Woningverkoop

Uw woning verkopen? Wij helpen in 6 stappen...

Hypotheekrente

Bekijk het overzicht en vergelijk alle rentes

Aankooptraject

Een huis gevonden? maar wat moet ik regelen...

Rembrandtlaan 33, Veenendaal | Koop, Huur, Nieuwbouw, Buitenland, Recreatie
Zoekresultaat: Veenendaal | Vorige Pagina

Rembrandtlaan 33 - Veenendaal

Gegevens

Vraagprijs: € 352.500 k.k.
Waardebepaling van deze woning

 Bereken Maandlasten
 
Vergelijk Hypotheekadvies kosten

Soort object: Herenhuis

Meer informatie over deze woning

Kenmerken

Bouwjaar:  1961
Bouwkundige gebreken? Laat een bouwkundige keuring uitvoeren

Aantal kamers:  > 5

Woonoppervlak:  185 m2

Perceeloppervlak:  190 m2

Inhoud:  440 m3

Aanvaarding:  I.O.

Woning omschrijving

Uniek & sfeervol Drive-in Herenhuis / Praktijkwoning

Algemeen:
Om te beginnen biedt het wonen op anderhalve meter boven het straat nivo en aan een ventweg veel rust en privacy, welke men bij tussenwoningen zelden tegenkomt. Gelegen aan een rustige groene en karakteristieke Rembrandtlaan waarbij openbaar vervoer, winkels, scholen en natuur binnen loopafstand te realiseren zijn. De woning is gelegen in het zogenoemde “Franse Gat” ten zuiden van de spoorlijn Rhenen – Utrecht met een winkelstraat “achter de deur”. Kortom een woning met karakter om in te wonen en of te werken.
De woning bestaat uit maar liefst 4 verdiepingen wat zorgt voor een royaal wooncomfort. Over 3 bouwlagen is de voorgevel voorzien van een erker welke in ruimtelijke zin bijdraagt aan de functionaliteit per verdieping. De met licht overgoten woonkamer met gedeeltelijk open keuken en een verlaagde serre geeft toegang tot een zonnige achtertuin welke is gelegen op het zuidwesten. De bovenste woonlaag is voorzien van infrarood sauna en biedt uitzicht op de groene Utrechtse Heuvelrug. Onder het woon nivo bevindt zich de garage welke prima geschikt is voor praktijk c.q. kantoor aan huis. De afwerking van de gehele woning is zonder meer netjes met oog voor specifieke details. Tevens is de woning voorzien van centrale gasgestookte verwarming en geïsoleerde beglazing.

Woning indeling:
NIVO 1 > GARAGE / PRAKTIJK / KANTOOR
> Deze zeer ruime verwarmde garage (~30 m2) ligt onder het woonkamer nivo en ~ 0,9m onder het maaiveld en is volledig beneden verdieping is voorzien van tegels. De garage is voorzien van geïsoleerde beglazing met daglicht vanuit zowel voor als achtergevel en beschikt over 2 bergkasten;
> Via een hal (~5 m2) met trapopgang naar de woonlaag is een cv / bergruimte (~4 m2) en een provisie berging (~6 m2) te bereiken. In de provisie berging is een boiler aanwezig;

NIVO 2 > ENTREE / WOONKAMER / KEUKEN / SERRE / TUIN
> De entree van de woning wordt gevormd door een bordes welke toegang verschaft tot de hal welke is voorzien van open trappen naar zowel garage als naar de overige verdiepingen.
> Via de hal (~6 m2) bereikt men het toilet en de woonkamer (~30 m2).
> De woonkamer is naast cv voorzien van een extra gasgestookte sfeerhaard en op gelijk nivo verbonden met de keuken (~8 m2) welke voorzien is van halogeen / keramische kookplaat, combi magnetron oven, koeling, vriezer en vaatwasser.
> Via een trap is het verlaagde serre & tuin nivo te bereiken. De serre (~20 m2) is uitgerust met elektrische zonwering, massief hardhouten vloer & FABER gashaard. Door middel van schuifvouw deuren, welke over de volledige tuin gevel geopend kunnen worden, bereikt men het terras (~26 m2) welke onderdeel uitmaakt van de tuin (~90 m2). Achter in de tuin is een speelhuis met glijbaan en een berging (~4 m2) aanwezig. De tuin kan ook via een gemeenschappelijk vlucht route bereikt worden.

NIVO 3 > SLAPEN / BADEN
> Via de hal (~5 m2) met trapopgang naar de overige verdiepingen krijgt men toegang tot een wasruimte (~4 m2), badkamer (~6 m2), hoofdslaapkamer 1 (~13 m2), slaapkamer 2 (~10 m2). In de wasruimte is naast daglicht met ventilatie een 2e toilet, wastafel, aansluitingen voor wasmachine & droger aanwezig. De badkamer is modern ingericht en voorzien van badmeubel, ligbad en een afsluitbare moderne douche zone. Naast een draaikiep raam is de badkamer voorzien van mechanische ventilatie.

NIVO 4 > SLAPEN / WERKEN / ONTSPANNEN
> Op het laatste nivo aangekomen treft men een multifunctionele doorzon verdieping (~36 m2), welke voorzien is van een infrarood sauna cabine (~4 m2) voor 2-3 personen en een bergkast (~4 m2) onder de kap. Tevens is een airco aanwezig voor de nodige verkoeling in de zomer maanden. De achtergevel is voorzien van een dakkapel over de volledige breedte van de woning. Dit maakt het mogelijk om o.a. nog 2 volwaardige slaapkamers te creëren. In het schuine dak van de dakkapel zijn 2 Velux dakvensters opgenomen welke zijn voorzien van elektrisch bedienbare rolluiken. De gehele verdiepingsvloer is voorzien van een Jatoba hardhouten vloer. De sauna is vervaardigd van Red Cedar met Abachi banken.

Data:
> Bouwjaar ~ 1961
> perceel ~ 190 m2
> Inhoud ~ 440 m3
> Vloeroppervlak ~ 185 m2
> Geïsoleerde daken / beglazing aanwezig
> Centrale verwarming 30Kw / bouwjaar 01-1990
> Boiler 120 Liter / huur
> Electra 7 groepen / 2 groene
> Onderhoud binnen / buiten uitstekend
> Onderhoud schilderwerk uitstekend

Afstanden:
Door de centrale ligging en directe aansluiting op zowel de oostelijke als westelijke rondweg, kan men vanaf de Rembrandtlaan, diverse plaatsen in de omgeving vlot bereiken.
 Bus- en treinverbinding naar Amersfoort, Arnhem, Rhenen en Utrecht op loop afstand (~ 2 min.)
 Winkels aan Patrimoniumlaan & Dr. Slotemaker de Bruineplein op loop afstand (~ 5 min.)
 Grote winkelcentrum & uitgaans leven van Veenendaal op loop afstand (~ 10 min.)
 Per auto komt men op vlotte wijze bij de A12 en A30 ten noorden en de A15 ten zuiden van Veenendaal (~ 15 min.)
 Nationaal park de Hoge Veluwe, de Grebbeberg en de Betuwe per fiets (~ 20 min.)
 De bosrijke omgeving “Utrechtse Heuvelrug” is eveneens op loop afstand (~ 20 min.)


Inrichting

Nieuwe keuken nodig?
Keuken nodig? Keukenaanbieder
 
Laminaat, parket, houten vloer