Woningverkoop

Uw woning verkopen? Wij helpen in 6 stappen...

Hypotheekrente

Bekijk het overzicht en vergelijk alle rentes

Aankooptraject

Een huis gevonden? maar wat moet ik regelen...

Le Moulinet 304, Bellenaves, Frankrijk | Koop, Huur, Nieuwbouw, Buitenland, Recreatie

Le Moulinet 304 - Bellenaves, Frankrijk

Gegevens

Vraagprijs: € 283 k.k.
Waardebepaling van deze woning

 Bereken Maandlasten
 
Vergelijk Hypotheekadvies kosten

Soort object: Vrijstaand

Meer informatie over deze woning

Kenmerken

Bouwjaar:  1.800
Bouwkundige gebreken? Laat een bouwkundige keuring uitvoeren

Aantal kamers:  10

Woonoppervlak:  300 m² m2

Perceeloppervlak:  5.000 m² m2

Inhoud:   m3

Aanvaarding:  In overleg

Woning omschrijving

Aan de rand van een zeer klein, rustig gehucht en aan het eind van een doodlopende lokale toegangsweg, staat deze vrijstaande langgevel boerderij (Longère) met aangrenzend gastenhuis, aangebouwde zomerkeuken, aangebouwde tuingereedschapberging en inpandige werkplaats. Het geheel is gelegen op ruim 5.000 m² grond met nieuw aangelegde boomgaard, tuinen, siervisvijver, royale zwemvijver én diverse terrassen met mooie uitzichten.
Het oudste deel van de boerderij (links) en de voormalige schuur (midden) zijn met smaak verbouwd tot een uiterst ruim en comfortabel woonhuis waarbij de karakteristieke en originele aspecten behouden zijn gebleven en waar niet aanwezig, op originele wijze zijn ingebracht met gebruikmaking van veel oude eikenhouten elementen. Deze twee gedeeltes zijn voorzien van CV-oliestook.
Het oudste huis meet op de begane grond ca. 63 m² en is omgetoverd tot een royale hal/salon van ca. 42 m² met schouw, toilet en berging. De ca. 21 m² grote originele boogkelder is behouden gebleven als wijnkelder, in een ander separaat gedeelte van de kelder staat de CV-ketel. De ca. 42 m² grote verdieping bevat een ruime slaapkamer met eigen badkamer welke voorzien is van een ruime douchecel, twee wastafels en toilet.
De voormalige schuur is op geheel originele wijze verbouwd tot een ca. 75 m² grote salon met een grote eikenhouten bibliotheekkast en geïntegreerde schouw, een open keuken welke voorzien is van alle gemakken plus een vide van ca. 15 m² en een achterliggende berging van ca. 10 m².
Het gastenhuis (rechts) heeft op de ca. 54 m² grote begane grond een woonkeuken met schouw en stookkanaal zonder dakdoorvoer, woonkamer met schouw, eenvoudige badkamer met royale douche, toilet en wastafel plus een slaapkamer. De ca. 52 m² grote zolderverdieping herbergt een gezellige slaapruimte voor ca. 8 tot 11 personen.
De kelder van ca. 28 m² is buitenom bereikbaar.
Het pand is grotendeels voorzien van dakisolatie, de grote salon heeft nieuwe ramen en deuren met dubbel glas en geeft toegang tot de achter het huis gelegen zomerkeuken met barbecue en afzuigkap én waar het bij wat minder goed weer ook goed toeven is.
Een zeldzaam leuk object met veel charme, ruimte, rust en mooi uitzicht over de vallei en heuvels!

Inrichting

Nieuwe keuken nodig?
Keuken nodig? Keukenaanbieder
 
Laminaat, parket, houten vloer