Woningverkoop

Uw woning verkopen? Wij helpen in 6 stappen...

Hypotheekrente

Bekijk het overzicht en vergelijk alle rentes

Aankooptraject

Een huis gevonden? maar wat moet ik regelen...

Domaine de Massylva, Masseube, Frankrijk | Koop, Huur, Nieuwbouw, Buitenland, Recreatie

Domaine de Massylva - Masseube, Frankrijk

Gegevens

Vraagprijs: € 214.825 v.o.n.
Waardebepaling van deze woning

 Bereken Maandlasten
 
Vergelijk Hypotheekadvies kosten

Soort object: Recreatie

Meer informatie over deze woning

Kenmerken

Bouwjaar:  2009
Bouwkundige gebreken? Laat een bouwkundige keuring uitvoeren

Aantal kamers:  3

Woonoppervlak:  120 m2

Perceeloppervlak:  500 m2

Inhoud:   m3

Aanvaarding:  In overleg

Woning omschrijving

Domaine de Massylva wordt gerealiseerd op ruim 50 hectare terrein van de golfclub “Golf de Gascogne” in Masseube, even ten zuiden van Auch. Wij bieden u de mogelijkheid een huis te kopen in een prachtige omgeving waar u heerlijk kunt genieten en tegelijkertijd levert uw huis een mooi rendement op!
U heeft de keus uit 8 verschillende types villa’s.
Elke villa biedt volop ruimte, ze zijn op traditionele wijze gebouwd en hebben een garantie van 10 jaar. Ze zijn van alle luxe voorzien en beschikken over een mooi terras plus een eigen privé-parkeerplaats. De villa’s hebben allemaal een permanente woonbestemming. Prijzen vanaf 179.620 excl. btw , vrij op naam.
Indien de villa als investering wordt aangekocht, ligt er een aantrekkelijk rendement in het vooruitzicht; naast de waardestijging van uw villa, heeft u ook een gegarandeerde huur opbrengst van 5%, en teruggave van de TVA ( franse btw). Dit als u mee doet met het verhuurprogramma.
Momenteel staan er 4 modelwoningen klaar voor bezichtiging en wordt er volop gebouwd aan de eerste fase.
Golf de Gascogne is een natuurlijke heuvelachtige golfbaan, waar elke golfer van beginner tot gevorderde zich uit kan leven. Er is een gezellig clubhuis aanwezig waar van alles georganiseerd wordt.
Op het park zijn tal van mogelijkheden om heerlijk te ontspannen zoals een riant zwembad ( met uitzicht op de Pyreneeën ) kinderspeel gelegenheden, een jeu des boules baan, wandelpaden, fietsen, een manege maar ook kunt u paardrijden in de bossen. Er is zelfs de mogelijkheid om uw eigen paard mee te nemen en te stallen, voor korte of langere tijd. Er zijn verschillende meren voor watersport vlakbij en natuurlijk golfbanen (7 in een straal van 50 km) . De skipistes van de Pyreneeën liggen op nog geen uur afstand.
Bereikbaarheid:
Domaine de Massylva ligt op 50 minuten rijden van Toulouse. Het park bevindt zich 20 kilometer ten zuiden van Auch en is eenvoudig te bereiken via de internationale vliegvelden van Pau, Tarbes en Toulouse.
Heeft u vragen of wilt u een documentatie aanvragen , neem dan vrijblijvend contact met ons op. Meer infrmatie kunt u ook vinen op www.golf-villa.eu


Inrichting

Nieuwe keuken nodig?
Keuken nodig? Keukenaanbieder
 
Laminaat, parket, houten vloer