Woningverkoop

Uw woning verkopen? Wij helpen in 6 stappen...

Hypotheekrente

Bekijk het overzicht en vergelijk alle rentes

Aankooptraject

Een huis gevonden? maar wat moet ik regelen...

Tobias Asserlaan 348, Rijen | Koop, Huur, Nieuwbouw, Buitenland, Recreatie
Zoekresultaat: Rijen | Vorige Pagina

Tobias Asserlaan 348 - Rijen

Gegevens

Vraagprijs: € 139.000 k.k.
Waardebepaling van deze woning

 Bereken Maandlasten
 
Vergelijk Hypotheekadvies kosten

Soort object: Appartement

Meer informatie over deze woning

Kenmerken

Bouwjaar:  1962
Bouwkundige gebreken? Laat een bouwkundige keuring uitvoeren

Aantal kamers:  3

Woonoppervlak:  60 m2

Perceeloppervlak:  0 m2

Inhoud:  165 m3

Aanvaarding:  in overleg

Woning omschrijving

Op gunstige locatie gelegen 3-kamer hoekappartement op de tweede verdieping met berging.

INDELING:

Begane grond
Centrale entree met bellentableau, brievenbussen en trapopgang. Tevens toegang tot de berging welke is voorzien van elektra.

Tweede verdieping:
Entree; gang met toegang tot de meterkast (4 groepen plus aardlek), het gedeeltelijk betegeld toilet, een slaapkamer, de keuken en de woonkamer.

De eerste slaapkamer (2.50 m x 3.00 m) is voorzien van zeil op de grond, behang op de wanden en het plafond is geverfd. Vanuit deze kamer is het balkon met uitzicht op de Wandelboslaan te bereiken.

De keuken (3.40 m x 1.75 m) bestaat uit een rechte opstelling van onder- en bovenkasten en beschikt over een ronde spoelbak, afzuigkap en geiser. De losse apparatuur zoals gaskookplaat, combimagnetron en koelkast blijven achter. De keuken biedt toegang aan het balkon dat zicht biedt op het winkelcentrum aan de Westermarkt.

De woonkamer (3.60 m x 5.50 m), gelegen op de hoek van het complex, is afgewerkt met vloerbedekking, grof gestuukte muren en een geverfd plafond. Vanuit de woonkamer is ook het balkon aan de Wandelboslaan te bereiken.

De douche ruimte is vanuit de keuken en slaapkamer 2 bereikbaar en bestaat uit een douche met schuifdeur en de opstelling voor de wasmachine.

Slaapkamer 2 (3.70 m x 3.20 m) is gelegen achter de woonkamer en beschikt over een vaste wastafel. Verder is deze kamer afgewerkt met vloerbedekking, structuurverf op de wanden en een geverfd plafond.

De kozijnen van het complex zijn onlangs geverfd. Dit hoekappartement beschikt gedeeltelijk over kunststof kozijnen met dubbele beglazing. De bijdrage aan de V.v.E. bedraagt € 128,79 per maand. Hierin zit een voorschot in de stookkosten.

De Tobias Asserlaan is een gunstig gelegen straat in Tilburg-West. Dit appartement is centraal gelegen en bevindt zich op zeer korte afstand van het winkelcentrum aan de Westermarkt en Station West. Tevens zijn diverse voorzieningen en de Tilburgse Universiteit nabij gelegen. Ook het centrum van Tilburg evenals de diverse uitvalswegen zijn gemakkelijk te bereiken.


Inrichting

Nieuwe keuken nodig?
Keuken nodig? Keukenaanbieder
 
Laminaat, parket, houten vloer