Woningverkoop

Uw woning verkopen? Wij helpen in 6 stappen...

Hypotheekrente

Bekijk het overzicht en vergelijk alle rentes

Aankooptraject

Een huis gevonden? maar wat moet ik regelen...

Bovendwarsweg 64, Oldebroek | Koop, Huur, Nieuwbouw, Buitenland, Recreatie
Zoekresultaat: Oldebroek | Vorige Pagina

Bovendwarsweg 64 - Oldebroek

Gegevens

Vraagprijs: € 549.000 k.k.
Waardebepaling van deze woning

 Bereken Maandlasten
 
Vergelijk Hypotheekadvies kosten

Soort object: Vrijstaand

Meer informatie over deze woning

Kenmerken

Bouwjaar:  1958
Bouwkundige gebreken? Laat een bouwkundige keuring uitvoeren

Aantal kamers:  4

Woonoppervlak:   m2

Perceeloppervlak:  4920 m2 m2

Inhoud:  330 m3 m3

Aanvaarding:  in overleg

Woning omschrijving

Gelegen aan de rand van het bos en de landerijen, wordt u aangeboden een verzorgd vrijstaand woonhuis met veranda, 3 slaapkamers, moderne badkamer, vrijstaande stenen berging, welke in gebruik is als praktijk-aan-huis, en een grote vrijstaande dubbelwandige houten schuur met garage, berging, 3 paardenboxen en zadelkamer.

De woning heeft een inhoud van 330 m3 [bouwjaar 1958] en is gelegen op een ruim perceel van 4.920 m2 grond. Een groot gedeelte van het perceel is in gebruik als weiland.

Tuin rondom. Aan de voorzijde van de woning is het perceel opgehoogd met 40 cm zand; in gebruik als ruimte voor kleinvee en longeerring / kleine rijbak.

Binnen 5 minuten op de A28; met de auto is de randstand binnen een uur te bereiken. Ook voorzieningen als winkels en scholen zijn in de nabije omgeving aanwezig.

De ligging is ideaal voor paardenliefhebbers: op zeer korte afstand zijn er diverse prachtige ruiterroutes.

U woont hier volkomen vrij, met aan de voorzijde uitzicht op het bos en aan de achterzijde vrij uitzicht over de weilanden. Een unieke plek ! Zeer geschikt voor paarden- en/of natuurliefhebbers.

De woning is gebouwd in 1958 in steen/spouwmuren. Dakbedekking door middel van pannen. De woning is grotendeels voorzien van dubbelglas en dakisolatie.

Indeling begane grond: aan de voorzijde van de woning is een lichte woonkamer met een kastanjehouten boerenvloer. De bescheiden open keuken is uitgevoerd in een lichte kleurstelling en voorzien van gas-op-glas-koken, afzuigkap en afwasmachine (alle 3 van Bosch). Bijkeuken/hal, toilet met fonteintje, moderne badkamer met extra groot ligbad, separate inloopdouche en wastafel. Deze badkamer is in 2008 geheel vernieuwd en voorzien van een grindvloer. Tevens bevindt zich hier de aansluiting voor wasmachine / -droger.

Aan de achterzijde van de woning is een grote veranda met uitzicht op het terras met vijver (aangelegd in 2008), tuin en weiland.

Indeling verdieping: overloop, 2e toilet, twee slaapkamers waarvan één met extra bergruimte [kniebeschot]. Zeer royale slaapkamer met vaste kastenwand en parketvloer. Bergzolder over de helft van de woning.

Voorzieningen: de woning is aangesloten op gas, water, elektra en riolering. Verwarming geschiedt middels centrale verwarming (HR combi ketel 2008) in combinatie met gaskachels.

In 2002 is de elektra vervangen en is er een nieuwe meterkast geplaatst.

Vraagprijs € 549.000,-- k.k aanvaarding in overleg.

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak voor bezichtiging, kunt u contact opnemen met:
Familie Van Voorthuijsen, John & Astrid,
Bovendwarsweg 64, 8096 PR Oldebroek
tel. 0525 65 11 56 / 06 400 10 635.

Inrichting

Nieuwe keuken nodig?
Keuken nodig? Keukenaanbieder
 
Laminaat, parket, houten vloer