Woningverkoop

Uw woning verkopen? Wij helpen in 6 stappen...

Hypotheekrente

Bekijk het overzicht en vergelijk alle rentes

Aankooptraject

Een huis gevonden? maar wat moet ik regelen...

Suze Groeneweg-erf 431, Dordrecht | Koop, Huur, Nieuwbouw, Buitenland, Recreatie
Zoekresultaat: Dordrecht | Vorige Pagina

Suze Groeneweg-erf 431 - Dordrecht

Gegevens

Vraagprijs: € 310.000 k.k.
Waardebepaling van deze woning

 Bereken Maandlasten
 
Vergelijk Hypotheekadvies kosten

Soort object: eengezinswoning

Meer informatie over deze woning

Kenmerken

Bouwjaar:  1984
Bouwkundige gebreken? Laat een bouwkundige keuring uitvoeren

Aantal kamers:  5

Woonoppervlak:  147 m2

Perceeloppervlak:  295 m2

Inhoud:  450 m3

Aanvaarding:  in overleg

Woning omschrijving

Heerlijk beschut gelegen geschakelde 5-kamer woning op 295 m2 eigen grond, aan twee kanten omgeven door een prachtige en zeer ruime onder architectuur aangelegde tuin van ongeveer 200 m2. De woning maakt deel uit van een blok van 4 eengezinswoningen.

Deze in 1984 gebouwde woning ligt in de de kindvriendelijke wijk Stadspolders. Voorzieningen zoals het winkelcentrum "Bieshof", NS-station, sportpark en scholen voor basis- en voortgezet onderwijs bevinden zich op fiets-/loopafstand. Ook de recreatiemogelijkheden van de Hollandse Biesbosch en de Merwelanden bevinden zich in de nabijheid.

De woning is in 1992 vergroot met een uitbouw aan de woonkamer, waarbij tegelijkertijd op de eerste verdieping een extra slaapkamer is gecreëerd met een inpandig balkon. Als gevolg van deze verbouwing heeft de woning een verrassend groot woonoppervlak gekregen van ca 147 m2.


Op de begane grond bevind zich de L-vormige woonkamer van ca 60 m2, de half open keuken, een slaapkamer en de badkamer. Op de eerste verdieping bevinden zich twee ruime slaapkamers waarvan één met balkon. Op de zolderverdieping bevindt zich de vierde slaapkamer.

De woning is keurig onderhouden en beschikt over hardhouten kozijnen met dubbele beglazing. De ruime tuin om de woning is een oase van groen en zorgt voor rust en privacy.

Indeling:
Begane grond:
Entree voorzien van beige tegelvloer, meterkast met 10 groepen en aardlekschakelaar.

Woonkamer van ca 60m2 . Deze is uitgebouwd en heeft hierdoor een L-vorm gekregen. De uitbouw beschikt over vloerverwarming en grote ramen tot op de grond. De wanden van de woonkamer zijn afgewerkt met wit stucwerk en lichtgekleurd behang. In de woonkamer bevindt zich een hoekschouw met een allesbrander van het merk Barbas.

Hal: De hal biedt toegang naar de badkamer, de slaapkamer en het toilet. Tevens bevindt zich hier de met vloerbedekking beklede trap naar de 1e verdieping en een trapkast.

De badkamer van 2,10m x 1,93m is uitgevoerd in een lichtblauwe kleurschakering en voorzien van een ligbad en een wastafel.

Slaapkamer 1 van 2,50m x 3,20m, voorzien van donkerblauwe vloerbedekking en crèmekleurig behang.

Lichte halfopen keuken in U-opstelling van ca 2,50m x 2,95m, voorzien van een keramische kookplaat, oven, afzuigkap, koelkast en dubbele spoelbak. De keuken biedt toegang tot de tuin.

1e verdieping

Overloop voorzien van een royale ingebouwde kastenwand met schuifdeuren en lichte vloerbedekking.

Slaapkamer 2. Deze ruime slaapkamer heeft een vloeroppervlak van ca 16m2 en is voorzien van een dakkapel. In de slaapkamer ligt vloerbedekking en er bevindt zich een aansluiting voor TV.

Slaapkamer 3. Deze slaapkamer is in 1992 gecreëerd door het maken van de uitbouw. De kamer heeft een vloeroppervlak van ca 28 m2 en is voorzien van vloerbedekking. De slaapkamer heeft een inpandig balkon van ca 2,80m x 1,10m. Boven het balkon bevindt zich een bergruimte. Verder beschikt deze kamer over een design radiator en een telefoon- en TV-aansluiting.

2e verdieping

Slaapkamer 4. Deze slaapkamer me een vloeroppervlak van ca 14 m2 heeft aan één kant over de gehele lengte een schuine wand met daarin een Velux dakraam. De vloer is bekleed met vloerbedekking.

De CV-ketel uit 1992 (merk Vaillant) bevindt zich in de kast boven de trap op de 2e verdieping.

Tuin
Het hoogtepunt van deze woning vormt wel de zeer fraaie en bijzonder ruime tuin van ongeveer 200m2. De tuin is onder architectuur aangelegd. Schitterende bomen en struiken worden afgewisseld met natuurstenen tegels. De indeling met meerdere terrassen biedt veel privacy. De deels op het zuidoosten gelegen tuin is dan ook een oase van rust. In de tuin bevinden zich twee houten tuinchalets. Beide zijn voorzien van elektriciteit, één chalet is eveneens voorzien van water en een wasmachineaansluiting.

Vaste lasten

Gemeentelijke Belastingen (OZB, rioolrecht) € 713,13 per jaar
Voorschot energielasten € 297,00 per maand

Oplevering: in overleg


Inrichting

Nieuwe keuken nodig?
Keuken nodig? Keukenaanbieder
 
Laminaat, parket, houten vloer