Woningverkoop

Uw woning verkopen? Wij helpen in 6 stappen...

Hypotheekrente

Bekijk het overzicht en vergelijk alle rentes

Aankooptraject

Een huis gevonden? maar wat moet ik regelen...

Aruba - Aruba Beach Chalets - Savaneta, Zoetermeer | Koop, Huur, Nieuwbouw, Buitenland, Recreatie
Zoekresultaat: Zoetermeer | Vorige Pagina

Aruba - Aruba Beach Chalets - Savaneta - Zoetermeer

Gegevens

Vraagprijs: € 2.300.000 k.k.
Waardebepaling van deze woning

 Bereken Maandlasten
 
Vergelijk Hypotheekadvies kosten

Soort object: Bedrijfsruimte

Meer informatie over deze woning

Kenmerken

Bouwjaar:  2003
Bouwkundige gebreken? Laat een bouwkundige keuring uitvoeren

Aantal kamers:  19

Woonoppervlak:  00 m2

Perceeloppervlak:  00 m2

Inhoud:  00 m3

Aanvaarding:  in overleg

Woning omschrijving

Aruba Beach Chalets met 7 perfect gebouwde woningen in optimale staat van onderhoud, alle woningen beschikken over een alarminstallatie en een eigen privé strand.

Dit unieke strand ressort beschikt over 4 geschakelde compleet en luxe ingerichte woningen met 2 etages, indeling, zeer woonkamer, compleet ingerichte open keuken, voorzien van alle apparatuur, 2 riante slaapkamers elk met een balkon verder is er riant overdekt terras met uitzicht op zee en alle woningen beschikken over een eigen privé strand.

Op de hoeken van het ressort bevinden zich nog 2 woningen, woning 1 beschikt over een enorme woonkamer met een mooie open keuken voorzien van alle apparatuur, een schitterend terras aan de zeekant met een riant privé-zwembad dat iets boven de zeespiegel is gelegen, 2 riante slaapkamers met een eigen balkon en een luxe badkamer, deze woning beschikt over een schitterende inrichting en verder is er een aangebouwde studio die apart verhuur kan worden.

Woning 6 Beschikt over 2 uniek gelegen terrassen, het terras aan de zeekant beschikt over een schitterende jacuzzi en op het andere terras dat volledig is ommuurd bevindt zich een riant privé-zwembad, indeling: een zeer grote woonkamer met open keuken eveneens voorzien van alle apparatuur, een apart toilet, 2 ruime slaapkamers met een eigen badkamer, waarvan 1 met een mooie en ruime vide, verder is er een apart kantoor en een patio.

Het gehele project is volledig ommuurd en er bevindt zich binnen de ommuring een enorme parkeerruimte, verder is de tuin prachtig aangelegd met veel palmen en bloeiende planten.

Dit project beschikt over perfecte verhuurmogelijkheden.

Koopprijs: € 2.300.000,-- k.k.


Inrichting

Nieuwe keuken nodig?
Keuken nodig? Keukenaanbieder
 
Laminaat, parket, houten vloer