Woningverkoop

Uw woning verkopen? Wij helpen in 6 stappen...

Hypotheekrente

Bekijk het overzicht en vergelijk alle rentes

Aankooptraject

Een huis gevonden? maar wat moet ik regelen...

Rodenrijseweg 571, Berkel en Rodenrijs | Koop, Huur, Nieuwbouw, Buitenland, Recreatie

Rodenrijseweg 571 - Berkel en Rodenrijs

Gegevens

Vraagprijs: € 475.000 k.k.
Waardebepaling van deze woning

 Bereken Maandlasten
 
Vergelijk Hypotheekadvies kosten

Soort object: Bungalow

Meer informatie over deze woning

Kenmerken

Bouwjaar:  1968
Bouwkundige gebreken? Laat een bouwkundige keuring uitvoeren

Aantal kamers:  3

Woonoppervlak:  135 m2

Perceeloppervlak:  476 m2

Inhoud:  500 m3

Aanvaarding:  in overleg

Woning omschrijving

Prachtig landelijk gelegen, ruime geschakelde bungalow grenzend aan een natuurgebied, met riante, zonnige tuin op het Zuiden. De bungalow ligt aan het verkeersluwe, landelijke deel van de Rodenrijseweg en op loopafstand van natuurgebied 'De Ackerdijkse Plassen'. De woning biedt aan de voorzijde uitzicht op de Rodenrijse Vaart en aan de achterzijde vrij uitzicht over de weilanden, welke in de nabije toekomst zullen worden omgevormd tot een natuur- en recreatiegebied. De gunstige ligging ten opzichte van het station, de uitvalswegen, scholen en supermarkt maakt deze plek uniek. Steden als Rotterdam, Delft, Den Haag en Zoetermeer zijn allen op nog geen 10 autominuten bereikbaar.

Indeling:

De hal
Lichte hal met plavuizen. Vanuit de hal kom je direct in de grote open keuken annex eetkamer. De hal geeft ook direct toegang tot de garage. In de hal bevinden zich tevens het toilet en de meterkast.

Het toilet
Luxe toilet met zwevend closet. De wanden zijn geheel betegeld.

De keuken
De royale open woonkeuken (5,75 x 4,50) is licht, neutraal en praktisch ingericht met Bosch, Miele en Whirlpool inbouwapparatuur, te weten: keramische kookplaat, afzuigkap, combi-oven-magnetron, koelkast en vaatwasmachine. Op de vloer liggen plavuizen en de wanden zijn bewerkt met structuurverf. Vanuit de keuken heeft men toegang tot de grote woonkamer, de gang naar de slaapkamers en de tuin.

De woonkamer
De zeer lichte, ruime woonkamer (6,70 x 5,60) geeft door de brede raampartij direct uitzicht op de diepe tuin en achterliggende landerijen. De woonkamer is voorzien van een sfeervolle houtgestookte open haard en een travertin-natuurstenen vloer. De wanden zijn bewerkt met structuurverf. In de woonkamer zijn bij de grote raampartij convectorputten geplaatst.

De gang
De ruime gang geeft toegang tot beide slaapkamers en is voorzien van twee grote inbouwkasten. In het plafond zijn 3 lichtkoepels geplaatst waardoor een lichte gang ontstaat. Op de vloer ligt vloerbedekking.

De eerste slaapkamer
Deze koele, zeer riante slaapkamer (6,00 x 4,20) heeft een eigen luxe badkamer, openslaande ramen en een deur naar de tuin. De slaapkamer is voorzien van vloerbedekking en de wanden zijn bewerkt met structuurverf.

De eerste badkamer
De luxe badkamer is neutraal ingericht en voorzien van een zwevend closet, kunststof ligbad, designradiator en wastafelmeubel. De wanden zijn geheel betegeld.

De tweede slaapkamer
Deze royale slaapkamer (3,60 x 3,40), met inbouwkast en openslaand raam, heeft een eigen badkamer. De slaapkamer is voorzien van vloerbedekking en de wanden zijn bewerkt met structuurverf.

De tweede badkamer
Deze badkamer is voorzien van een douchecabine en vaste wastafel. De wanden zijn gedeeltelijk betegeld.

De achtertuin
De zonnige achtertuin (ca. 250 m2) ligt op het Zuiden en heeft een beschutte patio met een zeer groot terras, welke gedeeltelijk onderheid is. Vanuit de tuin geniet men van een fantastisch onbelemmerd uitzicht over de weilanden. Achter in de tuin is een handige grote houten berging. De gehele tuin, zowel voor als achter, is voorzien van sfeervolle tuinverlichting. Tevens is de tuin voorzien van een handig dubbel stopcontact.


Bijzonderheden:
- bouwjaar 1968
- perceeloppervlakte ca. 476 m2
- woonoppervlakte ca. 135 m2
- inhoud ca. 500 m3
- geweldige landelijke ligging
- aan de rand van natuurgebied 'De Vlinderstrik'
- op loopafstand van natuurgebied 'De Ackerdijkse Plassen'
- centraal gelegen nabij diverse uitvalswegen
- alles nagenoeg gelijkvloers
- geheel voorzien van hardhouten kozijnen
- grotendeels voorzien van dubbel glas
- zonnige achtertuin op het Zuiden met veel privacy
- elektriciteit buiten
- parkeergelegenheid voor 2 autos op eigen terrein
- particuliere verkoop
- voor meer foto's en een plattegrond verwijzen wij u graag naar www.mijnhuisverkoopikzelf.nl of reageer op deze advertentie. Wij geven u graag meer informatie.
- aanvaarding in overleg

Inrichting

Nieuwe keuken nodig?
Keuken nodig? Keukenaanbieder
 
Laminaat, parket, houten vloer