Woningverkoop

Uw woning verkopen? Wij helpen in 6 stappen...

Hypotheekrente

Bekijk het overzicht en vergelijk alle rentes

Aankooptraject

Een huis gevonden? maar wat moet ik regelen...

Koru Gazipasa, Alanya, Turkije | Koop, Huur, Nieuwbouw, Buitenland, Recreatie
Zoekresultaat: Alanya, Turkije | Vorige Pagina

Koru Gazipasa - Alanya, Turkije

Gegevens

Vraagprijs: € 249.000 v.o.n.
Waardebepaling van deze woning

 Bereken Maandlasten
 
Vergelijk Hypotheekadvies kosten

Soort object: Villa

Meer informatie over deze woning

Kenmerken

Bouwjaar:  2008
Bouwkundige gebreken? Laat een bouwkundige keuring uitvoeren

Aantal kamers:  7

Woonoppervlak:  207 m2

Perceeloppervlak:  500 m2

Inhoud:   m3

Aanvaarding:  Juni 2009

Woning omschrijving

Twin villa’s Selinty Garden

Deze energiezuinige prachtige twin villa’s Selinty Garden (tuin van Gazipasa) hebben alle luxe waar u van droomt. De villa’s liggen op loopafstand van het strand en hebben allen volledig uitzicht op een paradijselijke lagune, een baai met kristalhelder water.

Drie villa,s met een netto woonruimte van 171 m2 beschikken over tenminste 2 grote slaapkamers en een gedeeltelijk overdekt terras van maar liefs 40 m2 met aangrenzende tuin. De drie Pent House villa’s hebben een netto woonruimte van 209 m2 een extra master bedroom met eigen terras van maar liefs 20 m2, 2 badkamers en een gastentoilet. De villa heeft een grote living en dinerruimte, een ruime luxe keuken incl. alle apparatuur. De villa,s zijn afgewerkt met luxe materialen zoals top kwaliteit sanitair met ligbaden. Jacuzzi en, vrijdragende toiletten met geïntegreerde spoelkast. Uiteraard tv en telefoonaansluitingen en door de gehele woning marmer vloeren met ingelegde decoratie. Airconditioning in elke kamer, kunststof kozijnen met dubbel glas en elektrisch bedienbare rolluiken. Elke villa heeft op de begane grond zowel links als rechts 2 extra depots van elk 10 m2. Deze zijn te gebruiken als extra 1 of 2 slaapkamers, hobbyruimte en/of een sauna.

De Villa’s zijn gedeeltelijk in de berg geïntegreerd waardoor er een zeer energiezuinige woning ontstaat. In de zomer blijft de woning koel dus minder airco en in de winter blijft de woning warm dus minder verwarming.

De garage ligt ondergronds waardoor de villa op een zeer comfortabele wijze via een ruime personenlift bereikbaar is. De 3 keer 2 villa’s zijn boven aan het grondstuk van ruim 1000 m2 gesitueerd en zijn bereikbaar via een gezamenlijke oprijlaan. De privé oprijlaan is elektronisch beveiligd d.m.v. een poort met afstandbediening. Een gezamenlijk groot zwembad en de prachtig aangelegde tuin met inheemse planten,maakt het geheel tot de villa waar u altijd al van droomde.


Inrichting

Nieuwe keuken nodig?
Keuken nodig? Keukenaanbieder
 
Laminaat, parket, houten vloer