Woningverkoop

Uw woning verkopen? Wij helpen in 6 stappen...

Hypotheekrente

Bekijk het overzicht en vergelijk alle rentes

Aankooptraject

Een huis gevonden? maar wat moet ik regelen...

Haersolteweg 17 220, Dalfsen | Koop, Huur, Nieuwbouw, Buitenland, Recreatie
Zoekresultaat: Dalfsen | Vorige Pagina

Haersolteweg 17 220 - Dalfsen

Gegevens

Vraagprijs: € 179.000 k.k.
Waardebepaling van deze woning

 Bereken Maandlasten
 
Vergelijk Hypotheekadvies kosten

Soort object: Recreatie

Meer informatie over deze woning

Kenmerken

Bouwjaar:  2007
Bouwkundige gebreken? Laat een bouwkundige keuring uitvoeren

Aantal kamers:  5

Woonoppervlak:  69m2 m2

Perceeloppervlak:  444m2 m2

Inhoud:  183m3 m3

Aanvaarding:  in overleg

Woning omschrijving

De boschalet is van het "type Sallander". Deze ruime woning is geschikt voor 6 personen en voorzien van hoogwaardig kunststof kozijnen en deuren, volledig onderhoudsvrij met dubbel isolerend thermopane, zo dat u er ook tijdens najaarsdagen, als het blad in het bos schitterend van kleur is, warmpjes bij zit. Met de terrasdeuren open, verdwijnt de laatste grens tussen binnen- en buitenleven.

De omgeving is voorzien van veel groen, de tuin en het zeer grote terras rondom de woning zijn zeer gunstig gelegen. De tuin bevat inheemse beplanting die in het bos voorkomt.

Via de voordeur komt u binnen in de entree. Vanuit de entree zijn diverse vertrekken te betreden o.a. de 3 slaapkamers v.v. vaste kasten en boxsprings, de berging, een moderne badkamer die is uitgevoerd in zwarte en witte tegels tot aan het plafond en die is v.v. douchecabine, toilet en wastafel, een separaat toilet en tenslotte de sfeervolle tuingerichte woonkamer met moderne open keuken v.v. inbouwapparatuur en terrasdeuren. Vanuit de woonkamer heeft u een prachtig uitzicht op de tuin.

De woning is uitgevoerd onder meerwerk waaronder een vrijstaande schuur afm. 2.40 m * 2.50 (6 m²) die bestaat uit kwalitatief de beste materialen (kunststof). Het geheel is geplaatst op een ondergrond bestaande uit betontegels, evenwel dusdanig dat de wind vrij spel heeft e.e.a. garandeert een zeer lange levensduur. De woning is volledig gestoffeerd. De inrichting is gedaan door Eijerkamp, met kleuren en meubels die uitstekend passen in de natuurlijke omgeving van het chalet. De ouderslaapkamer heeft een grote inbouwkast met extra bergruimte en een aansluiting voor een televisie. Er is elektra en ruimte beschikbaar voor o.a. een droger en wasmachine. De woning bevat een computeraansluiting en een buitenkraan.

Buitenplaats Gerner is een uniek recreatiepark voor mensen die de rust en schoonheid van de natuur zoeken. In alle seizoenen zijn sfeervolle boschalets de ideale uitvalbasis voor het maken van wandelingen, fiets- en ruitertochten in de directe omgeving. Historische Hanzesteden als Zwolle, Kampen, Hattem en Deventer ligging op fiets- en/of autoafstand, evenals de watersportgebieden bij Giethoorn en de schitterende Weerriben.

Het vier-sterren-park Gerner heeft uitgebreide faciliteiten voor alle leeftijden waaronder een zeer modern en uitgebreid sport en wellness centrum met een geweldige sauna. In de schoolvakanties heeft het recreatieteam een afwisselend programma voor kinderen tot 12 jaar, met sport, spel en avontuur. Alles kan en niets moet!

Als nieuwe eigenaar kunt u uw boschalet door Buitenplaats Gerner laten verhuren, maar u kunt ook kiezen voor een rendement in puur verblijfsplezier en zo de sfeer creëren van een eigen boswachterswoning! Een koper die gaat verhuren kan BTW terugvorderen.

Kortom, een compleet chalet waar u zo in kunt! Een woning met een prachtige ligging, ingericht met vele extra’s en een prachtig aangelegde tuin.

Zie ook http://www.haersolteweg17-220.nl


Inrichting

Nieuwe keuken nodig?
Keuken nodig? Keukenaanbieder
 
Laminaat, parket, houten vloer