Woningverkoop

Uw woning verkopen? Wij helpen in 6 stappen...

Hypotheekrente

Bekijk het overzicht en vergelijk alle rentes

Aankooptraject

Een huis gevonden? maar wat moet ik regelen...

Groene Zoom 11, Ten Boer | Koop, Huur, Nieuwbouw, Buitenland, Recreatie
Zoekresultaat: Ten Boer | Vorige Pagina

Groene Zoom 11 - Ten Boer

Gegevens

Vraagprijs: € 229.000 k.k.
Waardebepaling van deze woning

 Bereken Maandlasten
 
Vergelijk Hypotheekadvies kosten

Soort object: Twee onder één kap

Meer informatie over deze woning

Kenmerken

Bouwjaar:  1973
Bouwkundige gebreken? Laat een bouwkundige keuring uitvoeren

Aantal kamers:  6

Woonoppervlak:  152 m2

Perceeloppervlak:  500 m2

Inhoud:   m3

Aanvaarding:  in overleg

Woning omschrijving

Eigenlijk moet je ons huis van binnen zien; aan de voorkant is het een normale helft van een dubbel woonhuis, aan de achterkant zie je de mooie aangebouwde woonkeuken en extra kamer, allebei met openslaande deuren naar een groot terras en een tuin van meer dan 250 m2.
Op 4 oktober is het open huis, van 11 uur 's ochtends tot 2 uur 's middags. Je bent van harte welkom bij ons, de koffie (of thee) staat klaar!
Op een perceel van bijna 500 m2, met een woonoppervlak van meer dan 150 m2 en een inhoud van 525 m3, zes kamers en een woonkeuken, garage, bijkeuken en schuur, een riant gezinshuis!
Indeling: royale hal met plavuizen, trapopgang, toilet, moderne meterkast met 6 groepen, woonkamer van 32 m2 met een massief eiken parketvloer en een houtkachel. Aan de achterkant de woonkeuken van 23 m2, met openslaande deuren naar het terras, lichtkoepel met zonwering en een keukenblok met composiet (steen dus, en geen kunststof) aanrechtblad. Verder ingebouwd een koelkast, een afwasmachine, een inbouw kookplaat met wokbrander en 4 pitten, een heteluchtoven met grill. En lekker veel stopcontacten! Vanuit de keuken kun je naar de bijkeuken (met lichtkoepel) van 8 m2 met wasmachineaansluiting en stortbak. Vandaaruit zijn de garage ( ook met lichtkoepel en een geweldige garagedeur) en de inpandige berging bereikbaar, allebei met elektriciteit. Vanuit de berging kun je ook de tuin in. Ook aan de achterkant de studeer/werk kamer, uiteraard ook te gebruiken om op de begane grond te slapen. (11 m2). Ook hier weer loop je zó de tuin in door de openslaande, hardhouten deuren. In de keuken, berging en bijkeuken liggen plavuizen.
Via een houten spiltrap kom je op de eerste etage met een grote vaste kast. Aan de voorkant een badkamer die helaas niet zo groot is, (4 m2), maar wel voorzien van vwt, lekkere douche en tweede toilet. Er zijn twee grote slaapkamers ( 16m2 en 13 m2) en een kleinere van 8 m2. Die heeft dan wel weer een enorm grote inbouwkast... Géén schuine wanden op deze verdieping!
Met eenzelfde houten spiltrap kom je op zolder. Daar heb je een grote kamer van 22 m2, met een groot raam, en verder nog een groot stuk zolderruimte met een vaste wastafel, een tuimelraam en een nieuwe verwarmingsketel.
Alle kozijnen zijn van hardhout en zijn vorig jaar geschilderd; overal zit dubbel glas. Ook zitten overal horren, bij de openslaande deuren in de keuken zelfs een hele mooie dubbele hordeur.
De tuin aan de voorkant is onderhoudsarm, (plm. 50 m2)en daarnaast is een oprit met plaats voor 2 auto's; aan de achterkant ligt een tuin van ruim 250 m2, met drie terrassen. Altijd een plekje in de zon dus, of, als je dat liever hebt, de schaduw. Het terras achter het huis is 30 m2 en verlicht via 2 buitenlichten met sensor. Verder vind je er een pergola, een vijvertje, drie appelbomen, een paar prachtige berken en achterin nog een tuinhuisje met waterton en compostvat!
Mocht je uit een huis zonder tuin komen, dan leveren we je er allerlei tuingereedschap en een paar bankjes en stoelen gratis bij!
Het is met pijn in het hart dat we ons huis te koop zetten, maar we zijn nog maar met zijn tweeën en het is domweg te groot voor ons.
Nog even iets over Ten Boer: de laatste jaren heeft het dorp zich enorm ontwikkeld. Er is een mooi winkelplein gekomen met allerlei voorzieningen (winkels, bank, bibliotheek, gezondheidscentrum, enz.). Ten Boer bruist en heeft er een hart door gekregen! Verder vind je hier ook alles: het Ten Boerster Bos, op enkele tientallen meters van ons huis, een zwembad, tennisbaden, sportvelden, 2 grote supermarkten, verschillende basisscholen...kijk maar eens op de website van de gemeente!
Toch ligt Ten Boer op fietsafstand van de stad Groningen: je kunt langs de weg, maar ook over de prachtige stadsweg. Er is een prima busverbinding waardoor je binnen 20 minuten in de stad bent, maar ook Delfzijl is gemakkelijk te bereiken. Vanaf ons huis is het 2 minuten lopen naar de halte. En met je auto ben je ook zo in Groningen, vanuit deze richting is er gelukkig nog weinig sprake van filevorming!
Tot slot: natuurlijk staat ons huis ook op Funda en bij makelaar Lagro. Daar vind je ook meer foto's. Maar we wilden hier toch een persoonlijker verhaal kwijt over ons mooie huis en de woonomgeving

Inrichting

Nieuwe keuken nodig?
Keuken nodig? Keukenaanbieder
 
Laminaat, parket, houten vloer