Woningverkoop

Uw woning verkopen? Wij helpen in 6 stappen...

Hypotheekrente

Bekijk het overzicht en vergelijk alle rentes

Aankooptraject

Een huis gevonden? maar wat moet ik regelen...

Brahmslaan 9, Rotterdam | Koop, Huur, Nieuwbouw, Buitenland, Recreatie
Zoekresultaat: Rotterdam | Vorige Pagina

Brahmslaan 9 - Rotterdam

Gegevens

Vraagprijs: € 499.000 k.k.
Waardebepaling van deze woning

 Bereken Maandlasten
 
Vergelijk Hypotheekadvies kosten

Soort object: Hoekwoning

Meer informatie over deze woning

Kenmerken

Bouwjaar:  1961
Bouwkundige gebreken? Laat een bouwkundige keuring uitvoeren

Aantal kamers:  4

Woonoppervlak:  150 m2

Perceeloppervlak:  281 m2

Inhoud:  390 m3

Aanvaarding:  in overleg

Woning omschrijving

Rustig gelegen hoekwoning met geschakelde garage in een groene, kinderrijke buurt waar nog ouderwets buitengespeeld wordt. De woning staat op een royaal perceel van 281 m2 en heeft een oprit met eigen parkeer gelegenheid. Recent is het huis voor ruim € 160.000 verbouwd met mooie, lichte woningbrede uitbouw op begane grond aan achterzijde, nieuwe dakkapel, alsmede nieuwe keuken-, badkamer- en toiletinrichting.
Deze woning is zeer geschikt om voor een gezin met kinderen.

Het pand is gelegen in de componistenwijk nabij winkels, openbaar vervoer (tramlijn 4 en bussen), diverse lagere scholen, speeltuintjes en op loopafstand van het Bergse Bos en de Hillegersbergse Plassen.

De royale zonnige achtertuin op het zuidwesten is ca 9m breed x 11m diep en voorzien van een onderheid 18m2 hardhouten terras. Stenen terras en houten schuur achter in de tuin. Zon in de achtertuin vanaf 11.00h.

Indeling: Hal met garderobekast, (hang) toilet, ruime lichte L-vormige woonkamer (46 m2) met eiken parketvloer en openslaande deuren naar de tuin.

Luxe open keuken (Nolte) met fraaie “Castelo de Portugal” vloertegels en zicht op de tuin. De keuken is voorzien van Zanussi-inbouwapparatuur: grote 5-vlams gaskookplaat met oven en RVS afzuigkap, afwasmachine en koel/vriescombinatie.

1e verdieping: overloop, 2 slaapkamers waarvan één met toegang tot balkon, wasruimte voor wasmachine met wastafel, handoek-radiator en hangtoilet, luxe badkamer met fraaie “Castelo de Portugal” vloertegels v.v. groot ligbad (180x80) met douchegedeelte en wastafel.

2e verdieping: royale dakkapel van 5,20 m breed over de volledige achterzijde (geplaatst in maart 2008), overloop met ruimte voor bureau, ruime slaapkamer v.v. dubbele beglazing met kantel/kiep ramen en elektrische rolluiken. Het dak is volledig geïsoleerd en afgewerkt.

Bijzonderheden:
• Verwarmde garage
• Woonoppervlakte: 170 m2 inclusief garage
• Inhoud: 440 m3 incl garage
• HR-CV ketel in de garage, nieuw geplaatst in 2002 en goed onderhouden d.m.v. een servicecontract
• Grotendeels dubbel-glas
• Buiten schilderwerk geheel uitgevoerd in oktober 2007
• Gas-Water-Licht 2007-2008: eur 214/maand
• Het huis is in 2002 volledig verbouwd en gemoderniseerd. In 2006 is de uitbouw aan de achterzijde gerealiseerd en de voor- en achtertuin geheel herzien. In 2008 is de dakkapel aan de achterzijde geplaatst.

Inrichting

Nieuwe keuken nodig?
Keuken nodig? Keukenaanbieder
 
Laminaat, parket, houten vloer