voorzien van 10 groepen). De L-vormige woonkamer met keurige laminaatvloer, gezellige houtkachel en landelijk uitzicht aan de achterzijde leidt naar de keurige open keuken welk voorzien is diverse inbouwapparatuur waaronder koelkast, oven, magnetron, keramische kookplaat en afzuigkap. Vanuit de keuken is de bijkeuken bereikbaar alwaar de wasmachine en wasdrogeraansluiting zich bevinden. Tevens bevind zich hier een loopdeur naar de achtertuin en een deur naar de garage. De garage, waar ook de cv ketel (bouwjaar 2008) zich bevindt, kan worden geopend middels een electrisch bedienbare kanteldeur.
1e verdieping:
Ruime overloop met meerdere bergkasten en toegang tot 4 keurige slaapkamers welke, door toepassing van een dakkapel aan voor en achterzijde van de woning, ruim en licht zijn.
De recent gemoderniseerde badkamer is voorzien van een wastafel, douchecel en 2e toilet. Vanaf de overloop is middels een vlizotrap de ruime bergzolder bereikbaar. De mogelijkheid bestaat om een vaste trap te plaatsen en de bergzolder eventueel (deels) te benutten als 5e slaapkamer.

Buitenom:
Keurige voortuin voorzien van beplanting en oprit. De achtertuin is voorzien van een tweetal terassen en biedt een fraai, landelijk uitzicht.

Meer informatie: www.germwijnia.nl

Inrichting

Nieuwe keuken nodig?
Keuken nodig? Keukenaanbieder
 
Laminaat, parket, houten vloer