Woningverkoop

Uw woning verkopen? Wij helpen in 6 stappen...

Hypotheekrente

Bekijk het overzicht en vergelijk alle rentes

Aankooptraject

Een huis gevonden? maar wat moet ik regelen...

Ypelaar 39, Veghel | Koop, Huur, Nieuwbouw, Buitenland, Recreatie
Zoekresultaat: Veghel | Vorige Pagina

Ypelaar 39 - Veghel

Gegevens

Vraagprijs: € 0 k.k.
Waardebepaling van deze woning

 Bereken Maandlasten
 
Vergelijk Hypotheekadvies kosten

Soort object: Twee onder één kap

Meer informatie over deze woning

Kenmerken

Bouwjaar:  1983
Bouwkundige gebreken? Laat een bouwkundige keuring uitvoeren

Aantal kamers:  4

Woonoppervlak:  200 m2

Perceeloppervlak:  290 m2

Inhoud:  550 m3

Aanvaarding:  direct, in overleg

Woning omschrijving

In de gewilde kindvriendelijke woonwijk Laarbunders gelegen, uitgebouwde moderne TWEE ONDER EEN KAPWONING met inpandige GARAGE met bergzolder, een royale oprit voor 2 auto's en een verzorgde tuin. Aan de voorzijde heeft u een riant uitzicht op een waterpartij en royaal plantsoen. In ca. 2003 zijn zowel de keuken als de badkamer geheel gemoderniseerd. De woning is voorzien van dakisolatie, muurisolatie en gedeeltelijk voorzien van dubbel glas.
De ruime achtertuin, met achterom, is op het zuidwesten gesitueerd en voorzien van gevarieerde beplanting, gras(speel)veld en een zonneterras met elektrisch bediend zonnescherm.
De traditioneel gebouwde woning is gelegen op een rustige, kindvriendelijke locatie op goede afstand van basisschool, voortgezet onderwijs, buurtwinkelcentrum 'De Bunders' en het winkelhart van Veghel.

Begane grond: Ruime hal met trapopgang naar de 1e verdieping, toilet en meterkast . De hal en het toilet zijn voorzien van lichte plavuizen. De ruime tuingerichte L-vormige woonkamer (38m²) met veel lichtinval is voorzien van een licht eiken parketvloer en aan de achterzijde een royale serre met fraai uitzicht op de tuin, volledige glaspui met loopdeur en lichte plavuizen.
De royale dichte tuingerichte, in een hoek opgestelde, lichte moderne keukeninrichting is voorzien van inbouwapparatuur, rvs-afzuigschouw, 5-pits gaskookplaat, elektrische oven, vaatwasser, koelkast, separate provisiekast en toegang tot de achtertuin en bijkeuken.
De praktische bijkeuken is voorzien van aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur en heeft een loopdeur naar de inpandige, verwarmde garage/berging welke is voorzien van een bergzolder en kanteldeur.
Zowel de keuken als de bijkeuken zijn voorzien van dezelfde licht gekleurde plavuizen. De garage is voorzien van een epoxyvloer.

1e Verdieping: Royale overloop met trapopgang naar de 2e verdieping, voorzien van vloerbedekking welke doorloopt in de 3 royale slaapkamers (ca. 16m², 10m² en 7,5 m²) waarvan er 1 is voorzien van een houten plafond en t.v.- en telefoonaansluiting.
De ruime moderne badkamer (2003) is in een lichte kleurstelling uitgevoerd, voorzien van een plavuizen vloer, ligbad, separate douchecabine, zwevend toilet, dubbele vaste wastafel en design radiator.
De slaapkamers aan de achterzijde zijn voorzien van elektrisch bediende zonneschermen.

2e Verdieping: Bereikbaar middels vaste open trap; hier bevinden zich de voorzolder met berg- en stookruimte met daarin de Nefit HR combiketel (CV-ketel/warm watervoorziening) bouwjaar 2003, een ruime 4e (slaap)kamer met dakraam en bergruimtes. In de stookruimte is er tevens een extra afvoer voor een wasdroger beschikbaar.

Wilt u komen kijken? Bel voor een vrijblijvende bezichtiging 06-4386 5389

Inrichting

Nieuwe keuken nodig?
Keuken nodig? Keukenaanbieder
 
Laminaat, parket, houten vloer