Woningverkoop

Uw woning verkopen? Wij helpen in 6 stappen...

Hypotheekrente

Bekijk het overzicht en vergelijk alle rentes

Aankooptraject

Een huis gevonden? maar wat moet ik regelen...

Fogelsanghstate 49, Lelystad | Koop, Huur, Nieuwbouw, Buitenland, Recreatie
Zoekresultaat: Lelystad | Vorige Pagina

Fogelsanghstate 49 - Lelystad

Gegevens

Vraagprijs: € 469.000 k.k.
Waardebepaling van deze woning

 Bereken Maandlasten
 
Vergelijk Hypotheekadvies kosten

Soort object: Villa

Meer informatie over deze woning

Kenmerken

Bouwjaar:  2002
Bouwkundige gebreken? Laat een bouwkundige keuring uitvoeren

Aantal kamers:  5

Woonoppervlak:  180 m2

Perceeloppervlak:  720 m2

Inhoud:   m3

Aanvaarding:  in overleg

Woning omschrijving

Gelegen in de jongste nieuwbouwwijk "De Landerijen" te Lelystad, op ca. 720 m² eigen grond. De woning is gelegen nabij scholen, kinderopvang, winkels, huisartsenpost en aansluiting op de A6. Bijzonderheden: - Riante kavel van ca. 720 m² - 2 slaapkamer en een badkamer op de begane grond - Heteluchtverwarming dmv de openhaard - Grote en brede oprijlaan met meerdere parkeerplaatsen - beide woonlagen zijn voorzien van een massieve Jatoba houtenvloer - Alle wanden zijn egaal gestuukt

Kamers
5 kamers. Toegang tot de ruime woonkamer met een openhaard en via het gangpad de 2 slaapkamer op de begane grond te bereiken. Een van de slaapkamers heeft een inloopkamer/kast. Via de trapopgang naar de eerste verdieping. Waar nog twee slaapkamers direct zijn te bereiken vanuit de overloop en een hobby/werkkamer is via een slaapkamer te bereiken.

Badkamers
Op de begane grond bevindt zich ook een van de 2 badkamers. Deze luxe ingerichte badkamer is geheel betegeld met wastafel, aparte douchecabine en ligbad voorzien van whirlpool. Op de eerste verdieping de 2e badkamer, deze is voorzien van een douchecabine, toilet en een wastafel. De badkamer is tevens geheel betegeld.

Keuken
Luxe open keuken. De U-vormige keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur, waaronder; een koelkast, diepvries met 6 laden, vaatwasser, combimagnetron, inductiekookplaat en een afzuigschouw. In de keuken zijn er ook openslaande deuren naar de tuin. Tevens een bijkeuken. De bijkeuken is geheel voorzien van een keukenblok met een gaskookplaat en afzuigschouw.

Inrichting

Nieuwe keuken nodig?
Keuken nodig? Keukenaanbieder
 
Laminaat, parket, houten vloer