Woningverkoop

Uw woning verkopen? Wij helpen in 6 stappen...

Hypotheekrente

Bekijk het overzicht en vergelijk alle rentes

Aankooptraject

Een huis gevonden? maar wat moet ik regelen...

Kerkbuurt 6, Blankenham | Koop, Huur, Nieuwbouw, Buitenland, Recreatie
Zoekresultaat: Blankenham | Vorige Pagina

Kerkbuurt 6 - Blankenham

Gegevens

Vraagprijs: € 329.000 k.k.
Waardebepaling van deze woning

 Bereken Maandlasten
 
Vergelijk Hypotheekadvies kosten

Soort object: Vrijstaand

Meer informatie over deze woning

Kenmerken

Bouwjaar:  1979 herbouwd op oude fundering
Bouwkundige gebreken? Laat een bouwkundige keuring uitvoeren

Aantal kamers:  9 (4 slaapkamers)

Woonoppervlak:  240 m2

Perceeloppervlak:  820 m2

Inhoud:  600 m3

Aanvaarding:  in overleg

Woning omschrijving

Een dijk van een huis aan de dijk!

Vrij wonen en toch met een geringe afstand tot de grotere plaatsen zoals Emmeloord, Steenwijk, Meppel, Lemmer?

Bent u op zoek naar een woning met mogelijkheden? Dan is dit een woning voor u.!!!

Kantoor of praktijkruimte aan huis is beschikbaar, met mogelijkheid tot een eigen ingang, zodat klanten niet door de privé ruimtes lopen.

Heeft u liever paarden bij huis, ook dat is mogelijk. In één van de foto’s ziet u hoe een paardenbak gerealiseerd kan worden. Uiteraard kunt u ook andere dieren bij de woning houden, zoals schapen, kippen en geiten.

Deze verrassende woning is gelegen aan de dijk van het dorp Blankenham. Blankenham is een gezellig dorp op het oude land, op korte afstand van het natuurgebied de Weerribben met diverse fiets- en wandel mogelijkheden. In 1979 is deze woning herbouwd op de oude fundering op maar liefst op 820 m² eigen grond. De woning is goed onderhouden en in de loop van de jaren geheel gemoderniseerd en volledig voorzien van dubbele beglazing.

In deze zeer ruime woning bevindt zich de garage met kantoor, deze is maar liefst 4,5 x 8 meter groot. Ook is er een hobby ruimte (17,5 m²) met voorraad berging en separaat een carport . De ruime, moderne woonkeuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur en de badkamer heeft alle voorzieningen. In het pand bevinden zich 4 royale slaapkamers (17, 13, 13 en 10 m²). Het fraai aangelegde, hardhouten terras aan de dijk biedt u vrij uitzicht, het stenen terras in de tuin biedt u veel zon en beschutting. Kortom: een dijk van een huis met een inhoud van maar liefst 600 m3!.

De indeling is als volgt:

Begane grond:
Entree, hal, trapopgang, ketelberging, hangend toilet, deur naar garage met kantoor, separate carport (ook geschikt voor caravan), witgoed aansluiting en aanrecht met warm en koud stromend water in de garage, werk- / hobbyruimte voorzien van werkbank en magazijn / voorraadberging.

Eerste verdieping:
Moderne grote leefkeuken met natuurstenen aanrecht, voorzien van oven, 5 pits gasfornuis, afzuigkap, inbouwvaatwasser, inbouwkoelkast; royale kelder; zonnige woonkamer gelegen aan de dijk en voorzien van hardhouten vloer; hal met uitneembaar plafond welke toegang biedt tot een bergzolder, 2 slaapkamers en een badkamer met douchehoek, ligbad, wastafel en toilet; 2e hal met trapopgang naar 2e verdieping, garderobe en deur naar houten terras.

Tweede verdieping:
Ruime overloop met bergkasten, voldoende ruimte voor 2 bureaus (computeraansluiting aanwezig); 2 slaapkamers, waarvan 1 met royale dakkapel en 1 met kleine dakkapel en inbouwkasten.


Inrichting

Nieuwe keuken nodig?
Keuken nodig? Keukenaanbieder
 
Laminaat, parket, houten vloer