Woningverkoop

Uw woning verkopen? Wij helpen in 6 stappen...

Hypotheekrente

Bekijk het overzicht en vergelijk alle rentes

Aankooptraject

Een huis gevonden? maar wat moet ik regelen...

Keizersgracht 181-C, Amsterdam | Koop, Huur, Nieuwbouw, Buitenland, Recreatie
Zoekresultaat: Amsterdam | Vorige Pagina

Keizersgracht 181-C - Amsterdam

Gegevens

Vraagprijs: € 795.000 k.k.
Waardebepaling van deze woning

 Bereken Maandlasten
 
Vergelijk Hypotheekadvies kosten

Soort object: Appartement

Meer informatie over deze woning

Kenmerken

Bouwjaar:  1620
Bouwkundige gebreken? Laat een bouwkundige keuring uitvoeren

Aantal kamers:  4

Woonoppervlak:  150 m2

Perceeloppervlak:   m2

Inhoud:  465 m3

Aanvaarding:  In overleg

Woning omschrijving

Dit appartement wordt ook te koop aangeboden vmet vraagprijs 795.000,- kosten koper. Op een unieke locatie gelegen, in hartje Centrum van Amsterdam, aan de Keizersgracht bij de Raadhuisstraat tegenover de Westermarkt en op eigen grond, een 4-kamer appartement van ca. 150 m2 verdeeld over de twee bovenste verdiepingen met een ruim uitzicht en veel licht.

Het appartement is in 2008 volledig gerenoveerd en er zijn voorzieningen getroffen voor aansluitingen in de badkamer voor bad, douche, toilet en wastafel en de vloerverwarming. Voor de keuken zijn voorzieningen voor gas, licht warm en koud water.

Er is keuzevrijheid gelaten om zelf te bepalen hoe men de sanitaire voorzieningen en de keuken wil inrichten en tevens is er de mogelijkheid om de plaats van de keuken nog te kiezen. In geval van verhuur zullen de badkamer en keuken worden afgebouwd.

Het grachtenpand Keizersgracht 181 is een Rijksmonument met een goede bouwkundige staat en wordt jaarlijks gecontroleerd door de monumentenwacht. Het pand wordt gesplitst in drie appartementsrechten. De stoep en de ingang naar het souterrain zijn in 1992 gerenoveerd inclusief de fundering. Het voorhuis en de hal zijn in 2000 opnieuw gefundeerd waardoor een aantrekkelijk souterrain is ontstaan met een toegangsdeur naar de (fietsen-) bergingen en het achterhuis. Om aan de voorwaarden voor de splitsingsvergunning te voldoen wordt ook het achterhuis in 2008 opnieuw gefundeerd.
Voor meer gegevens zie www.beerschoten.nl

Inrichting

Nieuwe keuken nodig?
Keuken nodig? Keukenaanbieder
 
Laminaat, parket, houten vloer