Woningverkoop

Uw woning verkopen? Wij helpen in 6 stappen...

Hypotheekrente

Bekijk het overzicht en vergelijk alle rentes

Aankooptraject

Een huis gevonden? maar wat moet ik regelen...

Emily Brontësingel 149, Arnhem | Koop, Huur, Nieuwbouw, Buitenland, Recreatie
Zoekresultaat: Arnhem | Vorige Pagina

Emily Brontësingel 149 - Arnhem

Gegevens

Vraagprijs: € 275.000 k.k.
Waardebepaling van deze woning

 Bereken Maandlasten
 
Vergelijk Hypotheekadvies kosten

Soort object: Appartement

Meer informatie over deze woning

Kenmerken

Bouwjaar:  1999
Bouwkundige gebreken? Laat een bouwkundige keuring uitvoeren

Aantal kamers:  3

Woonoppervlak:  90 m2 m2

Perceeloppervlak:  105 m2 m2

Inhoud:  250 m3 m3

Aanvaarding:  gelijk

Woning omschrijving

Zeer goed onderhouden geheel gestoffeerde 3 kamer appartement.

In de rustige woonwijk "Rijkerswoerd" gelegen uitstekend onderhouden 3-kamer appartement met afsluitbare parkeerplaats en berging in de onderbouw, met een eigen binnen en buiten balkon (15 m²), met vrij uitzicht over het water en "Het Stuitbos".

De wijk Rijkerswoerd is één van de nieuwste wijken in Arnhem en is gelegen in het zuidoostelijke deel van de stad. Diverse uitvalswegen zijn binnen enkele minuten bereikbaar. Met het openbaar vervoer is het centraal station binnen 15 min. te bereiken. Ook zijn diverse sport- en winkelmogelijkheden binnen de eigen wijk aanwezig. Winkelcentrum Kronenburg is op korte afstand gelegen en prima bereikbaar.

Indeling:
Begane grond: De afgesloten entree is enkel door de gebruiker van de V.V.E. te betreden, en is voorzien van een videofoon installatie. Bij de entree bevinden zich eveneens de brievenbussen en het trappenhuis.

Appartement: U komt binnen in een gang met videofooninstallatie, deze gang verleent tevens toegang tot de twee slaapkamers, het toilet, de meterkast, een was-cv- en bergruimte, badkamer met ligbad, woonkamer. Vanuit de woonkamer heeft met een prachtig uitzicht over de waterpartij en “Het Stuitbos”, de op het zuiden gelegen binnen en buiten balkons zijn via de kamer te bereiken. De mooie open keuken, heeft een hoekopgestelde keuken en is voorzien van een 5 pits gasstel, een brede afzuigschouw, koelkast, oven, magnetron, vaatwasser, carrouselkast en een spoelbak met mengkraan. De keuken wordt verlicht middels halogeen inbouwspots. Woonkamer, keuken en hal zijn voorzien van een getrommelde eiken vloer.


Inrichting

Nieuwe keuken nodig?
Keuken nodig? Keukenaanbieder
 
Laminaat, parket, houten vloer