Woningverkoop

Uw woning verkopen? Wij helpen in 6 stappen...

Hypotheekrente

Bekijk het overzicht en vergelijk alle rentes

Aankooptraject

Een huis gevonden? maar wat moet ik regelen...

lupinesingel 608, Alphen aan den Rijn | Koop, Huur, Nieuwbouw, Buitenland, Recreatie

lupinesingel 608 - Alphen aan den Rijn

Gegevens

Vraagprijs: € 265.000 k.k.
Waardebepaling van deze woning

 Bereken Maandlasten
 
Vergelijk Hypotheekadvies kosten

Soort object: eengezinswoning

Meer informatie over deze woning

Kenmerken

Bouwjaar:  1974
Bouwkundige gebreken? Laat een bouwkundige keuring uitvoeren

Aantal kamers:  5

Woonoppervlak:  151 m2 m2

Perceeloppervlak:  157 m2 m2

Inhoud:  400 m3 m3

Aanvaarding:  eind januari

Woning omschrijving

Lupinesingel 608 Alphen a/d Rijn

In rustige woonwijk gelegen tussenwoning met ruime tuin en met garage op 157 m2 eigen grond / 400 m3 / 151 m2 woonopp. Geheel in goede staat van onderhoud. Scholen, sport-en recreatiegebied Zegersloot, bushaltes, winkelcentrum “de Ridderhof” liggen op korte afstand van deze woning. Alphen aan den Rijn heeft een modern centrum en diverse sportaccommodaties welke goed te bereiken zijn. Ook is deze woning gunstig gelegen ten opzichte van diverse uitvalswegen naar de grote steden in de Randstad en Schiphol.


Indeling:
Begane grond: Entree, meterkast voorzien van diverse groepen en dubbele meter. De L-vormige woonkamer is voorzien van openslaande tuindeuren en houten vloerdelen. De open keuken (2000) is voorzien van de volgende (inbouw) apparatuur: koelkast, combi/magnetron, keramische kookplaat, afzuigkap, vaatwasmachine en carrouselkast. De centraal geplaatste hal is voorzien van een bergkast en toiletruimte met fonteintje.
1e verdieping: Overloop naar drie (voorheen 4) slaapkamers en een badkamer. De ouderslaap-kamer is voorzien van een schuifwandkast. De badkamer is voorzien van ligbad/douche, toilet en een vaste wastafel met meubel.
2e verdieping: Overloop met bergkasten en dakopbouw over de volle breedte. Extra slaapkamer, 2e kamer met tuimelraam voorzien van de wasmachine- en drogeraansluiting. Tevens vindt u hier de opstelling van de CV combiketel (Vaillant 1994) en mechanische afzuiging.
Bijzonderheden: De woning is geheel voorzien van dubbele beglazing en hardhouten kozijnen. De tuin is gelegen op het Zuidoosten. De garage is voorzien van elektriciteit en gelegen aan de voorkant van de woning.

Vraagprijs € 265.000 k.k.





Inrichting

Nieuwe keuken nodig?
Keuken nodig? Keukenaanbieder
 
Laminaat, parket, houten vloer