Woningverkoop

Uw woning verkopen? Wij helpen in 6 stappen...

Hypotheekrente

Bekijk het overzicht en vergelijk alle rentes

Aankooptraject

Een huis gevonden? maar wat moet ik regelen...

sichuytdam 4, Rilland | Koop, Huur, Nieuwbouw, Buitenland, Recreatie
Zoekresultaat: Rilland | Vorige Pagina

sichuytdam 4 - Rilland

Gegevens

Vraagprijs: € 750.000 k.k.
Waardebepaling van deze woning

 Bereken Maandlasten
 
Vergelijk Hypotheekadvies kosten

Soort object: Villa

Meer informatie over deze woning

Kenmerken

Bouwjaar:  2001
Bouwkundige gebreken? Laat een bouwkundige keuring uitvoeren

Aantal kamers:  7

Woonoppervlak:  420 m2

Perceeloppervlak:  615 m2

Inhoud:  920 m3

Aanvaarding:  In overleg

Woning omschrijving

Deze unieke villa moet u eerst zien om onder de indruk te raken van de gezellige sfeer, de onderhoudsvrije- en zeer luxe afwerking. De villa en tuin zijn onder architectuur ontworpen, prachtig gebouwd en afgewerkt met hoogwaardige, tijdloze materialen. Duurzaam en natuurlijk wonen, in alle luxe!
De ruime villa, bouwjaar 2001, staat op een perceel van 615 m2 en heeft een inhoud van maar liefst 920 m3 . Als u riant wilt wonen en zeer hoge eisen stelt aan luxe, kwaliteit, comfort en privacy dan is dit het huis wat u bij u past.
Binnen en buiten de villa is gebruik gemaakt van prachtige leistenen vloeren en wanden. De keuken en één van de badkamers is een ontwerp van Jan de Bouvrie. Keuken met kookeiland en alle inbouwapparatuur, eetkeuken, woonkamer met gas sfeerhaard, bibliotheek, kantoor, t.v. kamer, bijkeuken en garage. Er zijn 4 slaapkamers en 2 badkamers. Een mooi buitenzwembad en een grote jacuzzi voor 6 pers. liggen in alle privacy aan de achterzijde van de woning. Rondom zijn zonneterrassen en een prachtige overdekte buitenkeuken volledig in natuursteen, voorzien van alles wat u maar wenst. Bekijk de brochure om een indruk te krijgen van de villa. Wilt u zelf zien hoe uniek alles is, bel of e-mail voor een vrijblijvende afspraak naar Anders vastgoed. Tel 00 31 (0)117 450001 of Gsm 00 31 (0)6 29040241


Inrichting

Nieuwe keuken nodig?
Keuken nodig? Keukenaanbieder
 
Laminaat, parket, houten vloer