Woningverkoop

Uw woning verkopen? Wij helpen in 6 stappen...

Hypotheekrente

Bekijk het overzicht en vergelijk alle rentes

Aankooptraject

Een huis gevonden? maar wat moet ik regelen...

ijsvogelhof 8, Utrecht | Koop, Huur, Nieuwbouw, Buitenland, Recreatie
Zoekresultaat: Utrecht | Vorige Pagina

ijsvogelhof 8 - Utrecht

Gegevens

Vraagprijs: € 339.000 k.k.
Waardebepaling van deze woning

 Bereken Maandlasten
 
Vergelijk Hypotheekadvies kosten

Soort object: Hoekwoning

Meer informatie over deze woning

Kenmerken

Bouwjaar:  2002
Bouwkundige gebreken? Laat een bouwkundige keuring uitvoeren

Aantal kamers:  4

Woonoppervlak:  100 m2

Perceeloppervlak:  283 m2

Inhoud:   m3

Aanvaarding:  in overleg

Woning omschrijving

Als u onvolkomenheden tegenkomt in deze prachtige woning worden deze op onze kosten vergoed.
Om de hoek van het Centrum gelegen perfect afgebouwde en bijzondere 4-kamer woning met woon-/eetkeuken, tuin en mooi dakterras met privacy. Het op de begane grond en eerste verdieping gelegen hoekappartement is door de huidige bewoners tot in de details afgewerkt en voorzien van een mooie badkamer, volledige keuken. In de gehele woning liggen mooie laminaatvloeren.
Het plein voor de deur geeft vrijheid en ruimte, het is een heerlijke plek om ook in de zon te zitten.

De in 2002 gebouwde woning is gelegen aan de IJsvogelhof op een rustige plek en ligt slecht enkele minuten lopen van de leuke terrassen van het Ledige Erf en de oudste straat van Utrecht, de Twijnstraat. De natuurgebieden Amelisweerd en Rhijnauwen en uitvalswegen zijn op enkele autominuten afstand. Er is parkeergelegenheid voor de deur en de mogelijkheid bestaat om een extra plaats in een afgesloten parkeergarage te huren om de hoek.

Indeling:

Begane grond: entree, uitgebreide meterkast, toilet met fontein, links van de ruime hal bevindt zich de woon-/eetkeuken met een keuken in L-opstelling voorzien van een vaatwasser, koelkast, vriezer, combimagnetron, keramische kookplaat, schouw en zwart aanrechtblad. Naast de keuken is de net betegelde bijkeuken gelegen, deze is voorzien van een tweede entree, mooie ruime kasten en wasmachine- en droogtrommelaansluitingen. Aan de rechterkant van de hal de lichte woonkamer, welke een leuk zicht heeft op- en toegang geeft tot de tuin. De woonkamers heeft ingefreesde leidingen en een nette wandafwerking. De gehele woning is voorzien van een warme laminaatvloer afgewerkt met lichte plinten. Dit geeft een mooie rustige sfeer aan de gehele woning. Aan de achterzijde van de woning de rustig gelegen slaapkamer met toegang naar de tuin. Naast deze slaapkamer ligt de mooie ruime badkamer die is voorzien van een hoekbad (whirlpool ), vaste wastafel met meubel en moderne wand- en vloertegels.

Eerste verdieping: middels een licht trappenhuis met een groot raam komt u op de eerste verdieping waar zich nog twee kamers bevinden, één van de kamers is gelegen aan de achterzijde. De andere kamer ligt naast het leuke dakterras. Het dakterras is vrij gelegen en voorzien van mooie tegels en vrij uitzicht. Ook de gehele bovenverdieping is voorzien van dezelfde vloer.

In tegenstelling tot veel woningen in deze wijk heeft deze woning twee echte goede en lichte (slaap)kamers boven en geen inkijk van het dakterras van de buren boven.

De gehele woning is netjes afgewerkt en goed geïsoleerd, de tuin is voorzien van nette tegels, het dakterras is voorzien van een moderne scheidingswand van matglas en aluminium en is eveneens fraai bestraat.


Afmetingen:
Woon-/eetkeuken: 4,85 x 2,97m
Bijkeuken: 2,71 x 2,68m
Woonkamer: 5,10 x 4,09m
Hal inclusief toilet: 2,30 x 5,05m
Slaapkamer 1: 4,46 x 3,40m
Badkamer: 2,71 x 2,10m
Slaapkamer 2: 4,36 x 2,22m
Slaapkamer 3: 3,08 x 2,22m
Tuin: 4,33 x 4,09m
Dakterras: 5,15 x 4,04m






Inrichting

Nieuwe keuken nodig?
Keuken nodig? Keukenaanbieder
 
Laminaat, parket, houten vloer