Woningverkoop

Uw woning verkopen? Wij helpen in 6 stappen...

Hypotheekrente

Bekijk het overzicht en vergelijk alle rentes

Aankooptraject

Een huis gevonden? maar wat moet ik regelen...

Bessie Smithstraat 19, Rotterdam | Koop, Huur, Nieuwbouw, Buitenland, Recreatie
Zoekresultaat: Rotterdam | Vorige Pagina

Bessie Smithstraat 19 - Rotterdam

Gegevens

Vraagprijs: € 205 k.k.
Waardebepaling van deze woning

 Bereken Maandlasten
 
Vergelijk Hypotheekadvies kosten

Soort object: eengezinswoning

Meer informatie over deze woning

Kenmerken

Bouwjaar:  1983
Bouwkundige gebreken? Laat een bouwkundige keuring uitvoeren

Aantal kamers:  5

Woonoppervlak:  120 m2

Perceeloppervlak:  120 m2

Inhoud:   m3

Aanvaarding:  asap

Woning omschrijving

Omschrijving: In een rustig wijkje van het geliefde Zevenkamp gelegen prima onderhouden 5-kamer tussenwoning op eigen grond. De zonnige achtertuin met stenen berging is gesitueerd op het zuidwesten. Scholen, winkels en uitvalswegen bevinden zich in de directe nabijheid. Verder bevinden zich in de directe nabijheid de recreatiegebeiden 'de Zevenhuizerplas" en "de Rottemeren".

Indeling: Entree/hal, meterkast, toilet met fonteintje, ruime woonkamer (ca. 4.75m x 5.50m) voorzien van trapkast, antraciete Poxyvloer en deur naar de zonnige achtertuin, open keuken (ca. 2.60m x 3.20m) voorzien van koel-/vrieskast, electrische oven, keramische kookplaat, granieten aanrechtblad, afzuigkap en kickspace(verwarming).

1e verdieping: Overloop, badkamer met ligbad, douche, toilet en wastafelmeubel, 1e slaapkamer (ca. 4.15m x 2.90m) is gelegen aan de achterzijde en heeft een Velux dakraam, 2e slaapkamer (ca. 3.05m x 1.90m) is eveneens gelegen aan de achterzijde en voorzien van Veluxdakraam, de 3e slaapkamer (ca. 3.10m x 2.90m) is gelegen aan de voorzijde van de woning.

2e verdieping: Open zolderverdieping (ca. 4.90m x 3.25m) met opstelplaats mechanische ventilatie en aansluiting voor wasmachine. Verder is deze ruimte prima geschikt om een 4e slaapkamer van te maken.

Algemene info: - eigen grond - bouwjaar 1983 - stadsverwarming - gehele woning voorzien van dubbele beglazing (op raam in douche na) - dak-, muur- en vloerisolatie - goede bereikbaarheid via metro-aansluiting


Inrichting

Nieuwe keuken nodig?
Keuken nodig? Keukenaanbieder
 
Laminaat, parket, houten vloer