Woningverkoop

Uw woning verkopen? Wij helpen in 6 stappen...

Hypotheekrente

Bekijk het overzicht en vergelijk alle rentes

Aankooptraject

Een huis gevonden? maar wat moet ik regelen...

Berlijneseplein 27, Zwijndrecht | Koop, Huur, Nieuwbouw, Buitenland, Recreatie
Zoekresultaat: Zwijndrecht | Vorige Pagina

Berlijneseplein 27 - Zwijndrecht

Gegevens

Vraagprijs: € 257.000 k.k.
Waardebepaling van deze woning

 Bereken Maandlasten
 
Vergelijk Hypotheekadvies kosten

Soort object: eengezinswoning

Meer informatie over deze woning

Kenmerken

Bouwjaar:  1972
Bouwkundige gebreken? Laat een bouwkundige keuring uitvoeren

Aantal kamers:  5

Woonoppervlak:  160 m2

Perceeloppervlak:  136 m2

Inhoud:  400 m3

Aanvaarding:  per direct

Woning omschrijving

Deze zeer royale gezinswoning is gelegen op een rustige locatie in de gewilde wijk Walburg en is van het brede type met grote woonkamer en aparte woonkeuken.
In de nabije omgeving van het winkelcentrum Walburg en uitvalswegen maar toch in een groene zone.
De voorzijde van de woning ligt aan een autovrij pad, de zonnige tuinzijde grenst, gescheiden door een doorlopend pad, aan een prachtige waterpartij. De gehele woning is voorzien van dubbele beglazing en de huidige eigenaren hebben in 2005 een luxe keukeninrichting geplaatst.

Deze praktische woning onderscheid zich van concurrerende woningen door de neutrale en keurige afwerking, fraaie keuken, diepe tuin en goede locatie.

Indeling

Begane grond:
Beschutte entree, ruime, lichte hal met meterkast (7 groepen en aardlekschakelaar), betegeld toilet met fonteintje en toegang tot de ruime berging annex bijkeuken die ook van buitenaf te betreden is. De bijkeuken beschikt over verwarming en elektra, tevens zijn hier de aansluitingen aanwezig voor was- en droogapparatuur en heeft men toegang tot een bergvliering.

Een strakke glas-in-lood wand scheid de ruimtelijke hal van de zonnige, tuingerichte woonkamer (afm. ca. 5.76 x 5.34 meter). De sfeerverhogende open haard is centraal in de kamer geplaatst. De deur naar de achtertuin is voorzien van een hor en is in twee delen te openen. Door de grote raampartijen heeft men goed zicht op de tuin en komt er veel daglicht binnen in de woonkamer. Een vaste kast onder de trap biedt veel bergruimte.
De woonkeuken (afm. ca. 5.15 x 2.85 meter) is aan de voorzijde van de woning gesitueerd en ruim genoeg voor een grote eethoek. De stijlvolle, hoekopgestelde keuken is in 2005 door de huidige eigenaar geplaatst en uitgevoerd met eucalyptus fronten. De keuken beschikt over een RVS 5-pits gasfornuis met 90 cm brede oven, magnetron, vaatwasser, koelkast en vriezer.
Kastruimte is er in overvloed! De begane grond is voorzien van een neutrale plavuizenvloer.

Eerste verdieping:
Overloop met vaste trapopgang naar de tweede verdieping. Een kleine vide biedt zicht op de hal van de begane grond en zorgt voor daglicht beneden.
Zeer ruime slaapkamer (afm. ca. 7.50 x 2.85 meter; voorheen twee kamers) met toegang tot dakterras aan de voorzijde van de woning en een prachtig uitzicht aan de achterzijde.
Slaapkamer II (afm. ca. 4.00 x 2.85 meter) ligt aan de achterzijde. Deze etage is voorzien van een beuken laminaatvloer.
De badkamer (afm. ca. 3.70 x 1.80 meter) is volledig betegeld in blauwe kleurstelling met sfeervol ligbad met spiegelwand, inloopdouche, het 2e toilet, wastafel, radiator en Velux dakraam.

Tweede verdieping:
Overloop met grote bergkast en CV-ruimte met opstelplaats van de CV-combiketel (AWB HR, 2002). Het hoge aflopende plafond geeft een weldadig gevoel van ruimte. Op deze etage bevinden zich slaapkamer III (afm. ca. 4.90 x 2.85 meter) en slaapkamer IV (afm. ca. 3.15 x 2.85 meter) beiden met fraaie kersen laminaatvloer met v-groef en houtnerf.

Tuin:
De zonnige en circa 14 meter diepe achtertuin grenst aan openbaar groen en een singel. De tuin is voorzien van verlichting, vaste beplanting, twee terrassen, een vijver en een gevelkraantje. Aan de achtergevel is een pandbreed elektrisch bediend zonnescherm bevestigd. De achterdeur is in twee gelijke delen te openen.


Inrichting

Nieuwe keuken nodig?
Keuken nodig? Keukenaanbieder
 
Laminaat, parket, houten vloer