Woningverkoop

Uw woning verkopen? Wij helpen in 6 stappen...

Hypotheekrente

Bekijk het overzicht en vergelijk alle rentes

Aankooptraject

Een huis gevonden? maar wat moet ik regelen...

hemelsbleekweg 20, Mortel | Koop, Huur, Nieuwbouw, Buitenland, Recreatie
Zoekresultaat: Mortel | Vorige Pagina

hemelsbleekweg 20 - Mortel

Gegevens

Vraagprijs: € 750.000 k.k.
Waardebepaling van deze woning

 Bereken Maandlasten
 
Vergelijk Hypotheekadvies kosten

Soort object: Recreatie

Meer informatie over deze woning

Kenmerken

Bouwjaar:  1990
Bouwkundige gebreken? Laat een bouwkundige keuring uitvoeren

Aantal kamers:  

Woonoppervlak:  120 m2

Perceeloppervlak:  10431 m2

Inhoud:  300 m3

Aanvaarding:  in overleg

Woning omschrijving

Hemelsbleekweg 20, 5425 DB De Mortel

Luxueuze, royale vrijstaande recreatiewoning gelgen op een privacybiedend landgoed met een vrijstaande sauna-/relaxruimte, oprijlaan, prachtige tuin en een eigen bos.

INDELING:

BEGANE GROND:
U betreedt deze woning middels de bijkeuken. In de bijkeuken bevindt zich het toilet en de garderobe.

De toiletruimte is geheel betegeld en voorzien van een wandcloset en een fonteintje.

Zonnige en vooral sfeervolle woonkamer (30 m²) met openhaard en openslaande deuren naar het vlonderterras. Middels een toog heeft u toegang tot de woonkeuken.

De woonkeuken (10 m²) met vanillekleurige inrichting is voorzien van de volgende inbouwapparatuur: inductie kookplaat, afzuigkap, koelkast, vaatwasser en een granieten blad. Vanuit de woonkeuken heeft u middels de openslaande deuren toegang tot het terras.

De begane grond is geheel voorzien van een lichte tegelvloer met vloerverwarming, stucwerkwanden en stucwerkplafonds (met inbouw halogeen en in de woonkamer voorzien van sierlijsten en inbouwhalogeen).

De woning is geheel voorzien van dak-, spouw-, vloer- en glasisolatie alsmede uitgevoerd met hardhouten kozijnen. De dakbedekking bestaat uit natuurlijke vegetatie.

SOUTERRAIN:
U betreedt het souterrain middels de hal met toegang tot de wasruimte.

Hier bevindt zich aansluitend de royale ouderslaapkamer (13 m²) met een grote kastenwand. De twee overige slaapkamers hebben een afmeting van
8 m² en 7 m².

Luxueuze badkamer voorzien van whirlpool/ligbad, douche-/stoomcabine, beide met themostaat kranen, wandcloset, wastafel, vloerverwarming en inbouwhalogeen verlichting.

Het souterrain is geheel voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming, stucwerkwanden met lambrisering en plafonds. Via de buitenzijde is er eveneens een opslag-/bergruimte bereikbaar.

EERSTE VERDIEPING:
Via een vlizotrap is de bergzolder bereikbaar. Voorts bevindt zich hier de opstelling van de CV unit Nefit HR en warm water via de Nefit 120 liter boiler.

SAUNA:
De sauna/relaxruimte is in het bos gelegen en voorzien van een tegelvloer, dak-, vloer-, wand en glasisolatie. Voorts bevindt zich in deze ruimte een radiator, douche en een ruime saunaruimte.

TUIN/BOS:

De tuin is gesitueerd op het zuiden, is geheel omheind met hekwerk en groen en is voorzien van gazon en plantenborders rondom de woning. Voorts biedt de tuin de mogelijkheid via paden te wandelen door het eigen bos. De woning is gelegen op een verhoging en biedt een prachtig uitzicht over de tuin.


Inrichting

Nieuwe keuken nodig?
Keuken nodig? Keukenaanbieder
 
Laminaat, parket, houten vloer